Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Odklop zenska

Odklop zenska

Dobi sebi primernega. Saj ženske prav tako niso popolne, pa vse samo iskrene, pa inteligentne, pa zveste….
Ženska, ki ima zadeve razčiščene pri sebi in je samozavestna, se sploh ne bo spetljala z nasilenži, ker preprosto ni kompatibilna z njimi.

Če imaš kaj v glavi in poznaš ljudi, ti bo hitro jasno ali imaš opravka z nekim “glumcem” ali pametnjakovičem, ki vidi samo svoj ego.
Čustveno zrela ženska se ne bo ubadala s takšnimi otročaji. 🙂

Mene spominja na tiste, ki so na vrhuncu svoje kariere šli v pokoj. 🙂
Tako so v svojih in tujih očeh ohranli neko popolnost in popularnost.

Mislim, da nas ne, ampak naj razume vsak po svoje. :)[/quote]
Zapomni si le to, zrel clovek si lahko zeli zelo razlicno zivljenje. Ne le “resno”. Vprasanje pa je, ce lahko svoje zelje udejani. Ce ne, se prilagodi.

Again, očitno je % glumcev in otročajev med tradicionalisti visok, sicer ne bi toliko žensk bentilo čez svoje može, ne bi bilo toliko ločitev…

Ti pišeš o približno 20% populacije…

Again, očitno je % glumcev in otročajev med tradicionalisti visok, sicer ne bi toliko žensk bentilo čez svoje može, ne bi bilo toliko ločitev…

Ti pišeš o približno 20% populacije…[/quote]
Ja. In je žalostno, da je tako majhen odstotek. Zato pa je družba tam, kjer je.
Ponavadi se pričakuje, da bodo le drugi pošteni, pa zvesti, pa iskreni..Na sebe pa pozabimo. In na to pozabimo, da drugi pričakuje isto, kot mi. 🙂 In tako na koncu zmanjka tistih drugih, ki bi bili pošteni.

Pišeš, kot da sam nisi k temu nategu nič prispeval in si bil LE nategnjen. Če pa si, potem pa je vsaj malo jasno, zakaj je izpadlo kot nateg.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim, da nas ne, ampak naj razume vsak po svoje. :)[/quote]
Zapomni si le to, zrel clovek si lahko zeli zelo razlicno zivljenje. Ne le “resno”. Vprasanje pa je, ce lahko svoje zelje udejani. Ce ne, se prilagodi.[/quote]
Jaz to vem. Amapk tu govorimo kot zrel v kontekstu glede resne zveze. Človek je redko zrel na vseh področjih enako.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zapomni si le to, zrel clovek si lahko zeli zelo razlicno zivljenje. Ne le “resno”. Vprasanje pa je, ce lahko svoje zelje udejani. Ce ne, se prilagodi.[/quote]
Jaz to vem. Amapk tu govorimo kot zrel v kontekstu glede resne zveze. Človek je redko zrel na vseh področjih enako.[/quote]

Zakaj je ”resna” zveza edina ”zrelost” v kontekstu zveze med 2 osebama?

Zato ker so te tak naučili v RKCju ali starši ali kdo?

Ker če ”izbrišeš” vse svoje neumne predsodke in doktrine ki so ti jih vbili zavedno ali nezavedno v glavo, boš vido, da je zrelo vse tako kot je lahko nezrelo vse…. odvisno kdo pogleda….

Torej zrelosti in nezrelosti sploh ni bi lahko trdili, ampak naše RAZMIŠLJANJE jo komaj ”ustvari” oz. kreira…

Da boš morda razumel kako NEUMNA so lahko ta ”nenapisana” pravila ali pot ki jo probate začrtat oz. poveličevat si oglejte in preberite tole…

http://1.bp.blogspot.com/-nT5BdWesgyY/TuHaIpGXu0I/AAAAAAAAAm8/j3jqqaQEdd0/s1600/Monkeys.jpg

Po enakem principu delujete vi na forumu(in družba v lajfu) 🙂 samo da ste že ŽNJTA zamenjana ”opica” :)

Samo da nekatere ”opice” se pač ne dajo/damo pa se ”stepemo” nazaj če treba….

