Od 23. avgusta bo konec epidemije
Okus Jagoda, 20.07.2021 ob 09:57
Konec brezplačnega testiranja? O čem ti to?
Nič ni brezplačno!
Saj narod plačuje osnovno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje.
Ta je dobra ja. Zaslužiš 2000 eur na mesec, plačaš 500 eur za zdravstvene prispevke, potem ti pa rečejo, da imaš zastonj vse. Lepa razlaga.
Kamal, 20.07.2021 ob 10:02
Ta je dobra ja. Zaslužiš 2000 eur na mesec, plačaš 500 eur za zdravstvene prispevke, potem ti pa rečejo, da imaš zastonj vse. Lepa razlaga.
No, to je pa že novo poglavje. Zdaj skoraj 2 leti nismo imeli dostopa do zdravstvenih storitev. In zdaj naj bi se spet plačevalo nekaj, kar bi moralo soditi v zavarovanje.
Ampak, šef je rekel. Konec brezplačnega testiranja. Zakaj bi cepljeni plačevali necepljenim?
Necepljeni pa lahko plačujemo cepljenim cepljenje?
Spet poskuša deliti ljudi na dva pola, ki se sovražita.
In spet bodo okuženi trosili virus, ker se pač ne bodo šli testirat. Cepljeni in necepljeni!
Mene pa moti njekaj drugega. Sama se moram zaradi službe testirati vsak teden že od februarja. Pa včasih naletim na kako sestro, ki ti palčko zarije noro globoko. Sploh v Radovljici jih je ene par prepričanih, da je efekt samo, če zarine reees globoko. Zmagala je pa ena 14 dni nazaj v Naklem, ta nas je pa dobesedno prebadala. Pritoževali smo se res čisto vsi, pa ne zdaj govoriti, da je pač treba potrpeti. Kako potem veljajo testi, ki jih naredijo v nekaterih centrih, ko gre noter res malo ali pa dijaki in učenci, ki samo malo zakrožijo po nosu? Vas to nič ne moti – to zagotovo ni zdravo pa jaz res nisem občutljiva.
dajdajdaj, 20.07.2021 ob 10:26
Imaš poklice, ki morajo izpolnjevat PCT.
Al se bodo lepo hodili 3x tedensko testirat na lastne stroške, ali pa jih bo inšpektor malo podregnil.
Itak je to huda diskriminacija, proti kateri je EU. In ko bo šla pobuda na ustavno sodišče, bodo spet povozili te, ki nikakor ne spoštujejo ustave.
iuztrew, 20.07.2021 ob 10:14
Mene pa moti njekaj drugega. Sama se moram zaradi službe testirati vsak teden že od februarja. Pa včasih naletim na kako sestro, ki ti palčko zarije noro globoko. Sploh v Radovljici jih je ene par prepričanih, da je efekt samo, če zarine reees globoko. Zmagala je pa ena 14 dni nazaj v Naklem, ta nas je pa dobesedno prebadala. Pritoževali smo se res čisto vsi, pa ne zdaj govoriti, da je pač treba potrpeti. Kako potem veljajo testi, ki jih naredijo v nekaterih centrih, ko gre noter res malo ali pa dijaki in učenci, ki samo malo zakrožijo po nosu? Vas to nič ne moti – to zagotovo ni zdravo pa jaz res nisem občutljiva.
Rabelj.
itak bodo testi, 20.07.2021 ob 10:08
Itak, da se bomo testirali – saj kdo se pa zdaj prostovoljno, kar tako. Moramo se za službo in če kam greš. Tudi kasneje se boš za službo moral in če boš hotel iti prav tako. Ne bo razlik. A mislite, da se kdo hodi kar tako testirat zdaj?
A kdo ve, koliko bo stal test?
PCR je 90 evrov. Ta hitri stane 1,5 evra (nakupna cena). Bomo videli, koliko bo šlo gor?! Pod 10 ne bo, sigurno. Kdo tu zasluži? In to mastno.
Testirali se pa bomo, veliko je pod nujno zaradi službe, nekaj zaradi prehoda meja , pa za obisk bolnic, DS-jev. Kar tako se tudi sedaj ni nihče testiral.
svež sladoled, 20.07.2021 ob 10:10
No, to je pa že novo poglavje. Zdaj skoraj 2 leti nismo imeli dostopa do zdravstvenih storitev. In zdaj naj bi se spet plačevalo nekaj, kar bi moralo soditi v zavarovanje.
Ampak, šef je rekel. Konec brezplačnega testiranja. Zakaj bi cepljeni plačevali necepljenim?
Necepljeni pa lahko plačujemo cepljenim cepljenje?
Spet poskuša deliti ljudi na dva pola, ki se sovražita.
In spet bodo okuženi trosili virus, ker se pač ne bodo šli testirat. Cepljeni in necepljeni!
Janša ni naš šef, ŠEF SMO MI SLOVENCI, ki zaposlujemo predsednika vlade, tako kot lastniki podjetja zaposlijo direktorja in ga brcnejo v smrdljivo rit, če ne dela tako kot zahteva lastnik. Janša nima kaj govorit kaj bomo mi plačevali gremo na referendum ni problema če želi Janša voojno jo bomo sprožili
Evrodonarčki, 20.07.2021 ob 17:25
Seveda, zdaj bom jaz s testi plačevala cepiva.
BRUH!!!
Narod si vedno piše sodbo sam. A se bo zbralo podise za referendum, ali gremo na ulice, ali oboje?!!
Že dolgo govorim, ne se testirat, ne se cepit in ne se pustit izsiljevat fašistom.
testiranje, 20.07.2021 ob 10:46
Itak je to huda diskriminacija, proti kateri je EU. In ko bo šla pobuda na ustavno sodišče, bodo spet povozili te, ki nikakor ne spoštujejo ustave.
To je seveda diskriminacija. Kajti zakaj bi morali davkoplačevalci plačevati tistim, ki se za to odločijo, cepljenje, po drugi strani pa si bi morali sami plačati testiranje… Če bi bilo cepljenje obvezno, ne rečem, ker pa obveznosti zaradi poskusnega obdobja ne morejo uzakoniti, skušajo prisilo uveljaviti podtalno, kar je seveda v nebo vpijoca neenaka obravnava, ki niti slučajno ni ustavna.
okus lubenica, 20.07.2021 ob 10:02
Ni pomembno, kaj in koliko zavarovanj si plačuješ, razen izjem si boš covid testiranje plačala še dodatno!
Ne dodatno – še enkrat. Najprej ga plačaš da ga kupijo, potem pa da ti ga prodajo. Kaj mislite da ga je Jajo plačal iz lastnega žepa?
Forum je zaprt za komentiranje.