ODDAM REZERVACIJO ZA TURČIJO – FIRST MINUTE
Pred tedni sem rezervirala počitnice pri eni od agencij vendar je sedaj prišlo nekaj vmes in ne bomo šli.
Ker je bila vplačana akontacija, bi aranžma rada oddala tistemu, ki to želi.
Ker je bilo potovanje rezervirano v času First minute, se ga za tako ceno najbrž ne da več dobit, saj je bilo takrat rezervirano za 200 € ceneje.
Kratkek opis aranžmaja:
Drunžinska soba, 2 odrasla, dva otroka,
slovenska animacija za otroke,
all inclusive
Redna cena aranžamaja: 2.237 €
Cena aranžmaja, ki ga oddam pa je 2.037 €(z vključenim zavarovanjem, taksami itd…)
http://www.gulet.si/2008/katalog3.pdf – glej stran 122
Kogar zanima, naj me pokliče na 041-488-128 ali pošlje mail na nravnikar@gmail.com
Pozdravljena.
Preko katere agencije pa si vplačala? S to Alanijo se mi zdi, da se vsak nasanka… NO, vsaj nam na agenciji ko smo mi šli niso ravno realno vsega povedali, nismo sicer bili v INcekum beach, ampak v Royal Garden, ki je še malo naprej. Slika, ki jo imajo v katalogu za Royal garden-plaža je pa res prava varka….Zgleda super, ko si pa tam pa se lahko razjočeš…
V Incekumu se mi sicer zdi, da je vseeno malo lepša plaža in da tudi ni vse tako slabo, samo je pa res, da če gre človek v Turčijo, bo razočaran če gre v področje Alanije…Vsaj moje mnenje…Boljša izbira je Side ali pa Belek..
Upam, da boš našla koga za zamenjavo, tudi jaz sem se enkrat že uštela pa so morali potem drugače rešit…
Pokličite Iliriko in jim sporočite, da je nekaj prišlo vmes in naj poskušajo nekomu to naprej prodati. Ali nimate vplačanega rizika odpovedi?
Še nekaj o Alanyi. Je res morda bolj za mlade in ne toliko za družine z otroci. Ni pa tako obupno kot zgoraj pišete. Vsi ostali kraji so bolj hotelski resorti.
Upam, da boste zadevo čimbolje rešili.
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.