Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Odgovor

Odgovor

Zakaj si Monke niste sposobne dobit konkretnega deca –> nimate SWAGa

https://www.youtube.com/watch?v=Naq1RzZ0yMY

Poglejte Sandro, kako samozavestno prikoraka skozi vrata. Kar zablešči od lepote. Potem pa še ti gibi, hoja, eleganca, ko se zavrti in istočasno popazi, da si ne pokvari pričeske. Tu ji nobena od vas ne pride blizu.

A to pomeni, da si že nogiral Kylie?
Nova bejba… dober izbor. :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Hvalijo se pa s plačilno listo, izobrazbo, pa neko namišljeno razgledanostjo, lol.

Saj Sandra tudi spada med retro dekleta, posebej za fantke z materinskim kompleksom, ker so sedaj te ženske okrog 50. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Glasba je brezčasna.

*Dobra glasba*

Sem mislila, kaj bom videla:)))). Tolk kiča in grozna frizura. Ampak tebi so takšne všeč:))). Pa še starejšaaa od tebe.

A da se hvalijo?
No se bom pa še jaz pohvalil. Nisem lep, nisem bogat, sem mali, plešast, z velikim pivskim trebuhom, štrlečimi ušesi, velikim nosom in brez zob ter ne morem dobiti tistih 20 letnic.
Torej unikaten, :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Zmagovalna :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

40 letnice me kajlajo. Boli.

Ampak zanimivo je nekaj…ves čas opisuješ nas monovke, kako ne moremo biti takšne itd. kot jih ti gledaš, karkšne imaš posterje nad posteljo v deški sobici…pa kaj misliš človek, da nas lahko sploh vidiš, osebno spoznaš? Izbij si iz glave ta hrepenenja.

eh…men res ni jasn kira bi v današnjem svetu rada takle zgledla… razn mogoč za pusta no….ti si obvisel par desetletij nazaj in ni več modern paradirat okol v nakičenih cunjah z ramenskimi podložki, pošiti obleki z nekimi kristali, trajno, hlačami z visokim pasom….mislim…. ti si res bolan no…. če bi kira taka prošetala po ulci, bi se ji smejal (razn če dela v cirkusu al pa v gledališču mogoče) …. dej se ti mal k seb sprav počas pa ne meši preteklosti s sedanjostjo…. heh, mislim …oziroma lohk to obožuješ, sam takih primerjav ne rabš pisat… sick…

Jst vidim “samo” vaše prispevke, pa pišete tudi “samo” od jutra do večera. Ziher imate reden šiht, ogromno kolegov, kolegic, vznemerljivo spolno življenje zavidanja vredno, hobijev, pa še na žurke hodite ob petkih in med vikendih.

Vse to in še več. Zakaj te zanima? Ti si zdaj začetnik, dons si malo čez 5h pisal na mon in se na koncu poslovil v stilu, čauči moram na šiht:)))). Hja glej, še kar dolgo boš grizel, da boš res kaj imel a veš.

Sploh ne vem kaj se tu pačiš pred mano. Misliš, da se me dotaknejo te tvoje ponavljajoče bolane trditve z vmesnimi vprašajčki in smajliji na koncu ? Sej nisem novinec tu med vami, ista si kot pred 5imi leti…

Enako velja za ostalo gamad foruma,…Intelektualno ste obtičali na isti točki.

Ti si pa napredoval, a ne?:)))) Iz statusa večni študent v zaposlenega vajenca s poskusno dobo. Nisi gladek.

Pa to o lizanje medu, šipe, skos isto gordnjaš. Praviš pa da imaš bogat besedni zaklad…

Sploh ne vem kaj se tu pačiš pred mano. Misliš, da se me dotaknejo te tvoje ponavljajoče bolane trditve z vmesnimi vprašajčki in smajliji na koncu ? Sej nisem novinec tu med vami, ista si kot pred 5imi leti…

Enako velja za ostalo gamad foruma,…Intelektualno ste obtičali na isti točki.[/quote]

Ja pohvalno, da si že en krog pred nami okoli Zemlje. Zato pa večini ponovno gledaš v hrbet.
Ma daj mal stopi na gas, da nas prehitiš, ker drugače imamo mi napačni občutek. 😀

Mislim, da njega ne zanima, kakšno so ljudje v reali, ampak le to, kakšni so v njegovi domišljiji. Ko so vse ženske, ki si jih imel, le te iz slik in videospotov, je to čist dovolj. Človek pač ni zahteven. Pa še nobena ga ne more razočarat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej NS… evo jaz sem se te naveličal (na steni), pa ti jo z veseljem odstopim, ko se tam nekje v soboto naveličaš Sandre.
Dobro ohranjena… skoraj kot nova.

Sabrina

sej tud za zdrkat v trdnjafi IF (Monte Cristo zgodba) niste
še “teroristični”-islamisti vas ne opazijo … cccc

Imaš prav. Sabrina je bla tud fejst prasica.

Mislim, da njega ne zanima, kakšno so ljudje v reali, ampak le to, kakšni so v njegovi domišljiji. Ko so vse ženske, ki si jih imel, le te iz slik in videospotov, je to čist dovolj. Človek pač ni zahteven. Pa še nobena ga ne more razočarat. :)[/quote]
Sm moral kr 2krat pogledat kdo je to napisal, pa še kr ne morem verjet 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close