Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Očitno je JU preveč plačana

Očitno je JU preveč plačana

Očitno so plače v JU še previsoke. Cele dopoldneve tule gor.

1. Nikoli me ne morejo tako malo plačati, kolikor lahko malo naredim…
2. od kod ti podatek, da so vsi tukaj JU???

[/quote]

1. Nikoli me ne morejo tako malo plačati, kolikor lahko malo naredim…
2. od kod ti podatek, da so vsi tukaj JU???[/quote]
mene tud ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tisti, ki se userje v vsaki temi v službenem času je lahko samo JU.

S tabo vred?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kobi ti vsaj hiša dopoldan zgorela, da bi JU imela delo in bi si JU zaslužila plačo

Gasilci nimajo časa viset tule gor in se usrat v vsaki temi.
Tudi zdravniki, učitelji, medicinske sestre, razni drugi koristni JU, ne visijo tu gor.
Tu gor visijo tisti JU uradniki, ki so zaposleni po raznih uradih, občinah, UE, ministrstvih.
Tisti, ki pošteno delajo, sigurno ne visijo cel dopoldan, ves delovnik na MONu. Ko je konec delavnika, MON umolkne.

Motiš se. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ok, so tudi brezposleni in upokojenci tu gor, ampak ti imajo čas. Tu gor s v prostem času.
Zaposleni v gospodarstvu pa nimajo v službenem času časa viset tu gor. Torej ostaja JU.

Ja, popoldne prideš pa ti, odpreš nekaj hudo zanimivih tem, sigurno ti uspe koga privabiti sem. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

HAHAAHAH pravkar inštaliram 2 PCja … medtem ko se zadeve downloadajo in inštalajo trolam tvojo temo… simpl iz GOSPODARSTVA!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

btw: 75% JU ima blokirane dostope na forume ☺
kaj pa dijaki, študentje, receptorji … ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Točno tako. Tisti na recepciji, kao varnostniki, ki ne samo, da sedijo pred pcjem, ampak zraven še televizijo gledajo imajo še največ prostega časa, tudi med samim delom. Videl v živo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ampak vedo pa za vsako bejbo, ki je šla mimo. 🙂

ampak vedo pa za vsako bejbo, ki je šla mimo. :)[/quote]
odkar ni več YU in hiperinflacije imajo samo 5% dela
so imeli menjalnice DIN DEM/ATS/CHF ☺

Kobi ti vsaj hiša dopoldan zgorela, da bi JU imela delo in bi si JU zaslužila plačo[/quote]
Gasilc nimaš pojma! Ti si JS!! Drži se za ror pa lojtro! JU ne boš nikoli!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close