Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Od kod ste in kam ste že potovali?

Od kod ste in kam ste že potovali?

iz Lj

Samo po Evropi
– Italija
– Danska
– Švedska
– Norveška
– Švica
– Portugalska
– Malta

Sem iz Izole … bil pa sem :
– Hrvaska ( itak kot vsi )
– Danska
– Norveska
– Svedska
– Nemcija
– Belgija
– Nizozemska
– Turcija
– Italija
– Tunizija
– Mehika
– Francija
– Ceska
– Slovaska
– Madzarska
– Romunija
– Avstrija

PS : Slovenije ne smemo pozabit …

😉 30 ta mesec pa grem se v Egipt …

Kako se vama je zdel na Danskm? Kje ste sploh bla? Men je tm tok lepo da se letos odpravlam že tretjič. A sta bla u hostlu?

L.P

Ljubljana

Avstralija, Kanada, Z Amerika, Šrilanka, Maldivi, Kuba, Singapur, Skandinavija, Anglija, Francija, Portugalska, Španija, Monako, Italija, Nemčija, Avstrija, Danska, Hrvaška

lep pozdrav

Na danskem sem bil :
– Legoland ( brez-veze , razen ce imate najmlajse s seboj ) … 100x boljsi gardaland !
– Kobenhaven , prespal sem tukaj :
http://www.hostelbooking.com/ibnpub/english/static/hostel_hostelwithrooms_template.asp?id=16001&country=Denmark

sicer je hostel malo izven mesta, ceprav ko sem bil jaz tam 2002 je pisalo da bo do leta 2004 zgrajen metro, takrat je bila edina povezava bus.
Sam Kopenhagen pa je res lep-cist edini problem je verjetno vreme, jaz sem bil tam za prvomajske praznike in je kar naprej dezevalo sicer ni lilo pa vendar. Ljudje tam ze kar brez deznikov hodijo okoli = torej so vajeni na daz ;).

– Helsingor , tukaj je najvec muzejev ( tehnoloski muzej, pa meni najljubsi muzej na danskem :
muzej transportation [avtomobili,letala,motorji …] )

Hoj

Jaz sem iz Ljubljane.

Najdlje iz Lj::
Evropa: Lillehammer ali Porto
Afrika: Nigerija
Avstralija
S.Amerika – Hawaii
J.Amerika: Brazilija

v planu mam trenutno Malezijo, Indonezijo, Novo Zelandijo, Ekvador in Mehiko

dramlje

Z Amerika, V Amerika, Anglija, Irska, Španija, Francija, Beneluks, Nemčija, Švica, Avstrija, Italija, Madžarska, Hrvaška, Srbija (brez Črne Gore), Turčija, Tunizija, Tenerifi, Indonezija, Malezija, Tajska (no ja, tazadnji dve sta bili bolj stop-overji, lahko pa rečem, da sem bil tam :)), Avstralija, kar je blo tudi najdlje do sedaj.

V planu imam pa vse ostalo…

Šoštanj,

Najdlje Australija…. 😉

Sem iz Ljubljane;

AVSTRIJA
ITALIJA
ČEŠKA
FRANCIJA
ŠPANIJA (celina)
ŠPANIJA (Grand Canaria)
PORTUGALSKA
HRVAŠKA
v maminem trebušku še Rusija :-))
in nazadnje še “skok” iz Evrope v VIETNAM

Junija greva na Samos (GRČIJA), septembra ali januarja pa planirava potovanje+počitnikovanje v MEHIKI ali na KUBI.

