Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od žene nimam nič

Od žene nimam nič

Spravi ženo s šihta, naj bo doma pa ti nosi denar k hiši…. Žena happy, vsi happy. 

Odgovor na objavo uporabnika
GOODLIFE, 24.12.2021 ob 00:44

no in kaj si po poklicu, 24.12.2021 ob 00:08

GOODLIFE, 24.12.2021 ob 00:03

Hahaha…prav rad pridem na mon, da vidim kako je moja žena zlata.

Oziroma smešno mi je, da ste moški taki pusiji, da si ne znate najti poštene, delavne ženske, ki drži 3 vogale pri hiši.

Skratka fantje/možje ne obupat. Take obstajajo, najprej je seveda potrebno delati na sebi, da postanete top moški, potem ščevljate lene baburje in si najdete kot alfa samci top ženske. Če samo pomislim, kakšen šrot sem imel od žensk prej – ampak priznam, moja zadnja me je skockala, da sem postal boljši človek in v tem je vsa poanta.

Verjetno najti tradicionalno žensko, ki bo kuhala in prala, ni možnosti za tiste s slabim šihtom.

Kaj si po poklicu? Kariera mora res štimat, ker drugače ti žena še bežnega pogleda ne bi namenila.

Imaš prav. Po poklicu sem podjetnik. Pa sem bil z njo, ko pred 10 leti ko sem služil minimalca.

Sem pa delal veliko na sebi, imam karizmo, dobro zgledam in imam smisel za humor. To jo je prepričalo. Jaz pa imel srečo, da sem našel “tradicionalno” žensko z poštenimi pogledi na svet.

Od moških kolegov dobivam izjave v smislu:”ti imaš pa res srečo…”, od ženskih kolegic pa:”jaz pa že ne bi tega in tega zate delala…” Whatever, jaz se samo nasmehnem sam pri sebi in si mislim svoje.

Je pa res, da sem pred njo hodil z kar precej hudimi bejbami, za katerimi so se drugim tipom cedile sline, ampak ko vidiš da je njihova notranjost nula, predvsem pa ego do nebes si samo srečen, da si se jih znebil. Ali pa one tebe.

Se pa v globalu strinjam s teboj. Moški brez karizme, s slabim šihtom in brez življenjske energije/vizije preprosto ne bo ujel kvalitetne ženske.

Taka se mi ne smili, ko do od moža dobi eno po gobcu. Naj se ne dela pol žrtev, ker ni žrtev.

Midva sva oba zaposlena in vedno božično večerjo delam jaz medtem ko je moja žena še v službi do 19:00! (trgovka) naša firma pa konča 24 in 31 ob 12.00! Ob 13.00 aktiviram moje 3 otroke in gremo v akcijo nakupovanja in okraševanja hiše in kuhanje večerje ter ob tem vsi uživamo! Enako velja za Silvestrovo! Vse ostale dni v letu skrbi za hrano in hišo ter otroke žena tako da sploh ni problema se organizirat za ta dva dneva!

S takim razmisljanjem bi te jest fuknla cez okno. Zmigaj rit pa pejdi po fasungo, postav smreko in nared vecerjo. Zenska gara za minimalca in ni cudno da je tecna k driska k mora se tecnega dedca doma prebavljat.

Dej luzer si, kdo mislis da si, sam naredi ce ti manjka, lenuh.

Bil si škrt, zdaj se ti vrača. Če bi čutila, da je preskrbljena (brez očitanja, izsiljevanja itd.), verjetno ne bi šla delat. Pogruntala je, da mora zase poskrbet, in verjetno ima prav. Ti pa skrbi za mularijo in gospodinjstvo, veliko veselja ti želim.

iz zapisanega je jasno , da si pač materialist …. in misliš , da če prineseš nekaj cekinov , je to vse kar si rabu narest …..  poniževanje ti gre dobro od rok , ker to kar počne ona ni vredno nič , medtem ,ko je tvoje delo velecenjeno ,ker si bolje plačan ….. verjetno tudi izsiljujep z denarjem in jo vsak dan veselo opominjaš , kdo nosi kej domov , ter seveda ustvarjaš občutek manjvrednosti …. po drugi strani si pa popolnoma nesposoben narediti karkoli v zvezi z otroci in so ti v bistvu v breme in ne v veselje – in se ti ne da ukvarjati z njimi ….. po domače – navaden patetik ,ki zdej še naokrog išče samopotrditev , kako je božanski ……. kera patetika 😀

Dej ti lepo eno otrosko garmin uro v avtu… pa da ne bos ugotovil da je kje drugje ne pa v sluzbi… teden dni ure v avtu… zna pojasnit vse to kar pises

Kje naj naročim Tajko, 23.12.2021 ob 12:37

Zaslužim toliko, da imamo plačan kredit za streho nad glavo, položnice pa oba avtomobila, da lahko gospa se frjuksa v službo pa da plačam dva tedna morja in teden dni smučanja vsem.

Letos si bo sama plačala servis pa gume pa zavarovanje pa bomo videli koliko % plače bo namenila za tole in če se ji bo še zmeraj zdelo tak fajn za minimalca se jagat cel dan okoli, pa za dopust bo dala pol zraven, če se že gre neke enakopravnosti.

