Od kod ste in kam ste že potovali?
Na danskem sem bil :
– Legoland ( brez-veze , razen ce imate najmlajse s seboj ) … 100x boljsi gardaland !
– Kobenhaven , prespal sem tukaj :
http://www.hostelbooking.com/ibnpub/english/static/hostel_hostelwithrooms_template.asp?id=16001&country=Denmark
sicer je hostel malo izven mesta, ceprav ko sem bil jaz tam 2002 je pisalo da bo do leta 2004 zgrajen metro, takrat je bila edina povezava bus.
Sam Kopenhagen pa je res lep-cist edini problem je verjetno vreme, jaz sem bil tam za prvomajske praznike in je kar naprej dezevalo sicer ni lilo pa vendar. Ljudje tam ze kar brez deznikov hodijo okoli = torej so vajeni na daz ;).
– Helsingor , tukaj je najvec muzejev ( tehnoloski muzej, pa meni najljubsi muzej na danskem :
muzej transportation [avtomobili,letala,motorji …] )
dramlje
Z Amerika, V Amerika, Anglija, Irska, Španija, Francija, Beneluks, Nemčija, Švica, Avstrija, Italija, Madžarska, Hrvaška, Srbija (brez Črne Gore), Turčija, Tunizija, Tenerifi, Indonezija, Malezija, Tajska (no ja, tazadnji dve sta bili bolj stop-overji, lahko pa rečem, da sem bil tam :)), Avstralija, kar je blo tudi najdlje do sedaj.
V planu imam pa vse ostalo…
Sem iz Ljubljane;
AVSTRIJA
ITALIJA
ČEŠKA
FRANCIJA
ŠPANIJA (celina)
ŠPANIJA (Grand Canaria)
PORTUGALSKA
HRVAŠKA
v maminem trebušku še Rusija :-))
in nazadnje še “skok” iz Evrope v VIETNAM
Junija greva na Samos (GRČIJA), septembra ali januarja pa planirava potovanje+počitnikovanje v MEHIKI ali na KUBI.
Lp,
lily
LP Tina
sem iz Ljubljane, najdlje sem bila v Dominikanski republiki, meni se je zdela čudovita, samo žal mi je da sem si v 14 dnevih ogledala tako malo oz. bolje rečeno skoraj nič države, ki je mimogrede revna, ker je ta ogled v bistvu bil le enodnevni izlet na lastno organizacijo, vsekakor pa je 14 dni premalo za karkoli, sem pa toliko bolj lenarila!
LP Cielo
Vsi naši družinski izleti in potovanja so predstavljeni na spletni strani….:
http://www.nastja.com/travel/funny3/interest.htm
Kaj dosti sveta sicer nismo videli. Prihod dveh naših malčic je vso zadevo še malo omejil, vendar ne za dolgoročno, saj upam, da se bomo kmalu odpravili raziskovat svet izza naših mej.
Strinjam se s tabo, cisto drugacne dezele so prav zaradi tega sem primerjal samo primerljive zadeve in sicer :
– plaze
– hotelska ponudba
– celovitost in pestrost ponudbe ( v mehiki imas sigurno vec za videt kot na kubi, sicer druge stvari jasno toda kolicinsko vec )
Za kar je mehiski Yucatan 100x boljsi ! To je pa tudi vse kar sem primerjal …
Forum je zaprt za komentiranje.