To je vsa znanost…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ej fantje… a vi dobite kaj plačano za tole vaše pisanje al vi tole nategovanje čigumija izrecno iz čiste ljubezni do brezplodnega prepucavanja???

Bom drugače napisal, da ti bo lažje brat. Za resno zvezo je potrebna določena zrelost, da funkcionira, za nereseno pa tudi. Predstavljaj pa si po svoje, koliko česa je kje potrebnega. 🙂

Ne delamo vsi za denar. V nekaterih stvareh je plačilo že samo veselje ob početju. 😉

Bom drugače napisal, da ti bo lažje brat. Za resno zvezo je potrebna določena zrelost, da funkcionira, za nereseno pa tudi. Predstavljaj pa si po svoje, koliko česa je kje potrebnega. :)[/quote]

Dosti je potrebno pri obeh… samo bistveno drugačne ”zrelosti”

Ampak čakaj, zdaj si kontriraš, ker kar nekajkrat si dejal, da zrela oseba ne želi ”neresne” zveze…. torej zdaj trdis da je v obeh primerih potrebna ”zrelost” medtem ko še nekaj časa nazaj si trdil da je samo ena ”vrsta” zveze zrela….

hmmmmmmmmmm

Zanimivo da si komentiral le odsek, opice pa si izpustil… je preveč res ha 😀 😉 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne delamo vsi za denar. V nekaterih stvareh je plačilo že samo veselje ob početju. ;)[/quote]

Zadovoljena duša, a ne:)). Spucani vsi kanali, prehodnost optimalna…ja kaj češ lepšega:). Jst vas razumem:)).

Komentiral sem tisto, kar se mi je zdelo, da nisi razumel. Tisto o opicah si sam dodal in mi ni treba vsake tvoje pogruntavšine komentirat. To ne pomeni, da imaš ali pa nimaš prav, samo ni se mi zdelo vredno komentirat.

Komentiral sem tisto, kar se mi je zdelo, da nisi razumel. Tisto o opicah si sam dodal in mi ni treba vsake tvoje pogruntavšine komentirat. To ne pomeni, da imaš ali pa nimaš prav, samo ni se mi zdelo vredno komentirat.[/quote]

Tega nisem ”pogruntal” jaz…. ampak bistveno bolj izobraženi od mene 🙂

Jaz sem ti samo povezal, da preprosti ljudje razumete….

Aja še tole:

Torej si le priznal, da ko pišeš, pišeš o ”zanemarljivem” odstotku v primerjavi z večino….

No prav, mogoče res. Ampak nekaj bom izpeljal iz tega. Tebe in mene tudi ni, saj naju šele najino (in od drugih) razmišljanje o drugem ustvari. Oči vidijo, vendar šele možgani (razmišljanje) naju ustvari kot nekaj obsotoječega. Potem takem vse je oziroma ničesar ni. 🙂

No prav, mogoče res. Ampak nekaj bom izpeljal iz tega. Tebe in mene tudi ni, saj naju šele najino (in od drugih) razmišljanje o drugem ustvari. Oči vidijo, vendar šele možgani (razmišljanje) naju ustvari kot nekaj obsotoječega. Potem takem vse je oziroma ničesar ni. :)[/quote]

Ampak zrelosti pa sploh ne moreš videt, če ne razmišljaš… naju se vsaj videt da, torej obstajava en nivo nad zrelostjo 🙂

No pa smo spet pri tem – KOMUNIKACIJA. Ker zrelost definira vsak po svoje, je seveda veliko nasprotij v odgovorih.

Če rečemo, da je zrelost to, da veš kaj ti hočeš, pa ti je vseeno za druge – potem ste v tem kontekstu zmagovlaci MOŠKI

Če rečemo da je zrelost to, da znaš komunicirati, poleg svojih interesov spoznaš (torej imaš empatijo) tudi interes in želje partnerja,. da si odgovoren in prevzameš svoj del nrp družisnkih opravil, … – potem tu zmagamo ŽENSKE.

