Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice odklop-vnaprejšnje plačilo

odklop-vnaprejšnje plačilo

Pozdrav!
Preko odklopa smo želeli vzeti en aranžma. Obvestili so me, da organizator želi vnaprejšnje celotno plačilo, šele nato gre v preverjanje prostih kapacitet. Če so te kapacitete proste, to pomeni 100% rezervacijo, če ne, ti pa nakažejo denar nazaj na TRR.

Ker smo nameravali z njimi potovati prvič, sem bila nad tem obvestilom malce presenečena. Ali imate tudi vi podobne izkušnje in ali ste v primeru zasedenosti prejeli denar res takoj po prejetem odgovoru organizatorja (tj. najkasneje 3 dni od nakazila) nazaj. Sicer cena ni nižja, kot v drugih agencijah, le da edino oni ponujajo hotel, ki si ga mi želimo.

Pozdrav!
M.

Jaz sem poskušala dobiti od Odklopa informacije za moje izbrano letovanju. Po telefonu se sploh
niso hoteli pogovarjat in nič povedat. Neprimeren odnos do strank !!!

DEnar dobiš po hitrem postopku nazaj!

Živjo!
Jst mam čisto drugačno izkušnjo z njimi. Po telefonu se je dal pomenit vse, tip je bil zelo prijazen. Mislim, da tudi z denarjem ne bi smela imet problemov.
LP, anka

Zadnja sprememba (16-11-05 00:16)

Morda je tista gospa takrat ravno imela slab dan.

tudi z mano so bili zelo prijazni po telefonu. ko sem denar nakazala sm že naslednji dan dobila račun na dom. mam same dobre izkušnje z odklopom.

Mi bili preko njih v Keniji, placali 4 dni pred odhodom, ker je bla pac ultra last minute varianta in v Munchnu prevzeli vse papirje in leteli. Nimam slabih izkusenj. Ko sem pa 1x imela eno vprasanje, sem govorila z eno mosko osebo-prijazen!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close