Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od danes naprej sta samo dva spola, tako bi morali tudi v EU

Od danes naprej sta samo dva spola, tako bi morali tudi v EU

Od danes naprej sta samo dva spola v USA, tako bi morali tudi v EU, pa de se se ta WOKE zatre do temeljev.

To pa ne bo všeč vsem čudnim spolom, ki so na tem forumu.

Ja, zdrava pamet bi se morala vrniti tudi v Evropo. Žal težiti k spremembi spola ni normalno. Si, kar si. Če ne sprejmeš sebe v spolu, v katerem si se rodil, potem je edina in poštena rešitev psihiatrična pomoč. Ni to isto, kot če se nekdo rodi pohabljen ali resnično grd, deformiran in se potem res mora operirati in popraviti kar se da, da ima dokaj normalen izgled, ali pa če doživi hudo nesrečo, pri kateri se tako zelo poškoduje, da se izmaliči njegova zunanjost.

Sprememba spola je navadno preseravanje. Ti, ki ne sprejmejo svojega po naravi danega spola, si morajo najprej priznati, da imajo psihične težave in za družbo bi bilo modreje in na koncu tudi ceneje, če bi se jim pravočasno nudila psihiatrična obravnava.

hahahahah, kakšni debili ste nekateri, res IQ v podnu

Jutri bo naprej jok nad woke, nad tistim 1 % transov, ker to je glavni problem v ZDA in na svetu 😀 😀

Odgovor na objavo uporabnika
hahahaha919, 20.01.2025 ob 19:00

hahahahah, kakšni debili ste nekateri, res IQ v podnu

Jutri bo naprej jok nad woke, nad tistim 1 % transov, ker to je glavni problem v ZDA in na svetu 😀 😀

Ja to je res najhujši problem, če si dva spremenita spol, še vojne in pobijanje otrok in nedolžnih se ne more s tem primerjati ?

Spola sta od vedno samo dva.

Si že kdaj videla, da bi starši pričakovali srednji spol ali kakšne druge iztirjence.

Itak ja, 20.01.2025 ob 19:04

Ja to je res najhujši problem, če si dva spremenita spol, še vojne in pobijanje otrok in nedolžnih se ne more s tem primerjati ?

Se pač vidi domet folka, čemu vse so pripravljeni verjet, iz resničnih problemov se pa večina itak dela norca. Človeška rasa mentalno nazaduje.

Anonimno 9715, 20.01.2025 ob 19:07

Se pač vidi domet folka, čemu vse so pripravljeni verjet, iz resničnih problemov se pa večina itak dela norca. Človeška rasa mentalno nazaduje.

Cloveska rasa mentalno nazaduje, ker se  sprasuje o tem da so ” tisto ” in ne moski ali zenska namesto da bi o fiziki avtomehaniki medicini gradbenistvu vesolju filozofiji vzgoji debatirali in razglabljali. Nekaj dlancat o woke kulturi je zguba cajta ampak vi ste kao napredni… Boze mili, usmerite se raje v znanost !!!

Od kdaj je pa več spolov kot dva, se človek vpraša. Dobro, nekaj malega je trospolnih. Jaz vedno pravim živim in tudi drugim pustim živeti in se brigam zase. Vsak ima svojo pravico in kdo sem jaz, da imam pravico drugemu vsiljevat svoje zaostale poglede. Tisti, ki imate zmeraj nekaj proti, se vam bo karma nazaj vrnila, če ne takoj in vam, pa preko vaših otrok ali vnukov. Potem boste pa spremenili mnenje. Vsak naj pomete pod svojo preprogo in komu gre v nos vsak, ki ni enak vam se pa rajši zaposlite s kakšnim hobijem, da vam ne bo dolgčas.

WD40, 20.01.2025 ob 18:39

Od danes naprej sta samo dva spola v USA, tako bi morali tudi v EU, pa de se se ta WOKE zatre do temeljev.

Da bi naj obstajalo več spolov kot dva, je samo dokaz zabitosti ljudi in da zabita čreda sprejme vsako bedarijo, ki si jo psihopati izmislijo.

robi9, 20.01.2025 ob 20:01

Da bi naj obstajalo več spolov kot dva, je samo dokaz zabitosti ljudi in da zabita čreda sprejme vsako bedarijo, ki si jo psihopati izmislijo.

Za @robi9

Tvoja kapaciteta rama v glavi je pa točno 1 kilobajt, ker kaj več kot pisat o “zabiti čredi” v vsaki klincevi temi ti pa ne znese a ne. Blejas kot ena frderbana ovca eno in isto po stokrat vsak dan.

aja a da ni !?, 20.01.2025 ob 19:58

Cloveska rasa mentalno nazaduje, ker se  sprasuje o tem da so ” tisto ” in ne moski ali zenska namesto da bi o fiziki avtomehaniki medicini gradbenistvu vesolju filozofiji vzgoji debatirali in razglabljali. Nekaj dlancat o woke kulturi je zguba cajta ampak vi ste kao napredni… Boze mili, usmerite se raje v znanost !!!

