Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice odddam v ČATEŽU

odddam v ČATEŽU

ODDAM LESENO VIKEND HIŠICO V TERMAH ČATEŽ. JE POPOLNOMA OPREMLJENA. POLEG SO ŠE 2 KARTI ZA KOPANJE, KI PA VELJAJO ZA 4 OSEBE (ZUNAJ).
CENA DNEVNEGA NAJEMA JE 8000,00

Tega pa ne razumem dve karti, ki veljajo za štiri osebe!???
Kakor vem, mora za vstop in izstop na poletno ali zimsko riviero dobiti vsak svojo “chip kartico” . Dobilo se naj bi toliko chip kart kolikor ima hiša uradno ležišč.
Ta kartica ti mora nuditi 2x vstop in izstop na dan na letno riviero in enkratni vstop na zimsko riviro (cc 2 uri)…
Kakšne karte pa ti nudiš, mi pa ni jasno….saj je vstop možen le skozi vrtljiva vrata in to za eno osebo….

Ker smo pavšalisti, smo dobili na začetku sezone 150 kart (odvisno kakšen pavšal vzameš). 1 naša karta ima 2 vhoda in 2 izhoda – lahko greš ob 8 zjutraj na bazen, pa ob 12 na kosilo in potem spet o 14 naprej do konca ALI pa gresta lahko 2 osebi naenkrat noter (na eno karto), vendar če odideta ven se ne moreta več vrniti noter na isto karto. Naše karte niso enake vašim in naše pri izhodu iz bazena ne vzame avtomat, ampak jo moramo vrniti na recepcijo!
Je sedaj kaj bolj jasno??
LP pa brez zamere

Zanima me, kako daleč od term se nahaja apartma in če ga lahko najameš tudi samo za tri nočitve?
Prav tako me zanima opremljenost kuhinje.

Hvala in l.p.

To je v Termah, v kampu. Kuhinja je popolnoma opremljena (štedilnik, korito, voda, hladilnik, …..).
Načelno se da najeti za 3 dni, samo je odvisno kdaj bi vi to želeli!

lp tomaž

Ker ne poznam hišic, me zanima še samo to, za koliko oseb je hišica (ima spalnico, dnevno, kuhinjo in kopalnico?)? Za termin še sporočim oz. vam pišem mail.

To je za cca 5 oseb. Ločen je spalni del, saj je le-ta v prikolici. Kuhinja in dnevni prostor pa sta skupaj!
Lp Tomaž

AH JA

Zanima me najem v času od 18.8.-22.8.

mica

Ta termin je zaseden, prosto pa je po 25.8

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close