Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Oddam kamp prikolico v Biogradu, kamp Soline

Oddam kamp prikolico v Biogradu, kamp Soline

Pozdravljeni!

Imam kamp prikolico Adria 465 za štiri osebe. Nahaja se v Biogradu na moru, v avtokampu Soline. Kamp ima štiri zvezdice, je zelo urejen. Prikolica se nahaja 50 m do plaže in 50 m do sanitarij (I. cona). Prikolica je opremljena z vso potrebno kamp opremo. Na parceli je voda in elektrika.

Prikolico bomo v letu 2010 tudi oddajali in za vse zares resne sem na voljo po e-pošti zavec.andrej@siol.net.

Lep pozdrav.
Aleksandra

vaš meil mi ne potegne,je pravi?

Zanima ma cana in kakšenje ta kamp. LP,Karmen

Pozdravljeni!

E-pošta je prava (zavec.andrej@siol.net). Kakšen je kamp, pa je najbolje, da si ga ogledate na njihovi spletni strani.

Lp,
Aleksandra

Zanimam se za najem prikolice in me zanima če še imate kateri prosti termin od 17 do 31 julija ?
Smo 4 članska družina iz Maribora.LP ,Matjaž

ali imate prost termin od 25.6 do4.7

Kakšna je cena v juliju in avgustu?
lp

lep pozdrav imate prost termin 25.6-5.7.10 in cena
udrozg@gmail.com
Lp uroš

zdravo je kaj prosto v juliju in cena – zizekmiroslav@gmail

Pozdrav,

tudi mene zanima prosti termini in cena.

Lahko na mail: musketir22@gmail.com

Pozdravljeni!

Obveščam vas, da je prikolica prosta samo še od 23. avgusta 2010 dalje.

Pozdravček vsem.
Aleksandra

Kamp Park Soline je res super zrihtan, edina težava je diskoteka, ki je na drugi polovici zaliva, kjer so pogosto zabave in se glasba sliši tudi v kamp. Drugače pa imajo kar nekaj novih sanitarij, vse ostale pa so obnovljene in res čiste. Letos bodo imeli kar nekaj novosti npr. nov park z žari, pa vinoteko čisto ob plaži…
Kamp z mestom Biograd povezuje urejena sprehajalna pot tik ob morju, primerna za večerne sprehode. Drugače pa je kamp lepo izhodišče za kolesarske ture npr. okoli Vranskega jezera ali pa po otoku Pašman.

LP, KLemen

http://www.avtokampi.si

ali morda poznaš koga drugega ki ji tudi oddaja.
Hvala Lep pozdrav. Petra

Pozdravljena!

V kampu ne poznam nikogar, da bi oddajal prikolico.

Lp,
Aleksandra

Zdravo,
je še prosta od 23.08. naprej?

hvala,

Peter

Pozdravljeni, zsledila sem vaš oglas, sicer je iz leta 2010 pa me zanima, če letos tudi oddajate prikolico v najem? hvala lepa za odgovor in lp Nina Moj mail: nina.komac@yahoo.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close