Odklop zenska
Danes sem bil prica obnasanja, ki me je rahlo na rit… Kaj prica, bil sem udelezenec.
Pred tednom dni srecam punco, ki dela v filmski industriji za Universal Studios. Snemajo nek film. Ni vazno kje. Izmenjamo kontakte, sledi kako sporocilce, ampak nic omembe vrednega.
Potem pa me danes, ravno ko sem zakljucil zmenek z eno mlado profesorico, povabi na pijaco. Poslje mi sliko svoje pijace, da je sama in da se ji naj pridruzim v nekem lokalu.
Okay. Pridem. Vidim, da sedi z mulotom njenih let. Nizozemec. Jaz sem ~10 let starejsi. Pozdravimo se. Razgovorimo. Svetsko se imamo. Med drugim mi punca slikovito razlaga kako je primerjala svojo vagino z vagino nekega tipa, ki je spremenil spol, kako enake so bile, itd.
Punca se muva okoli mene. Zato mi ni jasno, kdo je tip. Skuzim, da ga ze dolgo pozna. Da sta skupaj potovala. Da z njim tudi sedaj dela. Da zivita v istem hotelu. Predvidevam, da v razlicnih sobah. Tesna prijatelja? Zvem, da gay ni. Je to njen tip? Samo kaj je potem mene klicala? Kaj se ob mene drgne? Kaj se z mano poljublja? Vprico njega. Intimnosti so se stopnjevale. Pove mi stevilko sobe, 725. Kao, da se grem lahko na hotelski bazen kopat.
Potem v nekem trenutku presalta na njega. In se z njim malo mazi. Morda poljubi. Nisem prevec zijal. Ker mi ni bilo nic jasno. In spet nekaj z mano. Se za roke drziva, bozava. Jaz pa si mislim, wtf se tu dogaja. Je samo pijana? Tudi to, ampak dobim obcutek, da je takih “scen” vajena. Oba sta jih vajena.
Povabi me, da se jutri zvecer dobiva v lobiju. Jaz i ona? Tipu pove, da se bova midva dobila in sla jest v xy. On to prenese kot da gre za nekaj najbolj obicajnega.
Placamo vsak svoj zapitek (kasneje se nam je se en “mimoidoci” pridruzil, ampak z njim ga ni biksala), s tem, da njen tip?? placa se njen zapitek. Brez da bi kdo vprasal je vsak dobil svoj racun. Poslovim se. In eto me “doma”.
WTF is going on?!? lol
A to smo kao tri tečke al kako? :)))
Jaz ne bi, če lahko izbiram. Prosim. Raje enega moškega, kot pa dve punci.
Tudi če je bolj zanič. Bova že povežbala :)))[/quote]
Ja margi jaz sem si takole predstavljal. Calipso spodaj, GF na sredi, ti pa zgoraj kot voditeljica tima :))))
Vsekakor bolje kot te umetne Dater-jeve Američanke s skupnim imenom “Cheap Girls”. ;)[/quote]
Ampak tipu njegov koncept laufa. Tebi pa ostane cinično zgražanje. Kako to, da še nisi srečno vezan, pa tako moder, popoln, baje s pravimi vrednotami….meni tu nekaj ne štima.[/quote]
Kaj pa če sem? 🙂 A samo tu ti nekaj ne štima? Kaj pa področje psihologije in ocenjevanje ljudi? 😀
Daj matjazko, kaj te ni sram tako degensko komentirati?? Salamonov oglasnik? Kaj imas dildo v riti, da ti drek skozi usta uhaja???
Punca je pol Japonka. Ima tri potne liste, od katerih je en res Ameriski, ampak niti tam zivi, niti tam snemajo film. Za vec mesecev so na lokaciji, kjer sem po cisto drugih “kanalih”. Ona pa dela na urejanju delovnih dovoljenj. Toliko… 😉
Vceraj pa se zal nisva dobila. Prfoksa me je po sluzbi peljala v shoping (hrane). Drugi dejt, haha. Pa sva se prepozno vrnila, da bi mi zneslo za Youi iz slike. Se bomo ze se nasli. Tako je imela macka od vceraj.
Danes zjutraj me ena tretja pelje na lokalno trznico. Sem jo nasel v kozmeticnem salonu. Po sluzbi pa greva s prfokso na vecerjo. Neko salato bi rada, da poskusim. Je rekla, da casti. Okay. Ocitno je zagreta, ce bi se ze tretji dan zapored rada dobila.
Jutri se potem dobim s punco, ki me je ze prejsnji teden peljala na caj. Fizicno, s svojim autom, haha. Med tem je morala nekam sluzbeno odpotovati.
V petek dopoldne pa se oglasi ena cetrta, lastnica neke restavracije. Ful hudo mi zgleda. Samo ne zna s tipi. Mislim, mi gre razlagat, da ji seks ni pomemben. Pa kateri tip to hoce slisat??? Joj, kako ene ne znajo. Ampak, okay, dobro zgleda, pa se ji odpusti.
Vse z izjemo prfokse so vsaj 10 let mlajse, v dvajsetih.
Tu imate par idej za zmenke, kaj in kako. Meni je vse to del zivljenja. Na trznico grem, ker bi si rad malo vec sadnja kupil. In pac zdruzim prijetno s koristnim. Ravno tako shoping. Za vikend bi sel na auto sejem. Se bo treba s kako dogovoriti. Ni mi treba na forumu iskati “ene za na pijaco”, hahaha. Niti si bom zile rezal, ker nimam “resne zveze”, ali ce se z Youi ne poseksam. Ampak bi jo. Mhm. To je punca za razturit v postli. 🙂
Kaj je Gazela, zakaj ga daješ “v nič” ? Si ljubosumna, ker se ima de’c fino z mnogimi ženskicami? Ali te le daje neka tekmovalnost?
Trdiš, da za odnos ni slišal… kaj pa so vsi ti date-i? A takrat se druži z virtualkami? Sej se odnos niti ne razvije drugače kot tako – od občasnih date-ov do rednega skupnega življenja. Imaš morda kakšno drugo formulo naštudirano? Bi jo rad slišal, res….
Da bi mu bila favš – bog ne daj. Samo tako kot je že rekla Goldika tipa dobit, se dat dol z njim to je tako enostavno. Glej če dobro zgledaš, jih je vedno cel kup, če pa še malo čvekaš in izivaš pa sploh. Samo to je vse tako kratkotrajno. Naekrat se počutioš kot bog ful adrenalina, pol pa vse dol pade. Za neko trajno srečo rabiš nekaj več.
A to smo kao tri tečke al kako? :)))
Jaz ne bi, če lahko izbiram. Prosim. Raje enega moškega, kot pa dve punci.
Tudi če je bolj zanič. Bova že povežbala :)))[/quote]
Ja margi jaz sem si takole predstavljal. Calipso spodaj, GF na sredi, ti pa zgoraj kot voditeljica tima :))))[/quote]
Ideja mi ni všeč, čeprav sta mi obe akterki kul 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://i59.tinypic.com/2vacpxt.jpg[/img]