Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Oddam počitniško prikolico

Oddam počitniško prikolico

Oddam počitniško prikolico v Finidi poleg Umaga.

Zanima me , kdaj jo oddate in kolika je cena
Lep pozdrav.

Za čas prvomajskih praznikov sem zainteresirana.

Glede terminov je vse stvar dogovora, kar se pa tiče cene, je cena na dan 30 eur, v campu se plača še turistična taksa. Kontakt gsm 031 84 35 35.

Kar se tiče prvomajskih praznikov so opcije načeloma še odprte, gre pa takole, kdor prvi plača ima prvomajske praznike v žepu.

Za kolk oseb pa je prikolica?

Prikolica je za tri osebe, v baldahinu pa še za dve , vendar mora peta oseba ki je prijavljena plačati polno ceno za vsak dan še campu, tako da se splača campirati le štirim osebam.

Najamem manjšo počitniško hiso,
Istra najprimernejša, lani sem
na crvenem vrhu za 38 e na dan.
Bi z veseljem kaj podobnega tudi letos,
za daljše obdobje.

Prosim za kakšno ponudbo

hvala,
TM.

Živio a lahko posredujem tvojo tel. štv. moji prijateljici. Ima moža in enega 10 let starega sina in si išče priolico za dopust v Istri, v avgustu. Odgovori mi prosi, če imaš takrat še kaj prosto…..hvala!

Lahko jim poveš, da je še vedno možno rezervirati termin v avgustu vendar ne vem natančno kdaj, tako, da naj pokličejo pa bomo poskušali uskladiti termin.

Oprosti, izgubila sem tvojo številko in te v ponedeljek nisem poklicala, kot sva bila dogovorjena. Na žalost prvomajski prazniki odpadejo…
Hvala za prijaznost, L.

cao!

Zanima me če še oddajate prikolico v Finidi za prvi teden v juliju.Kolikšna je cena.

LP

EDITA

Zanimam se za najem prikolice v avgustu. Prosim, če mi lahko sporočite proste termine ter pošljete kakšne slike od prikolice oz. več podatkov.

Mail: princeska.zoja@gmail.com

Hvala in LP

Mene pa zanima, če jo še oddajate in za kakšno ceno.
Zanimam se za počitnice v času julija 2010.
Mail: nika.oblak6@gmail.com
Lep pozdrav in hvala 🙂

Najamem počitniško prikolico nekje na Hrvaškem,najraje nekje na kvarnerju od 25.06 do 03.07.2010.Vsi tisti ki boste dajali v najem mi prosim to sporočite skupaj z ceno na mail:mitja.berzin@gmail.com.
Lep pozdrav!!

zanima me najem počitniške prikolice v mesecu avgustu. smo 4 članska družina. prosim če pošljete tudi kakšno fotografijo,kje se nahaja,kolikšna je cena ter oprema prikolice .HVALA zejen.dusan@gmail.com

je v avgustu še kakšen prost termin? prosim za informacije bluechanda@gmail.com

Hvala, LP

Oddamo počitniško prikolico v Biogradu na Moru (Okolica Zadra). Prikolice do sedaj nismo oddajali in jo tudi ne bomo, če ne bomo našli »primernih strank :)«. Prikolico uporabljamo dva meseca letno, drugače pa je prazna. Mi smo tri članska družina (otrok star tri leta), občasno pa bivata v baldahinu na dodatnih prenosnih ležiščih še dve tašči v smislu »varušk«.

Prikolica se nahaja v borovem gozdu, v privatnem kampu in ima pogled na morje. V kampu se nahaja približno 120 prikolic v lasti pavšalistov, pretežno iz Slovenije. (skoraj vsi so super). Kamp je miren in primeren za male otroke. Prikolica je od morja in peščene plaže oddaljena približno 25 metrov in ima sončni in senčni del, od kopalnic in WC- jev oddaljena 30 metrov. Če želiš se lahko sprehodiš tudi do peščene plaže, vendar je tam gužva. Levo od prikolice se nahaja sprehajalna pot ob kateri je samo divjina in »posamezni nudisti« (cca 1,5 ure), desno pa se takoj nahaja civilizacija (bari, diskoteka, restavracije,,,.)

Prikolica je velikosti pet metrov, (3+2) in popolnoma obnovljena v letu 2007, ko je bila tudi odkupljena od drugega lastnika. V spalnem delu se nahajajo jogiji Dormeo, v prikolici se nahaja prenosna klima, manjši hladilnik in kemični WC za (otroka!!!), BTV, DVD, radio, dva hladilnika z zamrzovalnikom, manjša pečica, grelniki vode, kalorifer,…. in ves potreben inventar tako, da s seboj potrebuješ le posteljnino in brisače. V bližini se nahaja manjša trgovinica ali pa se zapelješ do večjih trgovin Lidl, Konzum, Bure.

Na parceli je voda in pomožna lesena kuhinja s pomivalnim koritom, plin, elektrika, žar plošča.

Parcela je ograjena cca 80 m2 in lepo urejena.

Na parceli deluje internetna povezava

Možnost uporabe novega gorskega kolesa, otroških igrač, otroškega bazenčka, otroškega čolna,….. ribiške opreme, proti plačilu možnost uporabe plastičnega čolna dolžine pet metrov z motorjem evinrude 70, vodne tube, opreme za podvodni ribolov,..….(vsa poškodovana oprema pa se seveda nadomesti z novo, enako ali podobno ali pa se povzročena škoda poplača pri predaji ključa).

Cena cca 60 EUR na dan + turistična taksa. Je pa to tudi vse kar se v zvezi bivanja plača.

V letošnjem letu bo verjetno tudi možnost bivanja hišnega ljubljenčka.

Možen pa je tudi najem prikolice za čas treh mesecev v obdobju med majem in oktobrom za ceno 1.500,00 EUR. Glede terminov bivanja pa bi se pač moral prilagajati lastniku. (mi smo na morju cca 60 dni). V tem obdobju pa lahko v prikolici bivajo štiri osebe vendar morajo tudi ti po obnašanju ustrezati postavljenim kriterijem lastnika prikolice (zaželene mlade družine ali upokojenci).

Kličite samo resni!

Dodaten razgovor je možen na GSM 040 588-575.

Oddam počitniško prikolico Adria 450Q za 5-6 oseb stacionirana v campu bjela uvala Poreč.Zelo blizu je tudi minimarket ter pekarna,… Prikolica je polno opremljena, miza+stoli, hladilnik,zunanja kuhinja, plinski žar…Cena najema v nizki sezoni 30eur v visoki sezoni 35eur.Za več informacij smo vam na voljo 041430864

prosim za več info in slik na mail lanika08@gmail.com
lp

Lp tomo
a imate od 13 julija se kaj frai za cca 10 dni. Moj mail: matulin.adam@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close