Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Odhod v porodniško – Pogostitev sodelavcev?

Odhod v porodniško – Pogostitev sodelavcev?

V decembru Odhajam na porodniško, v kolektivu se dobro razumemo in po vsej verjetnosti se bom po porodniški vrnila. Menite da bi bilo lepo da bi sodelavce pogostila? Za rojstne dneve se ne obdarujemo niti nič ne vabimo, zato zdaj ne vme kaj naj..

Ste jih ve pogostile če ste se dobro razumeli?

ne, nisem.

ja, jaz sem imela namen jih pogostiti. V ponedeljek. Pa ni šlo, sem s petka na soboto rodila. Ampak torto in slano pecivo ter šampanjec je pa mož vseeno odnesel v mojo službo. So nama nazdravili. Pa tudi darilo so nama pripravili. Zelo pozorno od njih.
🙂

jaz sem jih preden sem šla tko mal za hec z eno torto in šampanjcem… se pa luštno razumemo.
LP

Če niti rojstnih dni ne proslavljate zakaj bi potem odhod na porodniško? … No jaz jih nisem.

Me ne čudi, da ste kar naprej brez denarja.
Pogostitev ob diplomi, odhodu v porodniško, rojstvu otroka, krst, birma, pa darila, ko ima sestrična v trinajstem kolenu god, ko sosedi od prjatla umre tašča itn. Mi savinjčani ne praznujemo, ne obdarujemo in smo vedno polni denarja.

Pogostila sem jih ob rojstvu otroka, ne pa ob odhodu na porodniško. To se mi zdi popolnoma nepotrebno.

Ob rojstvu je mož odnesel v službo nekaj dobrot.
Tudi mi se pač razumemo.
Ja, elaine, zato smo vedno brez denarja.
Vi, savinjčani, se imate pa očitno kar naprej v želodcih.
No, saj, savinjski (želodec) je izvrsten 🙂

O, seveda, zato so vam tudi ukinili proračun zapufane štorske občine:

ja,prinesla sem sokce in za vsakega košček torte (kupljene), pač različne okuse, pa si je vsak sam zbral, ampak res samo to in nič drugega,ker bi zaradi logistike z vsako drugo stvarjo (narezek, pecivo..) imela velike komplikacije…smo pa zares majhen kolektiv in je bilo lušno malo počvekat, pa saj ne gre za tisto hrano, ampak mi nekako mi ni bilo, da bi šla za eno leto brez da se poslovim.

Preden sem sla, smo imeli mehurcke in jagode v raznih kombinacijah. Ko pa sem prisla prvic po porodu, me je cakalo malo darilo.

Prinesla sem sokove, med pavzo pa smo naročili pizze

Jaz sem prinesla oreščke,sadje, sok in nekaj peciva. Smo se malo pocrklali ob kavici in tudi “slovo” je bilo lepše. Po porodu pa je moj mož nesel šampanjec, jagode in torto v službo. Rada delim z drugimi moje veselje…

Jaz sem počastila pred odhodom na porodniško. Smo manjši kolektiv (15)lahko rečem da se je vsem dopadlo, meni pa tudi da smo se zbrali in sem se poslovila.
Dobila sem tudi darilo (250eur) in bi mi bilo zelo neugodno če ne bi nič počastila.

LP

Jaz sem obakrat (pa sem vmes zamenjala službo) počastila ko sem rodil. V bistvu je nesel mož v službo. Pa so bili obakrat prijetno presenečeni. So pa tudi potem prišli pogledat dojenčka čez ene dva meseca (smo se slišali prej) in prinesli darilo.

Meni so pa sodelavke pripravile zurko za adijo – same napekle razne piskotke in pecivce – popolno presenecenje!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close