Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Od kod ste in kam ste že potovali?

Od kod ste in kam ste že potovali?

Hrvaška, BiH, Jugoslavija, Italija, San Marino, Vatikan, Francija, Monako, Španija, Portugalska, Švica, Liechenstein, Avstrija, Nemčija, Luksemburg, Belgija, Nizozemska, Velika Britanija, Danska, Švedska, Norveška, Poljska, Češka, Slovaška, Madžarska, Romunija, Bolgarija, Grčija, Malta, Rusija, Tunizija, Egipt, ZDA, Mehika, Ekvador, Kolumbija, Venezuela, Tajska, Malezija, Singapur, Japonska;
Letos zanesljivo: Avstrija, Češka, Malta, Velika Britanija;
Najlepše pa je v Sloveniji!!!

Lep pozdrav!

Popotnika ” apach-a “vljudno naprošava po podatkih o Keniji, ker jo misliva obiskati junija.

Hvala in tako naprej!

Lep pozdrav!

Ker se v juniju odpravljava v Kenijo naju zanima tudi kaka stvar o Zanzibarju po možnosti tudi povezava iz Kenije?

Hvala!

Jst sem iz Štanjela.Najdlje na vzhodu sem bil Las Vegas,Venezuela,Argentina.Na zahodu Kambodža,Sigapur.Na severu Severna Irska.Na jugu Grcija.

Sem iz okolice Kočevja. Najdlje vsekakor Iran in Jemen.
Irena

Sem rojena Brika, potovala pa predvsem po Evropi (največkrat kombinacija šotor+nahrbtnik): Avstrija, Slovaška, Češka, Nemčija, Benelux, Francija, V. Britanija, Španija+Gibraltar, Monako, Italija, vsa bivša Juga, Madžarska, pa seveda Slovenija – najlepša so pa itak Brda, še posebej zdaj, ko zorijo češnje.

Doma sem iz Ajdovščine. Dosedaj sem podolgem in počez prepotoval bivšo Jugoslavijo (prejadral cel jadran, Sarajevo, Beograd, Niš, Novi sad, Priština, Črna gora,…..), velikokrat v Italiji, smučal v ITA in FRA Španijo, trikrat sem bil na Poljskem, dvakrat na Češkem, nazadnje v Maroku…. Veliko potujemo z avtomobilom, ker ponavadi ležemo še na kakšno goro (oprema). Slovenijo poznam zelo dobro. Velik del sem jo prehodil. Slovensko planinsko pot iz Maribora v Ankaran skoraj v celoti.

LP
OZ

Kaj pa pravta na Makedonijo, ste jo že obiskali, kako se vam zdi? Mene kar neki matra……

V Makedoniji sem bila že pred kakimi 15 leti, in sicer ob Ohridskem in Prespanskem jezeru. Takrat so Slovence gledali kot bogove in bili do nas še preveč ustrežljivi. Kolikor se spomnim, so bili predeli, namenjeni turistom, čisti in urejeni, kakšno ulico stran pa je bilo vse zanemarjeno in zasvinjano. Najbolj hecno je bilo mestece Resen – vsaj takrat še original Balkan, kot vidiš v kakšnih filmih. V tolikih letih se je najbrž že vse spremenilo.

Oj, od kje iz Brd si pravzaprav? Ker moj oče je bil tud tam rojen …….če poznaš Kozano

Majda, ne boš verjela, ampak moja mama je iz Kozane. Sicer sem iz Dobrovega, čeprav že 10 let živim v N. Gorici, ampak se imam še vedno za Briko.

Živjo,sem iz Šk.Loke,najdle sem bila v New Yorku in na Tajskem.

Na sever: North Cape
Na vzhod:Peking
Na jug: Alzirski del Sahare
Na zahod: Kalifornija

Zelje: Japonska in Avstralija.

hiihih…..na koncu bova ugotovile, da sva še kej u sorodu….

Brici so si tko al tko vsi bolj ali manj v sorodu :)))))

iz MB – najdlje: jadranje ob obali Antarktike

Andrej, povezave z Zanzibarjem ni več, vsaj tako sem izvedela – je vozil trajekt, ki pa trenutno ne deluje…. Povprašaj kje, svetujem ti ogled kakih websiteov o Keniji (na Googlu jih je milijon..) – tam imaš vse podatke,ki jih rabiš. Verjetno pa kdo,ki je bil predkratkim, ve kako je s tem.

Uživaj

Trbovlje
Dosedanja potovanja:
Večino Europe, Mala Azija, Tunis
Najdlje in z najlepšimi spomini Cuba
Mikka zanima me kako je bilo v Gani,
Pozdrav vsem
Bojan

Moja potovanja: Pariz, Amsterdam,Rotterdam,Scheveningen,Den Haag, Rim,Neapelj,Sicilija,Munchen,Hrvaška (to ismo itak vsi bili hihi),Madžarska,Avstrija,Bosna.

Zelo si želim v Afriko,upam, da mi bo enkrat ratal – je kdo bil v Afriki kot prostovoljec?

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close