Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Oddam stanovanje v Ljubljani

Oddam stanovanje v Ljubljani

Brez zamere, ampak ta oprema pa res ni relativno nova. Po moji oceni je stara tam okrog 20 let, kuhinja verjetno še več. Kopalnica je pa v redu.

Ti nimaš kaj zahtevat, lahko samo ponižno prosiš !!!!
In da bo oprema v skladu s tvojimi pričakovanji, je najbolje,da jo sama kupiš, prav tako stanovanje. Samo kaj, ko še za eno usrano najemnino nimaš !!!

jaz plačujem za garsonjero v zg šiški (ene 23 kvadratov ) 200 eu plus stroški …tm cca 300 eu na mesc. kopalnica je porazna da o opremi ne govorm….na srečo imam vsaj štedilnik (plin, elektrika, pečica) pa en tak mini hladilniček ki ima skoraj nič zmrzovalnika.. in niti posle nimam ampk raztegljiv kavc…ampak za lj sm srečna da sem to dobila ker se se gliblje od 250 eu plus stroški….in teh 50 se še kako pozna na mesc….

Jaz imam tudi podnajemnico, sp.šiška, stanovanje veliko 40m2, opremljeno (postelja, posebej kavč za podnevi sedet, hladilnik+zmrzovalnik,pralni stroj,pomivalni stroj, TV,internet), balkon, souporaba vrta in mesečno plača 300 vključno s stroški. Sem oderuška? Mislim, da ne. So pa podnajemniki takšni in drugačni kakor smo najemodaljalci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close