Očitno bi vse potrpeli za mlado pizdovje
Sosednja miza v restavraciji.
Mlada in očitno zmešana, histerična pićkica kakih 20 do 22 let jokavo izsiljuje, manipulira, ihti, vsakič ko stari ded kakih 60 let morda kako manj, začne gledat telefon.
Ni izmišljena zgodba!
Pizdovje dolgolaso z objokanimi očmi, več kot očitno isziljene krokodilje solze, zacmeri :
Kaj mi delaš, pogovarji se z mano, ihiiiiiii vuuuu buuuu nisem jst aplikacija, da boš tko ravnou z mano! “wehhheeeeeeheeee buuuu šmrc šmrc
I tko vsako minuto izdobavi pizdovje neki novga.
Jaz sem se presedla takoj ko se je spraznilo, k drugi mizi, vsi6kiso pa v bližini pa sam gledajo da bodo čimprej odšli iz sicer odlične restavracije, en par se je umaknil zarad zmešane pićke tud noter.
Jaz kot ponavadi ne zdržim da kej bevsknem.
Tako sem dedu dejala ob menjavi mize
– Če je hči, jo odpelji na urgentno psihiatrijo
– če je žena, se takoj loči
-in če je ljubica, jo promptno nogiraj!!!!
Kot se je pravilno izkazalo je zanrmral ne prvo ne. Drugo
Skratka.
Mlada vzdrževana cmerava manipulativna izdsijujoca histerična vzdrževanka
Česa vsega niste moški pripravljen očitno zelo trpeti, sm da kurca vtaknete v mlado vpizdnico ali vrtnico. Sram vas bodi. Dobre ženske nad 40 pa s palco ne bi tikali ker ste kreteni.
Manj bi vas kostala vedno nasmejana kurba, vrhunska, za 100 eur na fuk, izpraznite svoja ogabna smrdljiva jajca 4x.mesecno pa je ceneje kot otročka cmeravega 20 letnega gledat.
Pizda smrkava je šele zdaj zaprla ihtava usteca in ustavila kanalizacijo solz, ko je dobila v gobec dober futer, očitno dovolj dober da je pozabila gobcat in se usajat sponzorju.
Debilne pićke res ne vejo kje jim je mesto.
Molči, smehlja mh se kurba, zahvali se dedu in bodi vedno voljna in mokra tam spodaj!
Preklete kurve še posla ne obvladajo, V ČEM JE TOREJ SMISEL, DA SI OMISLITE cmerave amaterke študentke????
Ohohohoho ker smeh…. Ded ima porscheja, pa si ne zna najt mlade in v glavi pošlihtane drolje, pa se jih ne manjka, pridnih študentk, pametnih, ki se znajo obnašat in jim taki stari ateki, sugar daddyji, plačujejo najemnino, stroške in se kako dobroto po vrhu, sam da ga loh v mlajši letnik pečice vtaknejo. Keri debili.
Eni moški ste nori, 28.08.2025 ob 14:24
Ohohohoho ker smeh…. Ded ima porscheja, pa si ne zna najt mlade in v glavi pošlihtane drolje, pa se jih ne manjka, pridnih študentk, pametnih, ki se znajo obnašat in jim taki stari ateki, sugar daddyji, plačujejo najemnino, stroške in se kako dobroto po vrhu, sam da ga loh v mlajši letnik pečice vtaknejo. Keri debili.
Moški, kot vemo, “držijo” približno 90% svetovnega premoženja.
Prepričan sem, da ne gre za kurbarijo več kot 1%, najbrž pa niti 0.1%…
Mlada dekleta pa niti do svojega 35 ali 40-ega leta ne pridejo do recimo 2500 evrov neto plače.
In če uspejo s 17 do 25 leti z levo roko, torej brez “visoke” šole, samo z rokami, usti in fuflo, zaslužiti dodatnih 1500 ali 2500 evrov, je to, da so nekje v službi, le fasada za druge opravljivce…
Eni moški ste nori, 28.08.2025 ob 14:07
Sosednja miza v restavraciji.
Mlada in očitno zmešana, histerična pićkica kakih 20 do 22 let jokavo izsiljuje, manipulira, ihti, vsakič ko stari ded kakih 60 let morda kako manj, začne gledat telefon.
Ni izmišljena zgodba!
Pizdovje dolgolaso z objokanimi očmi, več kot očitno isziljene krokodilje solze, zacmeri :
Kaj mi delaš, pogovarji se z mano, ihiiiiiii vuuuu buuuu nisem jst aplikacija, da boš tko ravnou z mano! “wehhheeeeeeheeee buuuu šmrc šmrc
I tko vsako minuto izdobavi pizdovje neki novga.
Jaz sem se presedla takoj ko se je spraznilo, k drugi mizi, vsi6kiso pa v bližini pa sam gledajo da bodo čimprej odšli iz sicer odlične restavracije, en par se je umaknil zarad zmešane pićke tud noter.
