Odgovor
Zakaj si Monke niste sposobne dobit konkretnega deca –> nimate SWAGa
https://www.youtube.com/watch?v=Naq1RzZ0yMY
Poglejte Sandro, kako samozavestno prikoraka skozi vrata. Kar zablešči od lepote. Potem pa še ti gibi, hoja, eleganca, ko se zavrti in istočasno popazi, da si ne pokvari pričeske. Tu ji nobena od vas ne pride blizu.
A to pomeni, da si že nogiral Kylie?
Nova bejba… dober izbor. :-)))
A da se hvalijo?
No se bom pa še jaz pohvalil. Nisem lep, nisem bogat, sem mali, plešast, z velikim pivskim trebuhom, štrlečimi ušesi, velikim nosom in brez zob ter ne morem dobiti tistih 20 letnic.
Torej unikaten, :-)))
eh…men res ni jasn kira bi v današnjem svetu rada takle zgledla… razn mogoč za pusta no….ti si obvisel par desetletij nazaj in ni več modern paradirat okol v nakičenih cunjah z ramenskimi podložki, pošiti obleki z nekimi kristali, trajno, hlačami z visokim pasom….mislim…. ti si res bolan no…. če bi kira taka prošetala po ulci, bi se ji smejal (razn če dela v cirkusu al pa v gledališču mogoče) …. dej se ti mal k seb sprav počas pa ne meši preteklosti s sedanjostjo…. heh, mislim …oziroma lohk to obožuješ, sam takih primerjav ne rabš pisat… sick…
Sploh ne vem kaj se tu pačiš pred mano. Misliš, da se me dotaknejo te tvoje ponavljajoče bolane trditve z vmesnimi vprašajčki in smajliji na koncu ? Sej nisem novinec tu med vami, ista si kot pred 5imi leti…
Enako velja za ostalo gamad foruma,…Intelektualno ste obtičali na isti točki.[/quote]
Ja pohvalno, da si že en krog pred nami okoli Zemlje. Zato pa večini ponovno gledaš v hrbet.
Ma daj mal stopi na gas, da nas prehitiš, ker drugače imamo mi napačni občutek. 😀
Mislim, da njega ne zanima, kakšno so ljudje v reali, ampak le to, kakšni so v njegovi domišljiji. Ko so vse ženske, ki si jih imel, le te iz slik in videospotov, je to čist dovolj. Človek pač ni zahteven. Pa še nobena ga ne more razočarat. 🙂
Ej NS… evo jaz sem se te naveličal (na steni), pa ti jo z veseljem odstopim, ko se tam nekje v soboto naveličaš Sandre.
Dobro ohranjena… skoraj kot nova.
Mislim, da njega ne zanima, kakšno so ljudje v reali, ampak le to, kakšni so v njegovi domišljiji. Ko so vse ženske, ki si jih imel, le te iz slik in videospotov, je to čist dovolj. Človek pač ni zahteven. Pa še nobena ga ne more razočarat. :)[/quote]
Sm moral kr 2krat pogledat kdo je to napisal, pa še kr ne morem verjet 😀
Forum je zaprt za komentiranje.