Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvezno PCT za vse

Obvezno PCT za vse

Ce je virus res to kar se kaze v stevilkah potem ni druge obvezen PCT za vse. Ja prav ste prebrali PCT tudi za cepljene.

Podpišem.

Odgovor na objavo uporabnika
Rbko, 30.10.2021 ob 08:54

Ce je virus res to kar se kaze v stevilkah potem ni druge obvezen PCT za vse. Ja prav ste prebrali PCT tudi za cepljene.

kaj že  pomeni c v pct?

wd40a148, 30.10.2021 ob 09:02

kaj že  pomeni c v pct?

Cmok

Ne pct, ampak T za vse!

Osebno se izogibam cepljenim, ker niso testirani.

T za vse, 30.10.2021 ob 09:07

Ne pct, ampak T za vse!

Osebno se izogibam cepljenim, ker niso testirani.

Hvala na popravku. Tako je T za vse.

Rbko, 30.10.2021 ob 09:55

Hvala na popravku. Tako je T za vse.

Cepljen, necepljen je prenasalec. Kdo od njiju je bolj problematicen? Tisti, ki ima vsa pooblastila za lajdranje vsepovsod in to je cepljeni. Eni so se cepili zaradi zdravja, drugi zaradi svobode. Najhuši cepljeni so tusti ki jih briga ta virus, so cepljeni in sebicno mislijo da so zaščiteni in se jim nic ne more zgoditi. Takih je pa vecina in zato smo kljub cepljenju v slabsem stanju kot lansko leto.

Fuj packi, nehigienski.

Rbko, 30.10.2021 ob 10:01

Cepljen, necepljen je prenasalec. Kdo od njiju je bolj problematicen? Tisti, ki ima vsa pooblastila za lajdranje vsepovsod in to je cepljeni. Eni so se cepili zaradi zdravja, drugi zaradi svobode. Najhuši cepljeni so tusti ki jih briga ta virus, so cepljeni in sebicno mislijo da so zaščiteni in se jim nic ne more zgoditi. Takih je pa vecina in zato smo kljub cepljenju v slabsem stanju kot lansko leto.

Fuj packi, nehigienski.

Na slabšem stanju kot lani smo, ker je to cepivo tako oh in sploh učinkovito ter varno! Ddd..

Ce res moski stradajo sexa zaradi lenih bab, potem bi bilo treba v ustavo zapisat, da mora vsaka dat.

Ma kakšn PCT? Treba ukint to sranje, folk se ne hodt testirat, ker PCR test je največja prevara in ta korona fašizm bi čist lepo zginu.

Sploh ne štekam kaj sploh hodte na te teste? Še ministrstvo za zdravje je samo izjavlo, priznalo  da sploh NIMAJO DOKAZA, da bi Sars Cov2 povzroču Covid 19, da NIMAJO DOKAZA o izoliranem virusu.

Pa kaj vam je? Do kdaj si mislte še zatiskat oči?

Haha, zdeavstvo poka po šivih 😀 jap, tud po bananah, pa tko dobr poka, da kr plešejo od sile 😀 banda lopovska,  pokvarjena, lažnjiva….

Spet intelektualno podhranjeni facebook epidemiologi 🙂

Trenutno je pri nas na intenzivni hospitaliziranih 20% cepljenih in 80% necepljenih.

Glede na to, da vemo, da cepljenje pomeni konkretno manjšo možnost težkega poteka bolezni kot tudi do 6x manjšo možnost okužbe za nas ni tako velik problem, ker smo cepljeni, a drži? Aja nismo vsi? No, potem pa je problem. Vi ste problem. In zaradi vas bi morali mi, ki smo opravili cepiti še dodatno žrtvovati z rednim testiranjem? Zaprite ta jamraški ljun in dvignite svojo rit do cepilnega mesta.

Ena južna neprijavljena, 30.10.2021 ob 10:36

Ma kakšn PCT? Treba ukint to sranje, folk se ne hodt testirat, ker PCR test je največja prevara in ta korona fašizm bi čist lepo zginu.

Sploh ne štekam kaj sploh hodte na te teste? Še ministrstvo za zdravje je samo izjavlo, priznalo  da sploh NIMAJO DOKAZA, da bi Sars Cov2 povzroču Covid 19, da NIMAJO DOKAZA o izoliranem virusu.

Pa kaj vam je? Do kdaj si mislte še zatiskat oči?

Haha, zdeavstvo poka po šivih 😀 jap, tud po bananah, pa tko dobr poka, da kr plešejo od sile 😀 banda lopovska,  pokvarjena, lažnjiva….

