Od stresa sem zbolela
Dva tedna sem bila tako pod stresom, da sem shujšala 3 kg, bila sem prav brez apetita, sploh nisem nič jedla.. Sedaj pa samo ležim in nimam energije za nič. Pa imam toliko dela jaz pa z vročino in kašljem. To je vse posledica stresa.
Ne vem kako naj se mu izognem, ima kdo kaksen nasvet?
Ponoci sploh ne spim, srcni utrip je ogromen. Prav cutim kako mi razbija srce.
Lej, to ni še nič. Jaz drugega, kot drkat tipkovnice po forumih ne zmorem več. Leta in leta preobremenjenosti, letanja za neumnostmi, so me skurila do tega, da sem čez mejo. Izgubil službo, partnerko. Kredit za stanovanje je an robu izvršbe.
Hodim k psihiatru, tretjemu po vrsti, ki mi ne pomaga nič. Menda sem sam kriv, ker mi ne preklopi, da bi se pozdravil. Ampak enostavno ne gre, ni volje, ni želje. Včasih sem bil sposoben vse, pomagal vsem, sedaj sem zadnji dr.k na ulici. Tako pride.
Moj nasvet – ukrepaj takoj, pomagaj si sedaj, odpravi vzroke stresa ali pa se jih nauči kontrolirat, dokler to še gre. Druge rešitve ni.
Bolj kot tvoje iskanje kurative me zanima kako smo prišli do te situacije? Kaj si pa počela ti zadnjih 20 let? ☺️ tam išči svojo rešitev. V tistih dolgih urah kariere, v tistih ljubimcih, v tistih prijateljicah, v svojem obnašanju, svojih navadah, svojih mačkah, okolju, svojem egu ki je mislil da bo šlo na hlape, da bo šlo z prevaro, z ignoranco, z izmikanjem, z vsemi 7 smrtnimi grehi, z vsemi kapricami in odločitvami. Tam išči, v tistih svojih ego centričnih eskapadah zakaj sedaj manjka. Mijav mijav. ☺️
A ona sprašuje nas? Da ti kaj? Priporočam sirup zq 8 evrov in eno magično tabletko? Da ti rečem skuhaj čaj in pojej čokolado? Ti kaj? Z svojo črno luknjo DEPRESIVNE KARMIČNO izčrpane črne luknje sedaj iščeš kot nek ĐANKI, kot nek narkoman. Ti kaj? Prideš sem in vržeš kamen pred mene in kaj? Jok in stok.
Ne bo šlo ljubica. Računi se plačajo slej ali prej. In mene tvoji računi ne zanimajo.
Forum je zaprt za komentiranje.