Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oddaja o shizofreniji z Majo Klemenčič

Oddaja o shizofreniji z Majo Klemenčič

Ne znam dat gor linka. Kdor želi, lahko pogleda. Oddaja je na Youtubu: Klepet ob kavi: Moja zgodba: življenje s shizofrenijo; Maja Klemenčič

Si bom prav cas vzel in pogledal.

Ma ja, te stvari so kar tragične.

Maja ljepsa od voditeljice!!!

Zelo lepo govori in se lusna ženska.

Poklon!?

. https://youtu.be/rBBFbAGqAmg

madona je simpatična tale naša Maja.

Jezik je pa laufa, to pa.

A stranski učinek šize je tudi laganje in goljufanje in nategovanje monovcev? Sam vprašam…

Odgovor na objavo uporabnika
šibica, 18.10.2021 ob 19:45

Jezik je pa laufa, to pa.

A stranski učinek šize je tudi laganje in goljufanje in nategovanje monovcev? Sam vprašam…

Kaj pa meniš o psihadelikih?

I voditeljka bi???

Povej jim majč… Zdej smo sam mi nori.

če bi malček shujšala bi izgledala kot Adele.

https://m.youtube.com/watch?v=JAZ56iZ3bDo

Problem niso cepljeni, tudi necepljeni ne. Problem je korupcija, lazi in barabija vladajocih.

Pardon, napacna tema. :)))

O maj gad kaksna zmesana oddaja. Kdo je Jasmino Kandorfer spustil za mikrofon…?  Začne Jasmina kako so zdaj raziskave da si ful lahko pomagaš sam pri duševnem zdravju če imaš urejeno prebavo…ješ zelje in probiotike…naslednji kader Maja, kako brez zdravil ne gre. Malo kasneje Jasmina, kako na vzhodu tretirajo dobro dušecns bolnike, samo kot posebne ljudi., nakar sledi Mjin traktat o tem kako so na zahodu super a na vzhodu jih kar zapirajo v sobe in mučijo…čist kontra ko prej Jasmina…a Jasmina pa, uuuuu a res….ne da bi vprašala kje je to…vse zdravo za gotovo. Lahko bi rekla da duševne bolnike kje ubijajo pa kot vodoteljica tega ne bi raziskala. Čist sta bli neusklajeni in voditeljica neaposobna vodenja. Lepo te prosim, s kislim zeljem si boš izboljšal psihično stanje! Kakšna jajca.

Kdo je Maja Klemenčič?

Negledljiva oddaja, čeprav je bil namen verjetno dober. A voditeljica je totalno nekompetentna. Tudi jaz sem se zataknila v tisto, kako si lahko do boljšega duševnega zdravja pomagaš s prehranjevanjem s kislim zeljem…!

Maja, če to bereš, ti povem kako hude ‘maleficent’ obrvi imaš! Vau, take bi jaz imela:(
Zelo lušten obraz!

A zdej ker je pa lusna

Se pa njena bolezen drugac gleda oz na njo.

Prej je bla vse sam clovk ne.

Zdej ker je lusna , pa?????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close