Ona ga sigurno se dobi nekje..

Če imaš kredit pol ni čudno,da mora žena delat. Jaz sem bajto naredil brez kredita.

Leeleenrpr, 23.12.2021 ob 13:05

Glede na vse te grožnje, kako jo boš kaznoval z neplacilom mobitela in servisa, ker doma ni potice spekla in jaslic postavila, mi je kristalno jasno, zakaj se raje matra za minimalca, kot da bi bila še naprej od tebe finančno odvisna.

Točno tako

Na ženo gledaš kot na služkinjo. Če tudi ravnaš z njo na tak način, pomeni, da si je morala poiskati službo. A misliš, da je njej daje delat deljen urnik in pustit otroke same? Zavarovanje ji boš skenslal, praviš. Pa dej. Si ga bo sama plačala. Sklepam, da je šla delat, ker ji verjetno očitaš kaj vse plačuješ. To je vajina stvar in se ne vtikam. Deljen urnik je naporen. Osebno delam še daljši urnik, otroci so dovolj veliki, da so lahko sami. Oče otrok nikoli ni hotel prispevati za nič, niti za zvezke, občasno jim je kakšne žemlje kupil. On bi ti povedal seveda drugače, ampak me ne briga. Nobenemu nisi dolžen razlagati kaj plačuješ, ni naša stvar. Ženska verjetno ne bi rada bila odvisna od tvojih financ. Nekje pač začne delati, sigurno si bo sčasoma našla kaj boljšega. Mogoče ji ti lahko pomagaš do boljše službe? Tudi na penzion mora misliti, a ne? Bodi vesel, da se ne valja po kavču. Veliko ljudi je v taki situaciji kot praviš. Zelo pobožni se ful držijo božičnih obredov. Za moje razumevanje je božično vzdušje način življenja, ne pa zapravljanje po štacunah in prenažiranje. Nekaj boste že skuhali, ni dvoma. Ne more biti vsa krivda na njej, oprosti. Lepe praznike želim!

Jeba289, 23.12.2021 ob 15:40

Če je pa doma so pa utrujene in zmatrane. Škoda sperme za tako pizdolino. Na koncu tako plačuješ preživnino in ostale stroške…

seljacina bre!

Na tasga se js popisam

ajde pare na mizo d bos saj kj vredn kmetavzar 🙂

ne kmet!,kmetavzar!

Gatus Cativus, 25.12.2021 ob 01:17

S takim razmisljanjem bi te jest fuknla cez okno. Zmigaj rit pa pejdi po fasungo, postav smreko in nared vecerjo. Zenska gara za minimalca in ni cudno da je tecna k driska k mora se tecnega dedca doma prebavljat.

?

nej ga tera v pizdo materino

smrad

Ženske so z Venere, moški pa z Marsa. Planet Zemlja je samo kontaktna točka. Komunikacija je vzpostavljena preko interneta.

Filipinke so zakon. Pravijo vsaj. Jaz osebno nimam s tem izkušenj.

Srčno upam, da si tvoja baba najde ljubimca, oziroma NEKOGA, KI JO BO SPOŠTOVAL! Glede na napisano si navaden STAROMODEN ZAKOMPLEKSAN  ŠOVINIST, z VELIKO PREMALIM PREMOŽENJEM MED NOGAMI, da šinfaš svojo žensko, ki ti je dala otroke, ki se vsaj trudi da njene muhe niso na tvojih plečah! Sram te bilo

Pomoje je sam hotla spizdit od tebe. Se mi zdi, da nima nekaj veliko od tebe ?

Zakaj pa ti pa otroci smrekco ne postavte? A vse njo caka al kaj. Ti pa na telefonus doma zdis pa jamras pa cakas vecerjo ne? V rit bi te brcnila ves. Zena  je pridna ti pa na forumu visis je tako?

Da dobro si pogruntal tajka je ena od rešitev. Ker so tradicionalne. Skratka boš moral malo dvigit glas rečti. Jaz bom uredil drevesce in darila ti poskrbi za večerjo in otroke. Malo se preveč udobno počuti, boš jo moral malo poučiti da opravi svoje obveznosti v zvezi. V druzini moraš biti vodja, ker če ni vodja se ladja začne potaplat.

Pa pridi k meni. Kljub službi za minimalca za tekočim trakom od 7.oo do 15.oo uspela vse postoriti.

Zena ti dela za minimalca, ti si bil doma in drek nisi ne skuhal ne postavil smrecice. To je skupnno prijetno opravilo. Pa kaj mas ti v glavi da je vse to zensko delo.

Koliko se ukvarjas z otroki? Kuhas, pospravljas?

Upam da si gospa najde nekoga, ki bo cenil njeno delo in trud. Ti si pa dobi Tajko, baje jim gre fafanje dobro od ust.

Ma kteri kreten od deca si. Za bruhat

Ta cajt k tle gor visiš, bi blo lohk že kej narjenga…s tabo res nau nikol nč 😉

sam nđribĺañjèTakoñekako ???‍♀️?

dobesedno đfķ òd žeñsk, nèpof* saj jères???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close