Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oddaja vloge za denarno socialno pomoč – elektronsko

Oddaja vloge za denarno socialno pomoč – elektronsko

Pozdravljeni, mene zanima, če je možno vlogo za denarno socialno pomoč oddati tudi v elektronski obliki? Ker so dela prosti dnevi, ne morem vprašati na CSD.

Prosim za odgovor brez moraliziranja zakaj, kako itd. ker mi je že tako dovolj težko, ker sem se znašla v težki situaciji in ne rabim še moralnih pridig na to temo, samo odgovor. Trenutno ne morem oddati osebno zaradi določenih težav, nimam pa nikogar, da odda namesto mene. Hvala dobrim ljudem za pomoč!

Na spletni strani piše, da ne.

Pošlješ po pošti priporočeno s povratnico ali neseš tja.

Lahko. Izpolniš vlogo in potem slikaš vsako stran posebej. Prav tako slikaš zadnje tri bančne izpiske ter jim pošlješ slike na email.

Odgovor na objavo uporabnika
viper, 16.08.2025 ob 10:39

Lahko. Izpolniš vlogo in potem slikaš vsako stran posebej. Prav tako slikaš zadnje tri bančne izpiske ter jim pošlješ slike na email.

OK, hvala, smiselna ideja.

To ni res.

Za denarno pomoč je potrebno vlogo oddati osebno ali po pošti.  Enako tudi izredno denarno pomoč.

Elektronsko se lahko odda vloga za znižano plačilo vrtca, otroški dodatek in državno štipendijo.

lepo piše:

..https://e-uprava.gov.si/si/podrocja/sociala-zdravje-smrt/socialne-pomoci/denarna-socialna-pomoc?lang=si

elektronska pošta je tak-tak. Bolj zanesljivo je po pošti ali oddaš v njihov poštni nabiralnik, ki ga imajo v stavbi. Vsaj pri nas ga imajo. Lahko kar po navadni pošti.

Na spletni strani vse piše in odgovor je, da to ni predviden način.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close