Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od žene nimam nič

Od žene nimam nič

Ja, smo skontal, da se zezaš…ha, ha..Tajke pa Filipinke ti grejo po glavi…alo v gozd pa drva napravljat…ha ha ker model…

Če je pa doma so pa utrujene in zmatrane. Škoda sperme za tako pizdolino. Na koncu tako plačuješ preživnino in ostale stroške…

Novodobne žene

Ves kaj si ti? Navaden IDIOT. Da mam jaz takega moza pa zivega zakopljem nekam.

Hvalabogu da niso vsi deci  taki idioti kot ti.

Otroci so tudi tvoji ne samo od zene torej skrbi za njih in ne jamraj.

Ce ne znas kuhat si nesposoben totalno.

Tajka pa upam da te bo izmolzla v denarnico do kraja.

Zena pa upam da bo pametna in pobrala otroke in sla.

Kaj naredi sam pa jo razbremen mogoče ti bo pa hvaležna  če jo presenetiš in skuhaš, smrekco pripravi pa jo skupaj okrasite. Lepe praznike.

Po moje bo vesela, ko se te znebi. Pol bo lahko dobila šiht, ki ne bo samo dopoldan, še kaka nočna bo padla in bo imela vec, kot minimalca. Pa novega ljubimca in ne bo več tečna ko driska. Nabavi knjigo Popolni ljubimec.

ja kaj pa ima ona od tebe?? Bemtiš če jo že ne moreš nategnit pred kaminom ji pa vsaj naredi večerjo, predhodno pa pejd v trgovino pa pomij potem še posodo! Tečn si a vešššš….?

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 23.12.2021 ob 20:12

ja kaj pa ima ona od tebe?? Bemtiš če jo že ne moreš nategnit pred kaminom ji pa vsaj naredi večerjo, predhodno pa pejd v trgovino pa pomij potem še posodo! Tečn si a vešššš….?

Moja je imela tudi neke fleše.

Sem lepo naredil vse brez debate kao mimogrede pa sosedo sem zacel vabit na obisk…so ji otroci povedali in je potem poskrbela da je bila cim manj odsotna  od hise.

A samo njo čakate, kaj pa ati ne more v trgovino?

Kje naj naročim Tajko, 23.12.2021 ob 12:20

Od kar je dobila nov šiht gre od 7:00 od doma, ob 8:00 začne delat, dela do 16:30, 17:30/18:00 pride domov tečna kot driska.

Od božičnega vzdušja nimamo nič.

Jo vprašam kaj bomo z božično večerjo in kosilom. Niti po fasungo ni šla. Nič ni napekla. Smrekice še nimamo. V petek dela do 18:00 potem morajo še pospravit in počistit. Za minimalca.

Otroci pa cel dan sami.

kje si pa ti?? Kaj ima pa ona od tebe?? A ti ne znaš it v trgovino pa bi lepo napekla? Trot

Hahaha…prav rad pridem na mon, da vidim kako je moja žena zlata.

Oziroma smešno mi je, da ste moški taki pusiji, da si ne znate najti poštene, delavne ženske, ki drži 3 vogale pri hiši.

Skratka fantje/možje ne obupat. Take obstajajo, najprej je seveda potrebno delati na sebi, da postanete top moški, potem ščevljate lene baburje in si najdete kot alfa samci top ženske. Če samo pomislim, kakšen šrot sem imel od žensk prej – ampak priznam, moja zadnja me je skockala, da sem postal boljši človek in v tem je vsa poanta.

GOODLIFE, 24.12.2021 ob 00:03

Hahaha…prav rad pridem na mon, da vidim kako je moja žena zlata.

Oziroma smešno mi je, da ste moški taki pusiji, da si ne znate najti poštene, delavne ženske, ki drži 3 vogale pri hiši.

Skratka fantje/možje ne obupat. Take obstajajo, najprej je seveda potrebno delati na sebi, da postanete top moški, potem ščevljate lene baburje in si najdete kot alfa samci top ženske. Če samo pomislim, kakšen šrot sem imel od žensk prej – ampak priznam, moja zadnja me je skockala, da sem postal boljši človek in v tem je vsa poanta.

Verjetno najti tradicionalno žensko, ki bo kuhala in prala, ni možnosti za tiste s slabim šihtom.

Kaj si po poklicu? Kariera mora res štimat, ker drugače ti žena še bežnega pogleda ne bi namenila.

no in kaj si po poklicu, 24.12.2021 ob 00:08

Verjetno najti tradicionalno žensko, ki bo kuhala in prala, ni možnosti za tiste s slabim šihtom.

