Oddaja dveh klimatiziranih app za 4. ter 6. oseb 10 m od morja ter urejene mivkaste plaže na otoku Pašman.
Odaja dveh klimatiziranih app. za 4. ter 6. oseb v kraju Ugrinić na otoku Pašman 10. m. od plaže. Zaradi urejene mivkaste plaže je zelo primerno za starejše ljudi ter družine z otroki. App sta klimatizirana manjši ima pripadajočo teraso cca.40 m/2, večji pa balkon, oboje s pogledom na morje. App sta v 1. nadstropju, odspodaj živijo lastniki, kateri imajo ob plaži tudi manjši bife. Sam tukaj dopustujem že mnogo let, zato lahko uredim tudi kakšen kontakt za najem robinzon hiške, ali kakršnega koli najema app. v oddaljenosti od morja do cca. 70 m.. Vsa pomembnejša infrastruktura je v pristaniščnem kraju Tkon, kateri je oddaljen 1 km.. Otok je zelo lep kraj za razne sprehode ter kolesarjenja, saj po le nekaj minutah nudi prekrasne razglede po kornatskih otoki, morju, celini itd.
Vaš mejl mi prosim napišite. Hvala. in bi prosila točen naslov, oz. spletno stran vašega apartmaja na Pašmanu in če mi lahko pošljete kakšne slike na moj mejl: vesna.strubelj@gmail.com.
Najlepša hvala.
Lp, Vesna
moj mail: birgit.lah2@gmail.com
Živjo tudi mene zanima app na Pašmanu . Smo bili lansko leto zelo uživali , imeli privat plažo , vendar je lastnik letos predal agenciji in so podražili za 25 € na noč. Če imate kakšen podoben app ob vodi za 5 oseb, bi prosila za kontakt.
Hvala
dakosec@amis.net
Forum je zaprt za komentiranje.