Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvezno ravnokar na SLO 1

Obvezno ravnokar na SLO 1

Obvezno glejte oddajo na SLO 1, da boste razumeli filozofijo LUDIJA, DARKOTA in ROBIJA.  Ob 20:55.

To je to.

Nürnberški procesi, kajne, Robi?

Plandemija, kajne, Ludi?

Darwin je pa itak usekan do Amena.  Pravzaprav do Qanona samega, haha.

Čestitke novinarju.

Ob takih oddajah se ti odprejo oči.

Razumeš, zakaj določeni debili cele dneve norijo po forumu in prepričujejo ter grozijo.  Ker so zmešani.

Je pa škoda foruma kot takega, vse je zasmeteno z njihovimi teorijami zarot.

Ampak zanimivo pa je, kako se taisti trije luzerji, pa še kakšna zraven, poskrijejo, ko odpreš temo o tem, kaj zagovarjajo in kakšne zblojene agende jih vodijo…. nikjer nikogar izmed teh treh “vojakov”, nobenega komentarja, phahahahahaa  😀  😀  😀

Odgovor na objavo uporabnika
da boste razumeli, 04.01.2022 ob 21:01

Obvezno glejte oddajo na SLO 1, da boste razumeli filozofijo LUDIJA, DARKOTA in ROBIJA.  Ob 20:55.

Ravnokar gledam in točno tak je. Novodobni norci

Janša prepovedal pisat proti plačancem?  Ludi, Darwin, Robi, jutri mu pejte k* fafat v zahvalo.

Žal nisem gledal, niti me zanima Q -mind control ne spremljam.

Da bi bolje karkoli razumeli potrebna je konekcija z inteligenco.  Večina tega ni sposobna, kar se vidi tudi z ceplljenjem.

Mind control dela na obeh straneh. Mainstream mediji seveda in internet. Koska vržena da narod pomisli da jih bo nekdo rešil /kot recimoQ/ in koska vržena da je cepivo rešitev…

Recimo da gre za iste režiserje. To pa ne morete “konektat”?

Dolga je  pot za nekatere..nažalost.

Seveda, cilj je vedno isti..da se kregamo. Zgodovinsko ponavljanje.

Ludi D, 04.01.2022 ob 22:43

Žal nisem gledal, niti me zanima Q -mind control ne spremljam.

Da bi bolje karkoli razumeli potrebna je konekcija z inteligenco.  Večina tega ni sposobna, kar se vidi tudi z ceplljenjem.

Mind control dela na obeh straneh. Mainstream mediji seveda in internet. Koska vržena da narod pomisli da jih bo nekdo rešil /kot recimoQ/ in koska vržena da je cepivo rešitev…

Recimo da gre za iste režiserje. To pa ne morete “konektat”?

Dolga je  pot za nekatere..nažalost.

Ja težko se pogledat v ogledalo ne?

Anonimno 4930, 04.01.2022 ob 22:46

Ja težko se pogledat v ogledalo ne?

Celo večnost se borim proti tem debilizmu qanona. Eni še vedno verjamejo v te zgodbe, ne morejo dojeti da so isti ki kontrolirajo medije na drugi strani. Internet.

Čim več zmede na internetu naredit da več folk ne ve kaj bi verjel.

Seveda na mene to ni vplivalo, še vedno vem da gre za globalno prevaro, in kot se reče južno…strpljen-spašen,što dalje od “doktora” i cepiva. Sem preživel brez maske, brez testiranja, tudi v HR sem bil parkrat brez testa na easy, tu in tamo kje zašteka (posta, in kje drugje) ma da se brez marsičesa. Priložnost da se kaj novega nauči in odpove ekim nesmislenim navadam…

Televizor je zame neuporabna škatla.

xrobe, 04.01.2022 ob 22:53

Televizor je zame neuporabna škatla.

Pred kratkim sem izklopil programsko shemo, zdaj imam samo internet.

Mam 2 računalnika (prenosni in hišni) plus mali android računalnik kateri imam spojen na tv. Neverjetno kako hitro sem najdel dobesedno vse programe zastonj. Načeloma filme gledam. Tak, preden grem spat. Poanta? Vedno se najde luknja.

Ludi D, 04.01.2022 ob 22:57

Pred kratkim sem izklopil programsko shemo, zdaj imam samo internet.

Mam 2 računalnika (prenosni in hišni) plus mali android računalnik kateri imam spojen na tv. Neverjetno kako hitro sem najdel dobesedno vse programe zastonj. Načeloma filme gledam. Tak, preden grem spat. Poanta? Vedno se najde luknja.

Mene najbolj zanima kako v realnem svetu zrealizirat kakšne zelo zanimive filmske scene. Recimo, svet kot oblika animacije.

Ludi D, 04.01.2022 ob 22:52

Celo večnost se borim proti tem debilizmu qanona. Eni še vedno verjamejo v te zgodbe, ne morejo dojeti da so isti ki kontrolirajo medije na drugi strani. Internet.