Kaj si po poklicu? Kariera mora res štimat, ker drugače ti žena še bežnega pogleda ne bi namenila.

Imaš prav. Po poklicu sem podjetnik. Pa sem bil z njo, ko pred 10 leti ko sem služil minimalca.

Sem pa delal veliko na sebi, imam karizmo, dobro zgledam in imam smisel za humor. To jo je prepričalo. Jaz pa imel srečo, da sem našel “tradicionalno” žensko z poštenimi pogledi na svet.

Od moških kolegov dobivam izjave v smislu:”ti imaš pa res srečo…”, od ženskih kolegic pa:”jaz pa že ne bi tega in tega zate delala…” Whatever, jaz se samo nasmehnem sam pri sebi in si mislim svoje.

Je pa res, da sem pred njo hodil z kar precej hudimi bejbami, za katerimi so se drugim tipom cedile sline, ampak ko vidiš da je njihova notranjost nula, predvsem pa ego do nebes si samo srečen, da si se jih znebil. Ali pa one tebe.

Se pa v globalu strinjam s teboj. Moški brez karizme, s slabim šihtom in brez življenjske energije/vizije preprosto ne bo ujel kvalitetne ženske.

tvoja žena dela za minimalca, ker je sita posedanja po hiši, pucanja za tabo, delanja okrog hiše in v hiši. To ,da dela za minimalca je ne moti nič več kot to, da mora biti tvoja oseba gospodinja, služkinja in čustilka, da me govorimo mama tebi in otrokom, medtem ko ti cel dan delaš od jutra do večera in te ne vidi nič razen za vikend, ko pridš dmov, čakaš hrano na mizi in se zlekneš na fotelj kot krava.

Ženska je pač tega sita in hoče svojo samostojnost in neodvisnost nazaj. Jaz bi tud rajš šla delat za minimalca kot bila cele preklete dneve doma na razpolago otrokom, pucala, kuhala in stregla možu. In ne gre se tok zaradi minimalca ali plače kot dobesedno to da hočeš imeti svoje žiljenje, svojo samostojnost in svojo neodvisnost.

Namesto da razmišljaš tako, pomisli na to, koliko več denarja bo pri hiši – vaši hiši kot družina:

Namesto 1x smučanje boste lahko šči večkrat na leto kam na izlete.

namesto da ji ti plačuješ oblačila, si jih bo sama kupila

namesto da ji ti daješ denar za pohajat, si bo sama plačala

namesto 2 tedna na morju boste lahko šli večkrat na mesec pohajat

lahko boste šli tudi čez leto za vikend v hotel, morje, sneg

lahko boste šli ven jest li naročili hrano od doma

Skratka živeli boste lepo lagodno življenje, ker bo dnarja več za 800 eur na mesec. Če denimo sedaj dobiš 1500, bo sedaj 2300. Od tega seeda odbiješ stroške, ampak recimo da na koncu bo čistega dnarja 600, ki ga boste lahko porabili, ti ali ona ali za skupne načrte, po vajini želji in presoji.

Se ti okvari vozilo? ne bo treba skrbet o popravilu, ker bo 500 eur več na mesec. Se kaj zgodi doma da ravite 500 eur več? ga boš imel – na začetku plačil seveda. skratka dnarja bo dovolj da boste lahko skupaj kam šli in da bo ona lahko kam šla i nda je kdo ne bo gledal postrani ali grdo ali čudno ker je od jutra do večera doma

kar se pa otrok tiče? če so otroci stari okrog 9 let ali več ali tam okoli – t oej taka starost, da so dovolj veliki, da so lahko sami doma. mamice ne rabijo več toliko in starejši ko bodo več bo tega, da je ne bodo potrebovali razen za pucanje, likanje, čiščenje ali kuhanje

Jej saj boš našel pravo zase, da ti nebo ušla. Drugače pa samo povem, da najdi takšno, da se ti bi vsak dan pustila, da jo obdelaš, do onemoglosti, da ne bo imela časa iti z drugim ali pa vsaj pomisliti nanj.jaz ti pa povem iz svojih izkušenj. Vso srečo

Pol pa še ti, vso ostalo njeno delo doma, daj na polovico, gate si pa sam peri. Žena doma več naredi, kot ti v službi.

avtor, časi so čudni, v okolju v katerem živimo, ajde smo pač v EU, zahodni civiliziran način življenja ni lakote, dela je dosti, živimo komot, živi se dobro sm , če ti to zdravje dopušča, ampak…

Moderna doba interneta in mobitelov je brez duše…, živimo brez dotikov, tud v domači pojstli.., tako, da jebi ga..

