Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oddaja Dobro jutro in voditeji

Oddaja Dobro jutro in voditeji

Najraje gledam, ko je gost v oddaji dr. Nevenka Zist in je tema o kriminalu,  ali kakšni pravni nasveti. Tudi kuhar Lojze Čop je zelo zanimiv.

Odgovor na objavo uporabnika
Mona916, 08.12.2024 ob 22:30

Samo da ni Erter Pust, ta pa je resnično neprebavljiva. Menda je veliko pritožb nad njo. Grozen način govora!!!

ja,res je obup ta Erter.. taka zadihana, afektirana. PA iz MAribora mi tudi niso všeč, LJ solidni, pa tudi nič posebnega. Mojca je bila OK.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1481, 09.12.2024 ob 06:46

Mene pa pri mariborski voditeljici moti, ker stavke zaključuje na tako čuden, moteč način. Prav zoprno je poslušati. Ja, na splošno se mi zdi, da so malo zaspali, včasih so imeli kakšne posebne akcije, lahko bi imeli kandidate za hujšanje, to bi verjetno vse zanimalo, v stilu Življenje na tehtnici, pa kakšne stilske preobrazbe, ko človeka uredijo od frizure, oblačenja, ličenja. Takšne, lahkotne, pa malo družabne kronike tudi ne bi škodilo, nekaj, da ljudje vsaj za nekaj časa pozabijo na vse grozote, ki se dogajajo vsakodnevno. Aja, pa ta Damjana Žišt že navsezgodaj zjutraj je tudi čisto mimo. Zakaj je treba že ob sedmih zjutraj govoriti o umorih in ponavljati nekaj, kar je itak desetkrat na dan v vseh poročilih?

ona požira besede na koncu, se strinjam. Zelo moteče. In pa črna kronika ja..zakaj je to potrebno, na splošno, zdravniki, odvetniki, kronike..kar nekaj. Naj vsaj kuhajo, če že druga ne znajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close