Jaz kot ponavadi ne zdržim da kej bevsknem.
Tako sem dedu dejala ob menjavi mize
– Če je hči, jo odpelji na urgentno psihiatrijo
– če je žena, se takoj loči
-in če je ljubica, jo promptno nogiraj!!!!
Kot se je pravilno izkazalo je zanrmral ne prvo ne. Drugo
Skratka.
Mlada vzdrževana cmerava manipulativna izdsijujoca histerična vzdrževanka
Česa vsega niste moški pripravljen očitno zelo trpeti, sm da kurca vtaknete v mlado vpizdnico ali vrtnico. Sram vas bodi. Dobre ženske nad 40 pa s palco ne bi tikali ker ste kreteni.
Manj bi vas kostala vedno nasmejana kurba, vrhunska, za 100 eur na fuk, izpraznite svoja ogabna smrdljiva jajca 4x.mesecno pa je ceneje kot otročka cmeravega 20 letnega gledat.
Pizda smrkava je šele zdaj zaprla ihtava usteca in ustavila kanalizacijo solz, ko je dobila v gobec dober futer, očitno dovolj dober da je pozabila gobcat in se usajat sponzorju.
Debilne pićke res ne vejo kje jim je mesto.
Molči, smehlja mh se kurba, zahvali se dedu in bodi vedno voljna in mokra tam spodaj!
Preklete kurve še posla ne obvladajo, V ČEM JE TOREJ SMISEL, DA SI OMISLITE cmerave amaterke študentke????
ce si ti res zenska. grem stavit da si sama velika prasica za kozlat.
Stara forumašica (res ta prava), 28.08.2025 ob 16:30
Sem prepričana, da staremu sponzorju ravno tako cmerjenje ugaja, si lahko predstavlja, da je on popoln center njenega življenja.
Stari sponzor jo ima popolnoma na “špagci”.
Bi kar rekel, da je več ali manj dominanten gospod in je še isti večer smrkljin izpad poračunal in to ne samo z roko…
Pa kaj se tako usajate in osamljene babe in desci. Od pamtiveka je vse v ponudbi in povpraševanju. Na tem stoji, je stalo in bo stalo ter se razvijalo vse na tem planetu. Stari hropci hočejo mlade, napete in diskretno z lubrikanti podmazane, oni si želijo verjeti da ja vsa ta odvratna sluz od poželenja po njih, čeprav dobro vedo, da ni, mlade kurbice si želijo priboljške in glumijo kar pač staro prase od njih zahteva in tako se svet vrti že od davnine dalje.
Kot moški, ki ima vsaj občasno opravka z mladimi dekleti, čeprav sem na srečo nekoliko mlajši, vam povem, da je s temi rečmi res kar križ. Je treba kar lepo razviti sposobnost pravočasnega zaključka s problematičnimi ženskami. Namreč, slednje tako in tako niso le rosno mlade. Tudi med starejšimi je še pa še problematičnih. To pa od moškega zahteva določeno kontrolo nad svojimi emocijami in nujo, da žensk ne jemlje ne vem kako resno. Mislim, da ljudje z leti vse bolj cenimo mir in zadnje česar si želim je, da bi se zavoljo sem pa tja kakšnega seksa moral ukvarjati z v temi opisano dramo. In že zato, ker marsikatera ženska ne razume kaj je ciljnemu moškemu pomembno, hitro odleti brez, da bi znala povezati, da si je sama kriva. Ker jaz se prav gotovo ne mislim spuščati v razlage katere ljudje, ne glede na starost in spol, tako in tako ne zmorejo slišati, kaj šele razumeti brez introspektive. Ta pa zahteva svoj čas.
pa zakaj ne vprašaš njih ženske, ki se ne cenite?
smrdljivke, ki se nasajate na cipresaste vonje in geltošne?
tu se vprašaš kam gremo, teh ti 60 letni niti zadovoljit ne morejo, če mlada lepa, neumna izbere 60 letnega je to zato ker je potrebovala atija katerega odsotnost je čutiti.
normalno vzgojena odraščajoča ženska v normalni porihtani glavi ne b izbrala nekoga, ki je 60 ne glede na njegov geltošen.
če ne bi imel dovolj denarja ga t tudi ne bi izbrla!!! to je ve kar ti imajo
Anonimno 1434, 29.08.2025 ob 06:37
Kot moški, ki ima vsaj občasno opravka z mladimi dekleti, čeprav sem na srečo nekoliko mlajši, vam povem, da je s temi rečmi res kar križ. Je treba kar lepo razviti sposobnost pravočasnega zaključka s problematičnimi ženskami. Namreč, slednje tako in tako niso le rosno mlade. Tudi med starejšimi je še pa še problematičnih. To pa od moškega zahteva določeno kontrolo nad svojimi emocijami in nujo, da žensk ne jemlje ne vem kako resno. Mislim, da ljudje z leti vse bolj cenimo mir in zadnje česar si želim je, da bi se zavoljo sem pa tja kakšnega seksa moral ukvarjati z v temi opisano dramo. In že zato, ker marsikatera ženska ne razume kaj je ciljnemu moškemu pomembno, hitro odleti brez, da bi znala povezati, da si je sama kriva. Ker jaz se prav gotovo ne mislim spuščati v razlage katere ljudje, ne glede na starost in spol, tako in tako ne zmorejo slišati, kaj šele razumeti brez introspektive. Ta pa zahteva svoj čas.
