Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ocene moških in žensk

Ocene moških in žensk

Pa povej bolj podrobno, soba111, kaj je zate lepota?

je to roža,
ki cveti,
mogoče,
usahli cvet.[/quote]

Inka lepota je relativna 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

kako pa naj ocenim kakšno z majhnimi joški in dobro ritjo pa čudovitimi bedrci ??[/quote]

Tud stopnja vlažnosti bi se lahko upoštevala 🙂

košaric? ki so jih dale, dobile? kok košaric lahk nakupijo s svojo plačo? ali imaš v msilih št.praznega prostora, ki ga lahko zapolnijo če se izprsijo?[/quote]

Pismo, mislil je vendar na košarico Rdeče kapice in tisto, kar je imela v njej!! :)))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kako pa naj ocenim kakšno z majhnimi joški in dobro ritjo pa čudovitimi bedrci ??[/quote]
Odvisno ali boš kuhal srnin golaž ali boš pekel goveje zrezke. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tud stopnja vlažnosti bi se lahko upoštevala :)[/quote]

A se ne reče sočnosti? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

še najbolj relevantna se mi zdi ocena glede na kot, kot se zaradi kakšne tipu dvigne one ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

še najbolj relevantna se mi zdi ocena glede na kot, kot se zaradi kakšne tipu dvigne one ☺[/quote]
zato potem ti podeljuješ zgolj ocene moškim? se mi je zdelo da si sa druge strane obale, no zdaj vem, da je temu tako

še najbolj relevantna se mi zdi ocena glede na kot, kot se zaradi kakšne tipu dvigne one ☺[/quote]

Potem obstajata samo dve oceni 🙂 tako zelo binarno
0
1

A se ne reče sočnosti? :)[/quote]
Če gledaš iz perspektive “japkice”, potem je že pomembna sočnost. 🙂

košaric? ki so jih dale, dobile? kok košaric lahk nakupijo s svojo plačo? ali imaš v msilih št.praznega prostora, ki ga lahko zapolnijo če se izprsijo?[/quote]

Pismo, mislil je vendar na košarico Rdeče kapice in tisto, kar je imela v njej!! :)))))))))))))[/quote]
a se mi le zdi, da je imela v košari tudi vino? pol dobii rdeča kapica oceno 8/5

ženo… o čem ti to?

Svaštare.

Sej ne morem verjeti, kaj ste tu vsi stari 15 let?:))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

če že, potem so še najbolj verodostojne ocene, ko ti pride nasproti ženska v bikiniju, bikini je neusmiljen mlin resnice

petek je pa nam je mal na otročje udarilo 🙂

Postava manekenke, dolgi blond lasje, gosti in urejeniseveda. 10, 20kg preveč – 1 točka
IZobrazba SŠ: 10t (samo OŠ 4 točke, univ. 7 t, dr. 5 t)
plača: 800€ 10t, brez plače 0 točk, 1500 € – 7t, 2500€ – 4t
šport: cca. 5 ur na teden -10t, 15 ur na teden – 1 točka, 3 ure na teden 9t

Pa tako naprej, točke se seštejejo, videz ima večjo vrednost, da pol točk

No, vsaj ti si polnoleten…oči:).

Se strinjam. Sistem ocenjevanja takega sploh ni preprosta stvar in bi ga moral sestvaljat tim strokovnjakov. predlagam, da vključmo še matjažkota. Kolikor se spomnim nazaj, je on ekspert za ženske riti.

Ženska takoj odpade, če ima 20, 30 kg preveč. Če je višja od moškega, če ima doktorat ali pa samo OŠ, če ima več kot 10% več plače kot moški, če je v športu boljša od moškega. Kdo bo z možačo?

ja
eni že nekaj časa, kakšni pa tudi nekajkrat ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Potem obstajata samo dve oceni 🙂 tako zelo binarno
0
1[/quote]
huh … vsaj en … pa še to tip, da me je dojel ☺

Za kozlat ta tema….mislite, da je fajn človeku, ki je (zaradi butastih kriterijev) že doživel toliko zavrnitev od drugih, da ga bolj kot spomin slabih izkušenj boli srce v kakšnem svetu živi. Dvomim, da neizpolnjevalci kriterijev ne smejo ali ne morejo biti srečni. Nekateri se lahko pošteno zamislite nad svojo brezumnostjo še bolj pa nad brezčutnostjo, nečloveškostjo :///

Če gledaš iz perspektive “japkice”, potem je že pomembna sočnost. :)[/quote]

Robi… če izpustiva sadje, potem je to stvar besednega zaklada ali pa prevzetosti ali pa….. 😉

Pismo, mislil je vendar na košarico Rdeče kapice in tisto, kar je imela v njej!! :)))))))))))))[/quote]

A to je tista bejba, ki se je šla zoo-ing z volkom, pol pa ga je vlekla še lovcu?

a se mi le zdi, da je imela v košari tudi vino? pol dobii rdeča kapica oceno 8/5[/quote]

A vse ostalo pa ni vredno nič razen vina? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close