Od danes naprej veselje in druženje
Pa smo dočakali ta dan. Danes se dobimo s kolegi na pijači po dolgem času. In izkoristili bomo vse za nazaj v dobrih kaficih. Zopet druženje na javnem mestu, pogled na vesel folk… Jupi! Komaj čakam te lepe sončne dni na terasah lokalov. Kaj pa vi. Se tudi veselite sprostitev in druženje kot je bilo včasih?
Jaz pa ne opazim razlike. Popivanje, kafiči, me ne mikajo.
V naravi pa so vedno veseli obrazi. Še raje pa imam, da sploh ne srečam nobenega, ampak če že, so pa nasmejani.
Mi bo pa v veselje, ko ne bo več potrebno mask.
Pa še nekaj: saj gostilne so bile pa tudi sedaj odprte? In ja, jedlo se je brez mask.
A ves, da je pa meni cisto vseeno.
Lani, ko so odprli gostilne, smo sli prav svecano v restavracijo drugi dan, tretji dan pa se s prijateljico na kavo.
Zdaj… Mi je vseeno.
Testirala sem se itak samo za nujne stvari, mislim, da v restavraciji in lokalu v Sliveniji nisem bila od septembra, pri frizerju prav tako ne, edino en soping sem opravila pred novim letom.
Enostavno se mi ne da zdaj letet v gostilno, cisto brez veze mi je.
ne opazim razlike, 21.02.2022 ob 10:30
Jaz pa ne opazim razlike. Popivanje, kafiči, me ne mikajo.
V naravi pa so vedno veseli obrazi. Še raje pa imam, da sploh ne srečam nobenega, ampak če že, so pa nasmejani.
Mi bo pa v veselje, ko ne bo več potrebno mask.
Pa še nekaj: saj gostilne so bile pa tudi sedaj odprte? In ja, jedlo se je brez mask.
Podobno tudi pri meni. Citiram “ne opazim razlike”.
Anonimno 5287, 21.02.2022 ob 10:23
Pa smo dočakali ta dan. Danes se dobimo s kolegi na pijači po dolgem času. In izkoristili bomo vse za nazaj v dobrih kaficih. Zopet druženje na javnem mestu, pogled na vesel folk… Jupi! Komaj čakam te lepe sončne dni na terasah lokalov. Kaj pa vi. Se tudi veselite sprostitev in druženje kot je bilo včasih?
veselimo.
Sem vesela, ker smo s svojo skupino prijateljev hodili 1 do 2x mesečno ven na kosilo, pa redno smo se dobivali na kavicah….. upam, pa da bom zopet postala takšna kot sem bila nekoč, ker sem zapadla v enko čudno stanje, v katerem že sama sebe nisem prav poznala. Ena od takih stvari je bila, da sem začela preklinjat kot nora, ko sem samo videla te strokovne skupine in ono skuštrano Logarjevo na tv….. jao če bi me slišali, kaj vse sem izrekla, samo ko so se prikazali, nisem se mogla več obvladovati, pa drugače ne preklinjam, ampak to je bilo pa že tu mač, sploh ko so pričeli s podatki, za katere si kar čutil, da so prirejeni….. hvala bogu za svobodo…..
Če se zdaj dve leti niste družili to najverjetneje pomeni, da se bojite virusov… pa vi veste, da ti še vedno krožijo med nami in to ne eden, okrog 5.000 vsaj jih je… Ste nirmalni, staknili biste kak virus in ga prenesli starejšim, nemočnim… zapreti se v boxe za večno, sicer bodo ljudje zaradi vas umirali!
Nekateri smo se v teh dveh letih normalno družili, brez mask, PCT-ja in distance, popolnoma normalno kit vsa leta do sedaj, le da smo večino druženj preselili iz gostiln v domove, garaže, kevdre…
In nobene razlike ne opazim, povsod še vedno visi pogoj PCT. Zaradi mene ga lahko še naprej zahtevajo, ker me tja tako ali tako vec ne bo…
Forum je zaprt za komentiranje.