Odklop zenska
Da si vsaj materialno bogat, če je že duša revna. :)[/quote]
Samo zakaj potem ravno tisti, ki imajo denar, niso trajno srečni, ampak raje uživajo kratkotrajne užitke ?
Kot, da je monogamija le za skromne, ki si kaj več ne morejo privoščiti.. :)[/quote]
Verjetno, ker drugače ne znajo/želijo (v nekem momentu).
Seveda lahko otroško verjamemo, aktivno delamo na tem, toda občutkov se ne da izsiliti, niti od sebe ne…rok trajanja sreče je v večini primerov omejen.
Drži, dokler smo živi je popolnoma vse možno :)))[/quote]
A ti si že tako stara (izkušena), da to govoriš po svojih izkušnjah ali ti je to babica povedala? :)[/quote]
A-ha, stara sem ko mati Zemlja 🙂
Woooow, neverjetno, čuj! Kako impresivno!!!:))) A nisi malo prestar za takšno “najstniško postavljanje”, ki je še najbolj podobno bahanju pred 15- letnimi vrstniki, napihovanje in izmišljevanje zgodbic, govorenje o dolgočasnih banalnosti z važenjem, ki se vse zožijo na “včeraj sem ono”, bolj značilno za pubertirajoče fantke? 😀
“Đigolo” se ne postavlja, ampak pozna svoje kvalitete. Kdor pa nima kvalitet moškega, pa jih mora napihniti. To je “kompenzacijska psihologja” moških, ki imajo zelo verjetno nekoliko manjšega. 😀 Tisti prav patetični osebki morajo celo pisati na forum o svojih zelo vprašljivih kvazi “dogodivščinah”, seveda v samih presežnikih. 😀 Pri Daterju še slepa kura ve, pri čem je, kakšna je njegova dejanska uporabnost. :)))
Oooo:) Ena misli, da sem ze kar zigolo, hahaha.
Saj ne vem kaj tako bode v oci. A to, da sem se dobil s prevec puncami? Koliko pa je se “sprejemljivo”? Hahaha. Morda to, da sem se s katero dobil za shopping, ipd? No, danes pa sva se s prfokso sprehodila do knjigarne, da se ona nekaj kupi. In? Hahaha. A to, da so me punce kam peljale? Ja, ocitno ni nobena od njih menila, da ji bo zaradi tega krona z glave padla, a ne? Hahaha.
V bistvu gre za sprosceno spoznavanje ljudi. Enkrat ni nic. Drugic se razvije kaj vec. Tretjic… Pac, kakor se stvari poklopijo. Kaj vse se lahko ne zgodi.
Imam prijatelja, magistra, ki cisto okay zgleda, za sabo ima vec vez, dela za UN za placo, ki jo lahko vecina le sanja, pa je ze 6 let v vezi s punco, ki je bila na zacetku nepismena!, pa se dva otroka je imela od prej.
A je spoznavanje med dvema, ki si pred srecanjem na internetu “obljubita” svojo “resnost”, kaj drugacno?
Pri nekom vzpodbujati samovšečnost, ki je že itak narcis, kako je “dober”, “odličen” – je manipulacija, ker točno veš, kaj mu moraš reči, kako se obnašati do njega, da ga obrneš po svoje. Popravi se. 😀
On rabi čistega vina, ampak ima preslab želodec, ga ne prebavlja, ker je prešibak. 🙂
Tudi tisti, ki 10 kegljev hkrati uspesno zonglira, je enkrat zacel z enim, a ne? Hahaha.
Kar pa se denarja tice, mene je najdaljsa veza dalec najvec stala. In tako navzdol po vrstem redu.
Vcasih pa je lahko tudi first date preseneteljivo drag. Danes zjutraj je recimo punco (z mano v autu) ustavil policaj. Kazen sem potem jaz placal. Se zgodi…
Pri nekom vzpodbujati samovšečnost, ki je že itak narcis, kako je “dober”, “odličen” – je manipulacija, ker točno veš, kaj mu moraš reči, kako se obnašati do njega, da ga obrneš po svoje. Popravi se. 😀
On rabi čistega vina, ampak ima preslab želodec, ga ne prebavlja, ker je prešibak. :)[/quote]
Motis se dragec. Nisem narcis. 😉
Hudic je predvsem v tem, da ti ne preneses cloveka, ki mu je normalno, da mu ga 5 zensk vsak dan punc pofafa, Hahahaha.
Nic se bat. Ze 5 dni nisem seksal. To pa prenese ne, mali zeleni? 😉
On rabi čistega vina, ampak ima preslab želodec, ga ne prebavlja, ker je prešibak. :)[/quote]
Hudic je predvsem v tem, da ti ne preneses cloveka, ki mu je normalno, da mu ga 5 zensk vsak dan punc pofafa, Hahahaha.
Nic se bat. Ze 5 dni nisem seksal. To pa prenese ne, mali zeleni? ;)[/quote]
Ziher? Saj imajo Američani “šrinke”, ki dajo strokovno diagnozo, ampak te bo izjemno drago stalo. 🙂
Nic se bat. Ze 5 dni nisem seksal. To pa prenese ne, mali zeleni? ;)[/quote]
Ziher? Saj imajo Američani “šrinke”, ki dajo strokovno diagnozo, ampak te bo izjemno drago stalo. :)[/quote]
Kako lahko nekoga obsojaš na tak način, ko osebe ne poznaš? Za nekoga obsodit bi moral osebo poznat in se družit z njo, da lahko podaš kako oceno. Ti pa…… :/
Ziher? Saj imajo Američani “šrinke”, ki dajo strokovno diagnozo, ampak te bo izjemno drago stalo. :)[/quote]
Kako lahko nekoga obsojaš na tak način, ko osebe ne poznaš? Za nekoga obsodit bi moral osebo poznat in se družit z njo, da lahko podaš kako oceno. Ti pa…… :/[/quote]
A ljudi ne spoznamo morda celo bolje po pisanju kot pa v živo?
Dati nekomu vpogled, kaj dejansko počne, ni obsojanje, ampak “razsvetljevanje”. :)))
Mislim ,da se tudi tvoj življenjski stil zelo sklada z njegovim, ker si mu stopila v bran, ampak ženske ste pametno tiho, moški pa se pogosto hvalisajo, kar zna biti precej moteče, če nekdo samo o tem piše. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.