Če rečemo, da je zrelost to, da si moder – torej da imaš več življenksih izkušenj (z izgubo, z vezo, otroci, …) – potem zmagajo STAREJŠI

Za mene je zrela oseba tista oseba, ima vse zgoraj našteto

Pomembna definicija, ki manjka je : STAREJŠI????

Pomembna definicija, ki manjka je : STAREJŠI????[/quote]

Rekla sem, da zmagajo starejši, ampak jo lahko imajo tudi mlajši. Jaz mislim, da nekako zrel lahko postaneš okrog 30 leta (ženske) moški pa med 35-40 letom. Zato bi bilo idealno, da bi se vsi poročali po 30 letu in šele takrat stopali v partnerske veze. Žal pa v veze rinemo vsi po 20 letu.

Torej ni nobena oseba zrela (za tebe)

ker ne moreš imeti obojega (kar si napisala za moške zmagovalce in kar za ženske)

Če veš kar hočeš in ti je vseeno za vse drugo (moški) pol ne moreš hkrati imeti tudi emptaije (ženske)

Torej je tema zaključena in zrelih pač ni 😉

Meni je itak to najbolše 😀

No prav, mogoče res. Ampak nekaj bom izpeljal iz tega. Tebe in mene tudi ni, saj naju šele najino (in od drugih) razmišljanje o drugem ustvari. Oči vidijo, vendar šele možgani (razmišljanje) naju ustvari kot nekaj obsotoječega. Potem takem vse je oziroma ničesar ni. :)[/quote]

Ampak zrelosti pa sploh ne moreš videt, če ne razmišljaš… naju se vsaj videt da, torej obstajava en nivo nad zrelostjo :)[/quote]
Če ti možgani odpovedo, tudi videl ne boš. Z možgani pa razmišljaš.

Ampak zrelosti pa sploh ne moreš videt, če ne razmišljaš… naju se vsaj videt da, torej obstajava en nivo nad zrelostjo :)[/quote]
Če ti možgani odpovedo, tudi videl ne boš. Z možgani pa razmišljaš.[/quote]

Vidiš in ”vidiš” je razlika Marko…. ne spet probavat takih for na meni no…. to delaj z 5 letnimi.

Ti lahko vidiš neko stvar drugače kot razmišljaš kot ko ne…. nekaterih stvari pa brez razmišljanja sploh ne moreš videt 🙂

zdaj pa nebom več o tem debatiral ker boš itak spet obrnil nekak po svoje 🙂

ker ne moreš imeti obojega (kar si napisala za moške zmagovalce in kar za ženske)

Če veš kar hočeš in ti je vseeno za vse drugo (moški) pol ne moreš hkrati imeti tudi emptaije (ženske)

Meni je itak to najbolše :D[/quote]
Ni nujno. Če moški VE, kaj hoče, to še ne pomeni, da na tem “seznamu” ni tudi interes do partnerke oziroma do tega, kar ona hoče. Pa ne zdaj it v ekstreme iz tega, ker potem spet prideš do nezadovoljive zveze. Zadovoljiva zveza obstaja, vem. 😉

Sem se zasmejala naglas – me je sodelavka prav čudno pogledala!!! he he heheh heehheh

Ni nujno. Če moški VE, kaj hoče, to še ne pomeni, da na tem “seznamu” ni tudi interes do partnerke oziroma do tega, kar ona hoče. Pa ne zdaj it v ekstreme iz tega, ker potem spet prideš do nezadovoljive zveze. Zadovoljiva zveza obstaja, vem. ;)[/quote]

Daj faking preberi si še enkrat….

BOLDANO NE GRE SKUP…

Nehaj obračat besede če je lepo napisala da ”zreli” so samo tisti ki imajo vse zgoraj našteto… to pa NI MOGOČE!

Hkrati imeti empatijo in ti bit vseeno za vse drugo razen tvoje želje ni možno….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close