V tvoje dobro in v ženino dobro bi bilo dobro, da si še bolj dobro zamenjata partnerja, hehe.. To bi itak morali vsi narediti na vsakih 7… 10 let, pri vseh parih, pri katerih pride do nezadovoljstva enega od njih, recimo. Potlej pa če ne bi bila nova partija ok, se po dogovoru spet spajdašita skupaj čez nekaj časa.., jebeš tajke, ki ti samo kima., kaj se lahko z njo pogovarjaš, ko ne ve mogoče niti tega, kje je Slovenija…, ve pa, da iz Slo. lahko kakšen € pošlje na Tajsko….

Čakaj malo, a ti ženo še kaznuješ, da dela za minimalca?Daj postavi se v njeno vlogo, za njene pare, pa da vidimo. Kot da zanalašč hodi domov zvečer, kot da zanalašč ne bo imela za popravila avtomobila… in kdo si ti bog poleg, zakaj ji ne pomagaš,kdaj ti zaključis z službo?Zakaj sam ne rečeš, ok bom jz postavil smreko. Jaz tudi plačam vse, dopust vse pa kaj naj zdaj?Naj do onemoglosti utrujam kaj vse bi moralo biti narejeno, za ta denar?Zakaj, ce se tudi on ukvarja z otroki in tako dalje.

Ne poznam te, ampak iz tebe veje navaden egoizem in to ogromen. Malo se zazri vase. Bodi hvaležen za vse kar imaš, tudi za ženo…ni vse samoumevno.

Iz pisanja razumem, da si ti mislil, da z rinkom dobiš zastonj služkinjo. Je še prepozno pogruntala, da rabi šiht, pa tudi če za minimalca. Ko boš jo načevljal, in pri takem odnosu do nje bo prej kot slej prišlo, bodi brez skrbi, da dopusti ne bodo prioriteta njenega razmišljanja. Prvi boš, verjetno, ki boš dokazoval, da njenega ni nič, ker ni tudi nič v hišo prinesla. Zdaj pa cmevkaš zaradi potice. Si vse to že zapisal v preteklosti, ko se ti je zamajal ego, ker da hoče it delat.

Ne prosperirajo zastojn narodi, kjer je jasno, da ja mama steber družine in je doma, moški pa služi za vse.

Samo pri nas se ubijajo vsi na vse strani  – za koga? Za delodajalce in kredite.

Pridi k meni. 😉 Uzivam, ko lahko nekomu nekaj pomenim, se zanj potrudim in uzivam ob najlepsih, čudovitih praznikih.

jaz pa od moza nimam nic…

lahko si roko podava in skupaj jamrava.

GOODLIFE, 24.12.2021 ob 00:44

Imaš prav. Po poklicu sem podjetnik. Pa sem bil z njo, ko pred 10 leti ko sem služil minimalca.

Sem pa delal veliko na sebi, imam karizmo, dobro zgledam in imam smisel za humor. To jo je prepričalo. Jaz pa imel srečo, da sem našel “tradicionalno” žensko z poštenimi pogledi na svet.

Od moških kolegov dobivam izjave v smislu:”ti imaš pa res srečo…”, od ženskih kolegic pa:”jaz pa že ne bi tega in tega zate delala…” Whatever, jaz se samo nasmehnem sam pri sebi in si mislim svoje.

Je pa res, da sem pred njo hodil z kar precej hudimi bejbami, za katerimi so se drugim tipom cedile sline, ampak ko vidiš da je njihova notranjost nula, predvsem pa ego do nebes si samo srečen, da si se jih znebil. Ali pa one tebe.

Se pa v globalu strinjam s teboj. Moški brez karizme, s slabim šihtom in brez življenjske energije/vizije preprosto ne bo ujel kvalitetne ženske.

ti si nisi najdu zene ampak sluzabnico… dokler obstajajo glupe babe ki so pripravljene podpirat 3 vogale pa met se suzbo in skrbet za svoje 3 otroke bodo zal obstajali tut dedi egocentricni prasci ki bodo vse to izkoriscali s pridom.  glede na to kolk si nadut te bo verjetno tut ona nekoc zapustila. enim babnicam pac pride sele po 20 letih da so neumne ker se razdajajo za enga narciska. ampak skoda ker takrat si ponavadi ze dodobra scagane.

Sam Tajke so zabite.

bolj bos zacel komplicirat samo slabse bo, ze da se malo potrudis bo to tudi ona opazila pa je lahko win win situacija za oba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close