Čimprej poseksat ter potem nemudoma zabrisat iz postelje in stanovanja! Niso vse mlade lulike za 2x uporabo. Ampak starejše pa niti za 1x uporabo niso, vsaj kar se mene tiče!
Vidalli, 29.08.2025 ob 09:32
Čimprej poseksat ter potem nemudoma zabrisat iz postelje in stanovanja! Niso vse mlade lulike za 2x uporabo. Ampak starejše pa niti za 1x uporabo niso, vsaj kar se mene tiče!
Svoj čas so bili moja specialnost medeni tedni. Vikend, teden ali dva, redko dlje, ker tu se potem že začnejo problemi, poskusi resnih pogovorov, drame, itd. Za takšno čutveno in ne le fizično doživetje sem še lahko upravičil trud, ki ga je bilo potrebno vložiti. S tem, da boljši kot sem postal, manj je vse skupaj zahtevalo. Poleg tega sem skoraj vedno poskrbel, da sva se imela super brez, da bi me omembe vredno stalo. Enkratni seks se mi ne zdi vrednen truda, tveganj in kompliciranja življenja.
bi, 28.08.2025 ob 16:25
ce si ti res zenska. grem stavit da si sama velika prasica za kozlat.
Veš kaj, ti pička zmešana, če bi ta post jaz napisala v obliki moškega spola, bi mi vsi prikimivali in noben ne bi rekel da sem vulgarna, deda bi hvalili, da nima sam sponzoruše in skratka, ti grda stara kurba nepojahana, IMAŠ DVOJNA MERILA.
ZDAJ PA ODJEBI I SI ZARINI DILDOTA V POTREBNO PIZDO KER TE ŠE PES NE POVOHA VEČ.
PO DOMAČE, ODJEBI.
Revček @Vidalli bi za ozko tajsko ali filipinsko pichko, kerokoli aziatsko, tud dušico spustil.
Že dolgo ga nobena Slovenka ne povoha, pa svoj srd izliva na mon.
Ne skrbi @Vidalli, itak se nam gnusiš.
Na srečo se nam po 45. skor vsem normalnim ženskam fuk zagnusi.
Smo pa vse bolj zainteresirane za gnjavažo dedcev, jaz se ne bi branila tebe s krampom nasekat na kose in te zakopat nekje v gmajni, tok annoying si.
Vračam prisrčne pozdrave!
Na Filipinih še nisem bil, grem pa vsako leto 1x ali 2x na Tajsko. Kjer je res moj edini problem, kako iz hotelske sobe vreči eno teeny luliko, ker medtem k meni prihaja že neka druga. Pa posebej luštno je to, da imajo tam bejbe BWC (big white cock) fantazije, ki jim jih z veseljem izpolnim.
Sicer pa se pretežno ukvarjam kar s slovenskimi mladimi lulikami, zato mi je vseeno kaj ti, odcvetela (mogoče kdaj) lepotica meniš o fuku.
Tvoj edini življenjski smisel je verjetno, da si dobra mamica. In da svoji najstniški hčerki morebiti ravno zdaj iz spodnjic drgneš mojo spermo. Ja, malo tekočega mila in drgni kar lepo pod hladno vodo. Ker drugače bodo beljakovine koagulirale.
Na srečo se nam po 45. skor vsem normalnim ženskam fuk zagnusi.
Zagnusijo se jim moški, ker končno večina skapira s čim ima opravka. Ne gnusi se jim seks kot tak, a ob tem kar bi dvonožci radi se jim obrača želodec. Škoda, da to spoznanje pride prepozno. Če bi tako razmišljale tudi mlade in imele odnose zgolj in samo za razplod, seveda z najboljšimi primerki te vrste, bi bil svet znosnejši.
Sandra808, 29.08.2025 ob 16:48
Sem stara 21 let in obožujem moške 45+ ker so zreli,sanozavestni,vedo zadovoljit,dobro me obdelajo.
ja, ena taka tebi podobna je nabasala na mojega ex, se vselila v najin flet in začela igrati njegovo novo ženo. igra je trajala 4 mesece, točno toliko da se je stari spozabil in pokazal svoj pravi obraz. hahaha. tudi ti prideš do svoje mine.
Forum je zaprt za komentiranje.