Čim več zmede na internetu naredit da več folk ne ve kaj bi verjel.

Seveda na mene to ni vplivalo, še vedno vem da gre za globalno prevaro, in kot se reče južno…strpljen-spašen,što dalje od “doktora” i cepiva. Sem preživel brez maske, brez testiranja, tudi v HR sem bil parkrat brez testa na easy, tu in tamo kje zašteka (posta, in kje drugje) ma da se brez marsičesa. Priložnost da se kaj novega nauči in odpove ekim nesmislenim navadam…

Ludi, ne bi se pojavljali Qanonovci na teh protestih po Evropi brez veze, oni to vodijo.

Ampak v resnici za večino ljudi, ki se “kao” borijo za pravice in hodijo na proteste, niti ta, Qanon agenda ne bi prinesla boljšega življenja.  Hlapec je hlapec.

Ravnokar Rosvita po Odmevih: dva naša mlada sodelavca, eden 3x cepljen, drugi prebolevnik in 2x cepljen, oba sta zbolela, a lažje prebolevata okužbo.

Jerala ponosno že stotič ponovi, da ga veseli, da sodelavca lažje prebolevata in da je prav to namen cepljenja.

Nagradno vprašanje: koliko tukaj vas verjame, da bi ta ista mlada sodelavca težje prebolevala okužbo brez treh špikov v rami?

je tako, 04.01.2022 ob 23:27

Ludi, ne bi se pojavljali Qanonovci na teh protestih po Evropi brez veze, oni to vodijo.

Ampak v resnici za večino ljudi, ki se “kao” borijo za pravice in hodijo na proteste, niti ta, Qanon agenda ne bi prinesla boljšega življenja.  Hlapec je hlapec.

Teško je vse skupaj povezat. Ma ko začneš gledati v drugi smeri celo situacijo, kot priložnost da se nekaj novega naučiš, svet izgleda čist drugače.

Prvo sem bil na Facebooku aktiven, potem sem se tu pojavil, in ogromno energije zapravil v neskončno prepiranje. Potem sem spet nadaljeval na vseh možnih kanalih, seveda tudi med sabo smo se kregali kaj je, kaj ni res /tu je zgodba o Qanonu/ na katero se zelo hitro “nasede” ker cilja na niske emocije, sovražstvo, zgražanje nad pedofilijo. Tu dobiš sledilce. Kdo ima rad pedofile, seveda vsi jih sovražijo. Potem samo usmerjaš vodiš.. Eni še verjamejo tem zgodbam, čeprav ne zanikam pedofilijo, je ogromno  tega, sej ne rabim niti omenjat kje najbolj pogosto. To vsi vemo.

Če kontroliraš obe strani, najlažje ih skregaš. Pa ni tu le ena kontrolirana “opozicija”. Ogromno je tega, in res ni vsak sposoben filtrirat informacije.

Hlapec ne hlapec, meni to nič ne pomeni, ok človek dojame, oziroma ko se mu naredi “klik” v možganih, te pa nič ni isto. Marsikdo ni še pripravljen sprejeti da je to globalni nateg. Moje predvidevanje? Nimam neke jasne slike,vem samo da sem po eni strani vesel za to kaj se dogaja ker se dejansko učim vsak dan nekaj novega. Z druge strani mi je žal kaj ne morem kaj dosti pomagat. Svemu dođe kraj, pa i ovome če. Ovako ili onako. Upam samo  da vojne ne bo. Če pa bo, pač še neka nova izkušnja.

Ravnozemljaši v filmu so neverjetno podobni našim janševikom; tudi oni so polni teorij zarot: globoka država, udbomafija, Kučanov klan, Forum 21, sile kontinuitete, strici iz ozadja, komunisti, srbski lobij, RTV SLO …  Pri nas vlogo Qanona opravlja Nova 24 TV.

Saj to se ve, da so desni večji anticepilci od levih, vsepovsod po svetu. Samo najožji janševiki na nori24 in tesno povezani s stranko SDS so za cepljenje, ker je pač veliki vodja naročil, drugi pa ne vidijo radi, da jih globoka država špika in jim odreja karkoli.

Ludi, tudi mi tukaj smo sklenili zaroto proti tebi. Prav vsi na tem svetu so del zarote, katere namen je to, da te nadziramo nato pa ubijemo.

Oglasi se na psihiatriji, ko ti bodo začele stene šepetat, 05.01.2022 ob 00:41

Ludi, tudi mi tukaj smo sklenili zaroto proti tebi. Prav vsi na tem svetu so del zarote, katere namen je to, da te nadziramo nato pa ubijemo.

sej me ne morejo ubit, potrebno je samo da se ne cepim. Nadzorovat me ne morejo, sem neukrotljiv.

wolf

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close