Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Oči naličene “spackano”

Oči naličene “spackano”

pozdravljeni!

Z ličenjem nimam nikakršnih izkušenj, sem tudi precej naravni tip, bi pa rada znala oči obrobiti v tisto “spackano” črno, ko je znotraj barva močna, nato pa vedno bolj bledi..
Ne vem, če me razumete, ampak drugače ne znam razložiti..
Kako se lotiti?
hvala

Pozdravljeni!

Seveda vas razumem,temu načinu ličenja se reče smoky eyes ali zadimljen videz.Skušala bom čisto preprosto razložiti,glede na to da pravite da z ličenjem nimte izkušenj.Za tako ličenje vam svetujem,da obiščete kakšen tečaj ličenja ali pa individualno svetovanje kjer se vizažistka osredotoči samo na vas na vašo obliko obraza,oči…..
-Nanesete puder(podlago) na obraz lahko s prsti ali z gobico nanosi naj bodo tanki
-okoli oči nanesete malo korektorja
-vse skupaj lepo fiksirate s pudrom v prahu
-nato se lotite ličenja oči
-potrebujete temne barve(črna,siva,vijolična,zelena)pomenbno je da so odtenki med seboj usklajeni in da se prilegajo vaši barvi oči
-Pri takem ličenju ima glavno vlogo pribor mislim na ČOPIČE
-nanašate okoli oči najtemnejšo senco in prehajate v svetlejšo
-z tanjšim čopičem nanašajte senčke,z debelejšim zabrisujete.
Flover upam,da ste razumela,zelo teško je opisat stvari čisto preprosto,da bodo vam razumljive.Poskusite se naličiti,nato me lahko ponovno kontaktirate.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Se strinjam z Branko. Na koncu pa lahko v veznico (notranji del oči) še zarišete črno črto – obrobite oči tudi pozunanji strnai, da bo videz še bolj dramatičen in obvezno močno naličite trepalnice z maskaro

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close