Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek odgovori forum

odgovori forum

kateri odgovor iz katere teme ste si zapomnili?
zakaj?
je tipičen za avtorja?

Ničkaj, ker če dlje časa bereš teme, vidiš, da se tudi topiki odpirajo po določenem vzorcu – in se bolj ali manj melje vedno ista tematika. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Odgovori so nekateri boljši, drugi slabši, meni je v spominu ostal tale vic od Robija, ker je res dober in vedno aktualen:

Razlike me javnimi uslužbenci in vodstvenim kadrom

Nek tip se med vožnjo zave, da se je izgubil. Zagleda moškega na cesti in
ga prosi za pomoč:
“Oprostite, ali mi lahko pomagate? Obljubil sem prijatelju, da se ob dveh
dobiva, sedaj pa zamujam in ni mi jasno, kje se nahajam…”
“Jasno, da vam lahko pomagam. Nahajate se v avtu na zemljepisni širini
Sever 44*30’18” in na zemljepisni dolžini Vzhod 18*36’20” in ura je 12 in23
minut in 35 sekund, danes pa je 5. december 2008 in temperatura je 4
stopinje C. ”
Človek v avtu vpraša: ” Ali ste vi javni uslužbenec?”
Ta mu odgovori: “Jasno, le kako ste to dognali?”
Moški v avtu odgovori: “Ker vse, kar ste mi povedali, je tehnično gledano
brezhibno, vendar je pa v praksi popolnoma neuporabno; saj sem kljub vašim
informacijam na istem, kot sem bil prej…”
Tip na cesti pa ga jezno vpraša: “Vi ste pa iz vodstva, a ne?”
Tip iz avta je dokaj presenečen: “Res je … po čem pa to sklepate?”
Ta s ceste: “Dokaj enostavno: vi ne veste, kje se nahajate, niti vam ni
jasno, kako ste do sem prišli in še manj vam je jasno, v katero smer ste
namenjeni, obljubili ste nekaj, kar ne morete izpolniti in sedaj upate, da
vam bo nekdo drug rešil težavo. V bistvu ste v istem dreku, v katerem ste
bili preden sva se srečala…vendar iz nekega čudnega razloga sedaj zgleda,
da sem za to kriv jaz!

Matjazko kaj bi pa ti mlel, da bi potem iz tiste moke lahko napravil kruh?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če bi rad iz moke naredil kruh, bo treba itak moko zmlet. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kar nekaj jih je bilo; sicer se jih zdaj točno ne spomnim oz. bi se morala bolj poglobit, pa nimam časa (beri: se mi ne da).

Ker so me nasmejali. 🙂

Ker smo si različni, so tudi naši odgovori oz. vprašanja različni…. pač tipični za posameznika 🙂

p.s.
Najbolj pa mi je ostalo v spominu, ko mi je nekdo odgovoril…. ne dobesedno, ampak v tem smislu… da sem osel 🙂

p.s.s.
Pa še takrat sem se nasmejala (moram priznat) ker sem si mislila, da bi kvečjemu, če že, lahko bila samo oslica :)))

A bejž? 🙂
Saj o tem ni dvoma, Matjazko se le pritožuje, da se vedno isto melje.
Ma, namesto, da samo jamra bi lahko sam prinesel kake drugačne plevce v mlin ali pa vsaj kak snop in bi cepci ločili zrnje od slame… 😉
Naš Matjazi pa nič, bo raje sam luščil semena na roke….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni se ni zdelo, da jamra, ampak je pač povedal to, kar je res. Saj ne, da bi to bilo kaj slabega. :)) Pač je kruh iz te iste moke še vedno dober. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Le kakšen nadev ali namaz je dobro včasih zamenjati. 🙂

Le kakšen nadev ali namaz je dobro včasih zamenjati. :)[/quote]In po namazu sprašuje avtor/ica :))

Meni je bil všeč mučkiprovokator, za vedno mi bo ostal v spominu ta namaz…… 😉 :)))))

In po namazu sprašuje avtor/ica :))

Meni je bil všeč mučkiprovokator, za vedno mi bo ostal v spominu ta namaz…… 😉 :)))))[/quote]
Hahaha, dobra tale z namazom. Tega okusa se pa ne spomnim. hmmm. 🙂

Meni je najbolj ostalo v spominu eno privat sporočilo od enga “sočnega” avtorja. :)) V naslovu je pisalo “ej, to morš vidt”, v vsebini pa je “pisalo”:

……… . . . /¯/)
. . . . . . . ./¯ ./
. . . . . . . /. . /
. . . . /¯`/’. .’/¯¯/
. . . /’/. /. . /. . /. /¯
. . .(‘. (. . ( . . /. .’. .I
. . . . . . . . . . . .’. ./
. . . . ‘……………/

Tale se je pa zelooooo slikovito izrazil.:)

Popravek: Ne vem, če mi je kateri post ekstra ostal v spominu, ko jih prebiram mi zelo veliko pove način in slog pisanja ne le vsebina; tako da kadar berem preberem najraje poste od Krivokljunčice, nekako mi njeni slog in dinamika spisanega najbolj popestrita branje, pa tudi z večino kar napiše se popolnoma strinjam. Za ostale pa tako tako…srednje mlačno do pretežno oblačno…pa ne zdaj razumeti, da ste ostali slabi pisci/čvekači…navsezadnje vse vas rada berem, drugače tako ali tako ne bi visela na teh straneh 🙂

$$$_______$$$$___$$$$__$$$________$$$_$$$$$$$$$$$__
$$$_____$$$$$$$_$$$$$$$_$$$_______$$$_$$$$$$$$$$$__
$$$____$$$____$$$____$$$_$$$_____$$$__$$$__________
$$$____$$$___________$$$_$$$_____$$$__$$$__________
$$$_____$$$_________$$$___$$$___$$$___$$$$$$$$_____
$$$______$$$_______$$$_____$$$_$$$____$$$__________
$$$_______$$$_____$$$______$$$_$$$____$$$__________
$$$$$$$$$___$$$_$$$_________$$$$$_____$$$$$$$$$$$__
$$$$$$$$$_____$$$____________$$$______$$$$$$$$$$$__

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ne bi kaj dosti filozofiral, ampak fantje, če vam je ena ženska všeč, res noro všeč, še posebej če to traja več kot leto dni, JI ZABOGA TO ENKRAT KONKRETNO POVEJTE!! Žensko objameš, ji izpoveš ljubezen in ali dobiš klofuto ali pa se vse skupaj zaključi s poljubom. In to je vsa umetnost.

Boljše da ne naštevam koliko parov poznam, ki so bili noro zaljubljeni po več let, pa si tega niso nikoli povedali, ker jih je bilo enostavno preveč strah, da bo potem vsega konec. Življenje je prekratko, da bi ga zapravljali z napačnimi ljudmi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close