Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvezno zavarovanje je nateg

Obvezno zavarovanje je nateg

Obvezno zdravstveno zavarovanje je nateg, baje so mi odtrgal od penzije. Se pravi vsak mesec bom ,zgubil 35 eurov. Že leta in leta koristim v tujini zdravstvo, sej sem dosti let delal v tujini in zdaj živim v tujini. Kratko jedrnato živi nateg.

Jasno je, da gre za nateg. Pravočasno (pred volitvami) sem vas opozarjal pred elektrooligarhom in njegovim južnakom Bešićem.

temu jaz ne rečem nateg, ampak kraja denarja na transparenten način.

Popolnoma se strinjam z vama. Od prejšnjega ministra,oče ,je bil zelo uredi. Žal nisem mogel v tujini oddati glas, nazalost. Kar se prejšnjega ministra tiče, upam,da ga ne srečam nikoli. To je zame, nasprotno od njegovega očeta. Sicer pa to kar se dogaja v Sloveniji,je noro. Res noro.

Noro je noro. Res je noro. Živim v nori državi norih norcev.

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 04.02.2024 ob 05:48

Jasno je, da gre za nateg. Pravočasno (pred volitvami) sem vas opozarjal pred elektrooligarhom in njegovim južnakom Bešićem.

Domobranček nehaj

On je iz partizanske družine. Zavzema se za snažilke, frizerke, pevke, invalide, torej necenjene poklice. Pravi tovariš, prave vrednote.

Točno, avtor komu si namenil svoj glas če ni skrivnost, 400 000 idiotov je volilo svobodo, ostalo sd in levico, opozarjali smo vas , vi pa samo da ni Janša, saj slednji ni idealen, je pa svetlobna leta boljši kot tole kar gledamo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close