Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oddaja stanovanja ukrajinskim drzavljanom

Oddaja stanovanja ukrajinskim drzavljanom

Pozdravljeni

podedoval sem stanovanje ki ga bi rad odal. Javila se mi je Ukrajinska drzavljanka in omenja subvencijo najemnine. Kdo od vas je mogoce ze odajal ukrajincem in ima kaksne izkusnje? Ali so kaksne pasti? Je mozno jih iseliti iz stanovanja ce delajo skodo ali ne placujejo itd?

Odgovor na objavo uporabnika
Neizkusen najemodajalec, 10.08.2025 ob 15:33

Pozdravljeni

podedoval sem stanovanje ki ga bi rad odal. Javila se mi je Ukrajinska drzavljanka in omenja subvencijo najemnine. Kdo od vas je mogoce ze odajal ukrajincem in ima kaksne izkusnje? Ali so kaksne pasti? Je mozno jih iseliti iz stanovanja ce delajo skodo ali ne placujejo itd?

A je mogoče to ena ki ima mačka, in pove da dela in da bo občasno pri njej hči in njen fant!?

Problematična !

Poznam ljudi kateri so oddajali, država plača, najbrž dobro plača, ker drugače on ne bi oddajal.

ukrajinci so zaščiteni kot migranti in cigoti..

Zartrose, 10.08.2025 ob 16:53

ukrajinci so zaščiteni kot migranti in cigoti..

Na žalost ja.

Ukrajince cigote musliče in Žide je treba iztrebit pa pedre in transiče tut.

Ukrajinci ne delajo škode. Niso Rusi.

Skleni pogodbo za določeno obdobje s predplačilom za celotno obdobje.

ziher je ziher, 10.08.2025 ob 19:01

Skleni pogodbo za določeno obdobje s predplačilom za celotno obdobje.

Si spregledal, da je kandidatka s subvencionirano najemnino?

Dugace pa, da potencialni najemodajalec meni da tak pogoj, se obnem in grem! In ko se ze gremo postenost in ziher z obeh strani: Kaksno pogodbo bi mi v takem primeru dal, da ti lahko drzava odtegne 25procentov? Aja ne, samo tebi se mora iziti!

Srednja699, 10.08.2025 ob 16:36

A eni srednjih let Slovenki s službo pa ne bi oddal ti pizdun s čisto preveč sreče v življenju?

Se ti bo podedovano že obrnilo enkrat v minus. Boš crknu pri 50ih.

Kdo ti je kriv, da sam nimas?

Prijatelj oddal, nekaj prispevala država, izredne težave za odpoved pogodbe, uničili mu ves inventar.

Je kdo videl s kakimi avti se vozijo po Sloveniji?

nočna izmena, 11.08.2025 ob 00:15

Slovenija je najbolj totalitarna država na prostoru bivše Jugoslavije. Mi nimamo niti d od demokracije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close