Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Oddaja prikolice !

Oddaja prikolice !

Letos bi med poletjem najeli prikolico za 14-18 dni nekje na hrvaškem, ali kdo oddaja – smo štirje člani ( 2+2 otroka ) . Lep pozdrav

Pozdravljeni!
Mi bomo oddajali prikolico v kampu Veštar v Rovinju. Oglas sem dala že lani, pa ga poiščem in nalepim.

Evo, našla!

V mirnem družinskem kampu Veštar oddamo prikolico. Kamp je urejen in čist, primeren za otroke, družine in starejše, oziroma kar za vse. Prikolica z vso opremo stoji v senci in je od morja oddaljena cca. 50m. Plaža je prodnata in travnata v senci, v bližini so igrala in bazenski kompleks. V kampu je tudi trgovina, urejeni so privezi za čolne, igrišče za odbojko. Okolica kampa je primerna za kolesarjenje in ostale športne navdušence.

Za ceno se moramo še zmeniti, vendar bo največja (torej med sezono) okoli 15 eurov/dan, ne glede na število oseb.

Kje natačno je ta kraj in je možno dobiti kakšno fotografijo prikolice in okolice, ter iz katerega konca Slovenjije si ti ! Hvala, Tim

Ali je zdraven te cene še kaj drugega potrebno plačati ali je to vse ! Čao

Poglej si pod ODDAJAMO PRIKOLICO!!!!

V kampu je seveda treba plačati še po njihovih pravilih, najbolje, da si pogledate več informacij na http://www.maistra.hr pod bivanje-kampovi-veštar

Tu pa je še nekaj fotk od lani
http://www.moj-album.com/album/2134043/

Sem si pogledal in zgleda ful obetavno. Mi smo resni interesenti.

Seveda oddajamo. Na Hrvaškem Pula Banjole Indie bivalni kontejner lepo opremljen, ki pa ima tudi WC, kopalnico in kuhinjo. (torej vodo in kanalizacijo). Za kaj več informacij (cena, lega, kaj več o kampu) se oglasi. LP Tara

Tara! Mene zanima tvoja ponudba. Mi lahko pišeš na mimika1@mail386.com in napišeš podatke in mogoče kakšno slikico pripopaš? Hvala!

Oddajamo prikolice v avtokampu Filip Jakov in Šibeniku/Solaris.

Za vse dodatrne inf. pokličite 03/5633270 ali pišite na komet@metronic-komet.si

Nataša

Sem ti pisala na tvoj e-mail pa ni nobenega odgovora. Se bojim, da nisi dobila. Javi, če bo potrebno ponovim! T

pred leti smo bili v kampu Veštar- zelo miren in urejen kamp, plaža pa idealna za otroke

Tara,

prosim za več informacij o bivalnem kontejnerju v Banjolah na mejl (lega, senca, opremljenost, plaža, če imaš kakšne fotke).

Hvala,
Nina

Tara, tudi jaz prosim za informacije na mail katrarok@yahoo.com. Hvala.

Samo ena replika.

Lani smo se vse dogovorili z JAGODO, dva meseca prej, točno kdaj bomo šli, koliko nas bo, vse podatke, plačilo naj bi bilo njej osebno na dan ko pridemo v kamp, si uredili dopust, dve družini!!

Potem pa dobim en teden ali 10 dni pred terminom mail, da pač ne moremo prit, ker bodo vzeli prikolico iz kampa. Ko je moj klical kako to, zakaj ni tega vsaj omenila prej, pa da niso vedeli. Toliko o tej SUPER ponudbi.

Dobro premislite in se ŠE BOLJŠE dogovorite.

Eeeeeeeeee, jagoda, to pa ni niti najmanj lepo!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close