Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Oddaja dveh klimatiziranih app za 4. ter 6. oseb 10 m od morja ter urejene mivkaste plaže na otoku Pašman.

Oddaja dveh klimatiziranih app za 4. ter 6. oseb 10 m od morja ter urejene mivkaste plaže na otoku Pašman.

Odaja dveh klimatiziranih app. za 4. ter 6. oseb v kraju Ugrinić na otoku Pašman 10. m. od plaže. Zaradi urejene mivkaste plaže je zelo primerno za starejše ljudi ter družine z otroki. App sta klimatizirana manjši ima pripadajočo teraso cca.40 m/2, večji pa balkon, oboje s pogledom na morje. App sta v 1. nadstropju, odspodaj živijo lastniki, kateri imajo ob plaži tudi manjši bife. Sam tukaj dopustujem že mnogo let, zato lahko uredim tudi kakšen kontakt za najem robinzon hiške, ali kakršnega koli najema app. v oddaljenosti od morja do cca. 70 m.. Vsa pomembnejša infrastruktura je v pristaniščnem kraju Tkon, kateri je oddaljen 1 km.. Otok je zelo lep kraj za razne sprehode ter kolesarjenja, saj po le nekaj minutah nudi prekrasne razglede po kornatskih otoki, morju, celini itd.

Pozdravljeni,
prosim vas za kontakt in spletno stran vašega apartmaja ter ceno na dan!
Ali je app. za 4 osebe še prost v terminu od 22.7. do 3.8.2017?

Hvala za odgovor.
Lp. Vesna

Pozdravljeni!
Rezervacije kar kopnijo, pokljičite me na 031 379 329, ali mi pošljite mail.

Vaš mejl mi prosim napišite. Hvala. in bi prosila točen naslov, oz. spletno stran vašega apartmaja na Pašmanu in če mi lahko pošljete kakšne slike na moj mejl: vesna.strubelj@gmail.com.
Najlepša hvala.
Lp, Vesna

pozdravljeni,

tudi jaz bi prosila za vaš mail oz. internetno stran,kjer si lahko pogledam apartmaja.

b.

moj mail: birgit.lah2@gmail.com

Oddamo nov apartma v Novalji na Pagu, ob morju, peščena plaža Planjka . Apartma je nov z vso opremo. Prosto do 4.7 , med 15-25.7 in od 3.9 dalje.
L.p

Capkica, bolje če oddaš svoj oglas na začetni strani ter ne v mojem oglasu. Ali je moj naslov bolj privlačen?

Živjo tudi mene zanima app na Pašmanu . Smo bili lansko leto zelo uživali , imeli privat plažo , vendar je lastnik letos predal agenciji in so podražili za 25 € na noč. Če imate kakšen podoben app ob vodi za 5 oseb, bi prosila za kontakt.
Hvala
dakosec@amis.net

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close