Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ocvrt sir v skrinjo?

Ocvrt sir v skrinjo?

hoj, laso spaniram več kosov sirčka in ga dam v skrinjo za drugič. Verjamem da teoretičo lahko, ampak je potem enako okusen in tudi ne steče ven?

thx
lp

Lahko.
nebi smelo biti kaj extra drugače…saj se kupi tudi že spaniran sir ane.
Ikus vrjetno ni isti, ker sveže je pa vedno najbolje.

Zmrznjen sir je slabši. Poskusila na pici,nikoli več, kar tak voden in čuden je bil. Bljak.

A misliš, da če v gostilni naročiš ocvrt sir, da ga grejo direkt zate panirat, preden ga v fritezo vržejo?

Seveda ga lahko zmrzneš. Ne samo da ni nič slabši, še boljši je, ker manj “steče”…

p.s.
Aredhel bi pa vprašal kakšen je “svež ocvrt sir”???

Mislila sem na svežo spaniran ne zmznjen.

Tako kot meso naprimer je menda tudi bolje sveže ne prej zmznjeno. V tem smislu.

Aredhel, kje spiš, da te ne ukradejo? Ti si res pravi vrelec modrosti LOL

Ti pa slab komik.

HA, HA, HA… ta je danes naj SUPER;-))))..

Hvala, da si me nasmejala, ker sem zaradi bolezni že skisana..ha, ha,;-)

Zmeraj spaniram več sira naenkrat in ga shranim v zamrzovalniku za kakšne dni, ko rabimo kaj na hitro za pojest. Sir je prav tako dober, če seveda ni v zmarzovalniku predolgo, le da sem opazila, da ga moraš ocvreti na malo manj vročem ognju, ga peči bolj počasi, ker se drugače zažge skorja, noter pa še ni povsem tekoč.
Sama dam med jajce malo malo kisle smetane, da se bolje oprime sira in mi nikoli ne steče ven. Pa včasih še zmočim z vodo vsako rezino, preden jo dam v moko.

Seveda lahko.
Sama pogosto kupim zmrznjen pohan sir Lj.mlekaren. Isto ga lahko spaniraš in zamrzneš sama.
Je pa res, da ga moraš potem peči bolj počasi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close