Lp,
lily

Mehika je vsekakor boljsa kot kuba 😉 … sam sem bil v mehiki, bratranec pa celo v mehiki in kubi in pravi da je mehika 100x boljsa destinacija kot kuba. Tudi ostali kolegi ki so bili na kubi pravijo da ni nic takega …

Nova Gorica;

Zahod- Cuba
Vzhod- Istanbul
Sever-Amsterdam

Mi smo bli z avtodomom. Mal po celini (Ribe, pa Billund-Legoland), prav na sever nismo šli, pa seveda potem Kopenhagen…

LP Tina
sem iz Ljubljane, najdlje sem bila v Dominikanski republiki, meni se je zdela čudovita, samo žal mi je da sem si v 14 dnevih ogledala tako malo oz. bolje rečeno skoraj nič države, ki je mimogrede revna, ker je ta ogled v bistvu bil le enodnevni izlet na lastno organizacijo, vsekakor pa je 14 dni premalo za karkoli, sem pa toliko bolj lenarila!

LP Cielo

Lep pozdrav Lili,
Dominike ali Dominikanske republike??
Kakšni so/so bili vtisi?
Cielo

tudi jaz sem bila oboje, vendar se ne strinjam s tem, kar praviš. državi sploh ne moreš primerjati, ker sta si zelo različni, poleg tega pa me je kuba precej navdušila ..

OBALA-TAJSKA.MARTINIQUE,TURČIJA,4XGRČIJA(1X Z DYANO),ŠVEDSKA,NEMČIJA,MADŽARSKA,AVSTRIJA,SKORAJ VSAK TEDEN ITALIJA,FRANCIJA,ŠVICA IN YUGA.NIKAKOR PA MI NE USPE PRITI V BURMO IN NEPAL AMPAK BO ŽE ENKRAT.Vito napisal:

> Jaz sem bil pa med drugim tudi na Pohorju in v Novi Gorici.

Vsi naši družinski izleti in potovanja so predstavljeni na spletni strani….:
http://www.nastja.com/travel/funny3/interest.htm

Kaj dosti sveta sicer nismo videli. Prihod dveh naših malčic je vso zadevo še malo omejil, vendar ne za dolgoročno, saj upam, da se bomo kmalu odpravili raziskovat svet izza naših mej.

Strinjam se s tabo, cisto drugacne dezele so prav zaradi tega sem primerjal samo primerljive zadeve in sicer :
– plaze
– hotelska ponudba
– celovitost in pestrost ponudbe ( v mehiki imas sigurno vec za videt kot na kubi, sicer druge stvari jasno toda kolicinsko vec )

Za kar je mehiski Yucatan 100x boljsi ! To je pa tudi vse kar sem primerjal …

Sem iz okolice Ptuja:
Potoval:

– Kenija
– Vzhodna Kanada
– Dom. Republika
– Maldivi
– 2 x Egipt
– Ciper
– Turčija 4 X
– Kanari 3 x
itd….

+ Evropa

LP

Sem iz Maribora. Najdalje sem bil z družino na Kubi lani poleti. Za letos pa načrtujemo počitnice v Maleziji. Ali poznaš koga ki je že bil tam, oz. imaš kakršnekoli informacije o tej deželi.

Magallanov prekop( Chille) – najbolj juzna tocka, kjer sem bila. Sledijo Argentina, Panama, ZDA, Irska, Anglija, Maroko, Turcija, Malta, Poljska, Belgija, Francija, Nemcija, Italija, Avstrija, Madzarska, Hrvaska, Makedonija in meni najljubsa Slovenija.

Zivijo!
Zivim v Ljubljani, sicer prihajam s koroškega dela Slovenije. Najdlje sem bil v Singapurju. Drugace pa sem prepotoval se: Tajsko, Laos, Vietnam, Malezijo, Turcijo. Letos me caka Burma alias Myanmar.

Lp, Kf.

Tajska, Malezija, Cambodia, Singapore, indonezija, Brazilija, Cuba, Nova zelandija, Dubaj, Tanzanija, zanzibar, Cookovi otoki , Los Angeles, drugi teden pa na Filipine še malo uživati, mejte se folk:)

sem iz kranja. najdlje pa sem potoval na kanarske otoke (zaenkrat).

ŽIVJO
moja popotovanja so bila:
EVROPA:

HRVAŠKA
AVSTIJA
NEMČIJA
ŠVICA
ČEŠKA
SLOVAŠKA
MADŽARSKA
POLSKA
FRANCIJA