Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Oddamo apartma-Krk

Oddamo apartma-Krk

Oddamo apartma na otoku Krku,kraj Risika,od plaže sv Mark je oddaljen 500m,apartma je klimatiziran in primeren za 4-8 ljudi.

Oh, to bo pa za nas prevelik in posledično predrag. Pa vseeno – cena?

No,to bi se morali zmeniti direktno z lastnico,nas je bilo 7 in smo dali 80 eur dnevno v glavni sezoni.

Zakaj dajete oglas, če se pa potem ne da izvedet kaj več.

Zato,ker je bilo res fajn in sem lastnici obljubila,da ji bom pomagala pri oddaji apartmaja.Lahko me vprašaš karkoli,glede cene pa sem mislila,da bi se sigurno dalo zmenit za manj,posebno v posezoni.

In kako priti do lastnice?

HI..Zelela bi vec infos okoli apartm. na Krku..kje , kdaj je prostov septembru ,slice itd..hvala in Lp…Simone
masterwork999@yahoo.com

HI..Zelela bi vec infos okoli apartm. na Krku..kje , kdaj je prosto v septembru ,slice itd..hvala in Lp…Simone
masterwork999@yahoo.com

Apartma je v majhnem kraju Risika,od Punata oddaljen kakih 5 km.V kraju je res bolj mirno,mislim,da je tam samo ena trgovina.Apartma ima kuhinjo,kjer sta tudi dva raztegljiva kavča,dve spalnici z zakonsko posteljo in še pomožnim ležiščem,klimo.okoli apartmaja pa je tudi velika terasa,od lepe plaže sv.Mark pa je oddaljen kakih 500 m.Za proste termine in točno ceno pa morate poglicati gospo Ivanko 00385989078201

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close