Za Južno. Ker so ljudje debili. Drugega razloga ne vidim.

Ime508, 30.10.2021 ob 10:37

Spet intelektualno podhranjeni facebook epidemiologi 🙂

Trenutno je pri nas na intenzivni hospitaliziranih 20% cepljenih in 80% necepljenih.

Glede na to, da vemo, da cepljenje pomeni konkretno manjšo možnost težkega poteka bolezni kot tudi do 6x manjšo možnost okužbe za nas ni tako velik problem, ker smo cepljeni, a drži? Aja nismo vsi? No, potem pa je problem. Vi ste problem. In zaradi vas bi morali mi, ki smo opravili cepiti še dodatno žrtvovati z rednim testiranjem? Zaprite ta jamraški ljun in dvignite svojo rit do cepilnega mesta.

Ti se zakvačkaš že v štartu nekaj kao vemo – ne vemo! Pejt poslikaj, posnemi pol pa vabljen pripravi ppt predstavitev.. tk pa lapaš iz druge roke nekaj kr se pč všečno sliši neumno, pohlevno..

Ja kako ne vemo? Ti pa ja veš, da ti vsi lažejo in da je zemlja ravna!

Torej, kako ne vemo, če pa ti in tebi podobni intelektualno podhranjeni klovni vedo vse?

Ime508, 30.10.2021 ob 10:52

Ja kako ne vemo? Ti pa ja veš, da ti vsi lažejo in da je zemlja ravna!

Torej, kako ne vemo, če pa ti in tebi podobni intelektualno podhranjeni klovni vedo vse?

Eh!? Spet nč ne veš, kje JS trdim o ravni zemlji?? Budalo, še Fbja nimam!!!  Me rangiraš, da lh svoje nebuloze krepiš na izmišljenjih provokacijah teslo! Pojdi ajd ckpk po terenu, pripravi predstavitev na podlagi ustrezno kritično pridobljenih podatkih iz prve roke in me prosim prepričaj, da je vse super in prav, mi bo lažje, ker to, da virus zlo rani ljudi, da cepivo ne ščiti dovolj, da s podatki niso ažurni, meN ne da miru!!! Dejstva!!!!!! Hvala ti prijazna skrbna vsevedoča neškodljiva duša.

Ne rangiram te, sam si se rangiral.

In ne, to ni kompliment.

Ime508, 30.10.2021 ob 11:01

Ne rangiram te, sam si se rangiral.

In ne, to ni kompliment.

?? Zmazek.

Ko se boš osebno srečala s Covidom boš konkretno spremenila mnenje. Ni nujno, da bo potrebna hospitalizacija, dovolj bo že hujši potek doma.

Še vsakega anticepilca je srečala pamet, ko je SAM zbolel.

No, no, ni cisto tako.

Cepljenje zmanjsa moznost okuzbe nekje do 4x, torej na 100 necepljenih zboli 25 cepljenih.

Tezji potek bolezni je okoli 3% pri obojih, nobene razlike, smrtnost prav tako nobene razlike.

Cepivo drzi najmanj 2 meseca, pri nekaterih do 6, pri zelo redkih nad 6 mesecev.

Najbolj zasciteni so preboleli, cepljeni in preboleli so pa se bolje zasciteni.

Potem je pa se nek procent ljudi, ki nikakor ne ustvarijo protiteles in jim ne prebolevnost, ne cepljenje ne pomaga, na drugi strani pa tudi taki, ki se nikakor ne okuzijo.

Glede na to, da je 50% ljudi cepljenih in da je preko 300.000 prebolevnikov, imamo vec okuzenih kot v enakem obdobju lani, ko ni bilo cepiva in je bilo bistveno manj prebolelih, se je resno za vprasat o teh stevilkah, koliko so sploh resnicne…

ko se sam srečaš z covid, 30.10.2021 ob 11:15

Ko se boš osebno srečala s Covidom boš konkretno spremenila mnenje. Ni nujno, da bo potrebna hospitalizacija, dovolj bo že hujši potek doma.

Še vsakega anticepilca je srečala pamet, ko je SAM zbolel.

In ko necepljeni zboli, je resen cepljenja.

Kaj si ima tu za premislit?

A ni Frogova pisala, da je prebolela in celo o preminulem kolegu? Kolikor jo jaz spremljam, nje nimam za trdo anticepilko. Uporabnik Ime jaz sem cepljen pa v vse dvomim. Sem tudi jaz klovn?

Sodelujete na vrhunskem, več kot superfantastičnem forumu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close