Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oče ne dovoli cepiti

Oče ne dovoli cepiti

Oče ne dovoli hčerki, da bi se cepila. Jaz sem za, pravi, da je dovolj hitri test in da ji bo plačal. Jaz ji ne bom.

Pameten oče, pač razmišlja malo za v naprej.

Tudi jaz ne dovolim svojim otrokom, da se cepijo. Proti komu? Proti nevidnemu neprijatelju. Pa saj to ni vec res, kaj mafija pocne z nami.

Ne vem tocno kako gre hadis.. Pa tudi tocno za kaj je misljeno…

Nekako… V temu kar zenska rece ni “bereketa”

Pac verjetno je misljeno za stvari ki bi bile po njeno.

Ti lahko nastevam in nastevam primere…

Nema nista od toga. Ko zenska nastavlja svoje mnenje kaj bi bilo treba in kako bi bilo treba.

Moja teta je rekla zadnjic. Sta god planiram nic mi se ne izide kot planiram.

Isto… Nedolgo nazaj sva se peljala mislim da v btc… Pa ji recem da ustavi na bankomatu tam na celjski… Spotoma. Samo zavije z topniske… Pa mi pravi bos tam v savskem pri merkatorju… Recem ok… Prideva tja bankomat ne dela. Pa mi pravi bos nazaj grede, se bom pol ustavla na celjski… Kaj se je zgodilo? Pozabla sva.

Vidis ja hteo tamo. E nečes ni tamo, ni tamo. Pol sem sel cist en drug dan.

Vidis jaz hotel po svoje kot sem si zamislil. Nametne ti zenska kako pa kaj… Nebos ni po svoje ni po njeno ampak nekaj x.

Pa seeeee bi lahko nasteval.

Tako da. Ce je pripravljen placat. Ce mu ni da se cepi. Ne kompliciraj! Bos se skodo naredila. In seb in mozu in otroku.

Od petnajstega leta dalje se otrok lahko sam cepi (brez staršev).

Odgovor na objavo uporabnika
Mushroom, 14.09.2021 ob 11:56

Oče ne dovoli hčerki, da bi se cepila. Jaz sem za, pravi, da je dovolj hitri test in da ji bo plačal. Jaz ji ne bom.

Ima debil poklicno šolo al niti te ne?

Višjo. Vsakič palčko v nos tudi ni fajn. Jaz sem cepljena.

Oče je očitno izobražen o marksistih in njihovih prevarah in jih v sebi še čuti, medtem ko so vas tako nafilali z dopaminskimi izdelki da so vam spražli možgane.

??

Lej jih. ?

Da nisu same otrovane. Kva bote slozni… Nemir mu naredi!!!

Sem prav vceraj isto razmisljal kot je danes nekdo napisal. Ce sem jaz v drek stopil naj se on.

Mislim da je bolje da se zaenkrat ne. Ce se bo, je to to. Nimas vec kaj. Ce pa se ne, se še vedno lahko. Ne bo nic zamudila.

Pusti ove vjestice.

Oče brez kakšne pametne izobrazbe, 14.09.2021 ob 12:22

Ima debil poklicno šolo al niti te ne?

Te razpali ko gledaš slike Žige Turka? Si vzameš kdaj odmor od propagandnih aktivnosti, daš gor njegovo sliko in …. ? Daj si da neboš tak pod stresom no

Mushroom, 14.09.2021 ob 12:25

Višjo. Vsakič palčko v nos tudi ni fajn. Jaz sem cepljena.

Aha, strehe prekriva?

No ja, tudi tu je treba nekaj znat.  Če ima kakšnega pametnega sodelavca verjetno kar gre, ampak hčeri pa očitno ni luštno

Pa sej ni cudno.

Mislim da zenska nima kaj na tak nacin… Moras!!! Policiju zovem!!! Na csd idem!!!

Lepo fino,mirno na diplomatski nacin z argumenti mu skusas predstavit zakaj mislis da mas prav in potem ce ga bo odvrnilo od tega ga bo ce ne pa ne.

Se ne da vsega napisat…

Ampak Vidis kako je use urejeno. Isto toliko pravic in dolznosti imate kot moski. Ampak on je za eno stopnjo “vec” ker skrbi zate in te financira… Pac ja nekako zgubis “stav”… Ja. Samo a ni najboljse da zena podpre moza pa tudi ce se ne strinjata?

Ma kakve slovenke… Pa halo.

Debili ste že od nekdaj bili za fašizem.

Moji trije sinovi so se ze davno cepili.  Imajo zelo visok IQ in ne nasedajo smesnim foram anticepilske sekte.

Manyya, 14.09.2021 ob 13:45

Moji trije sinovi so se ze davno cepili.  Imajo zelo visok IQ in ne nasedajo smesnim foram anticepilske sekte.

Itak se cepijo samo tisti z višjim IQ-jem.

Čas bo pokazal

Zaradi zdravja ali papirja, 14.09.2021 ob 13:57

Čas bo pokazal

Samo mrtvi tega ne bodo vedeli:-(

Ej uzo si mi z jezika.

Tudi jaz ne dovolim cepljenja hčerke, ker mladi večinsko prebolijo covid kot prehlad. Zakaj torej?????????

“Zaradi papirja”

oprfgđa, 14.09.2021 ob 14:06

Tudi jaz ne dovolim cepljenja hčerke, ker mladi večinsko prebolijo covid kot prehlad. Zakaj torej?????????

Pa veš menda, da če je stara 15 let, sama odloča o tem?

Moja prebolela in je cepljena. Ni šans, da nasedem tem proticepilskim strahovom.

Cepljenje je edini način, da bodo naši otroci enkrat lahko živeli tako kot smo mi. Prosto, ob neomejenem druženju.

Blaaablaaa.

Itak dvomim da je res kar pravis… Ampak ce si ti izpostavla otroka, ga nosis na prodaj in mislis da je tako prav… A mora tudi ona?

starost582, 14.09.2021 ob 14:13

Pa veš menda, da če je stara 15 let, sama odloča o tem?

Dokler sem jaz tista, ki jo bo negovala, če bo kaj narobe, se ne bo nič sama odločala. Lahko se pa ti javiš.

hkošd, 14.09.2021 ob 14:25

Dokler sem jaz tista, ki jo bo negovala, če bo kaj narobe, se ne bo nič sama odločala. Lahko se pa ti javiš.

Lahko se na glavo postavljaš, pa je vseeno tako. Če se bo sama odločila, jo bodo cepili. Ti pa potem izvajaj teror dalje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close