Vsak ki parlamentira o “woke” mentalno nazaduje, tudi ti! Meni je pa vseeno in o tej temi sploh ne razmišljam. Me pa čudi da ste ljudje toliko časa pripravljeni zapravljat na temah, ki so v resnici brezvezne in se vas ne tičejo.

Neumno razmišljanje. Nikoli ni bil problem 1%. Problem je v tem, da so hoteli prepričati nas 99% ostalih, da je problem v nas.

Neumno razmišljanje. Nikoli ni bil problem 1%. Problem je v tem, da so hoteli prepričati nas 99% ostalih, da je problem v nas.

Če si imelo halucinacije prej, jih boš tudi naprej 😀

Saj ti vsemogoči spoli imajo korenine ravno v zblojeni ameriki. Je že čas, da vsaj tam malo nazaj obrnejo.

Anonimno 9715, 20.01.2025 ob 20:23

Vsak ki parlamentira o “woke” mentalno nazaduje, tudi ti! Meni je pa vseeno in o tej temi sploh ne razmišljam. Me pa čudi da ste ljudje toliko časa pripravljeni zapravljat na temah, ki so v resnici brezvezne in se vas ne tičejo.

Seveda se nas ti e kako je družbeno okolje. Kar je bolno je bolno in se kot tako opredeli. Ne pa da se priviligira. Saj tudi pedrom je konec v ameriški vojski. In prav je tako.

Saj ti vsemogoči spoli imajo korenine ravno v zblojeni ameriki

Te zadeve so starejše od Amerike:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kathoey

ne b, 20.01.2025 ob 20:51

Saj ti vsemogoči spoli imajo korenine ravno v zblojeni ameriki

Te zadeve so starejše od Amerike:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kathoey

Bolnost se je v današnjem času razširila iz amerike. Odkar se je homoseksualnost črtala iz duševnih bolezni dalje. Le stopnjevalo se je. Torej mora enkrat tudi nazaj proti normali. Čez noč pa ne bo ne.

Anonimno 5282, 20.01.2025 ob 20:56

Bolnost se je v današnjem času razširila iz amerike. Odkar se je homoseksualnost črtala iz duševnih bolezni dalje. Le stopnjevalo se je. Torej mora enkrat tudi nazaj proti normali. Čez noč pa ne bo ne.

Tako je!

In na smrt obsodit vse ženske, ki fafajo in fukajo v jahalnem položaju, desce pa vržt v vrel katran!

Ker dovoljen je samo misijonarc pa nič druzga!!!

TUKAJ JE SLOVENIJA!!!

ŽIVEL JANŠA!!!

BREZ JANŠE MI ŽIVETI NI!!!

Preprosto, kot pravijo: če ti ni jasno, kaj si, se pogledaš dol. Če vidiš tiča, si moški, rabiš urologa. Če ne vidiš tiča, si ženska, rabiš ginekologa. Če ti še vedno ni jasno, rabiš psihiatra.

Povsem normalno je, da te tudi če si ženska, zanima tehnika in fuzbal, ali moškega balet. Delaj to, kar te veseli in ne delaj drame iz tega.

Tiste, ki bluzijo o 273 ali koliko spolih, bi bilo treba poslat resno fizično in umsko delat, da se v njihovih zmešanih beticah ne bi imele časa  pojavljati zblojene misli. Enako s tistimi, ki baje na FF zahtevajo pinte v moških straniščih.

Pa lGBT ukiniti.

Živi in pusti živeti, sprejemati ljudi – naj se vsak odloča zase. Če bi vsi sprejemali drugačne, o tem ne bi bilo potrebno govoriti (kot ne govorimo o rjavolascih, črnolascih in rdečelascih) in tudi debate o promociji LGBTitd ne bi bilo.

Povsem normalno je, da te tudi če si ženska, zanima tehnika in fuzbal, ali moškega balet. Delaj to, kar te veseli in ne delaj drame iz tega.

sem moški pa rad nosim roza tangice pa kiklce.

Misliš, da jaz dramo delam iz tega, ali tisti, ki se derejo “spola sta dva”? 😀

Za vrnitev v normalnost moramo voliti desno. Ker levaki so sprijeni do konca in še dlje.

Peder Maljevac je celo minister, pa čeprav nima nobenega znanja, razen o lizanju riti in vtikanju lulčka v ritke.

O tem je napisal celo knjigo, ki jo v šolah kažejo vašim otrokom: Narobe svet! Ko slovenski minister izda priročnik za lizanje riti za naš denar? – e-Maribor

Seveda delate dramo in parado svoje pokvarjenosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close