Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek obupni nohti

obupni nohti

Ali pozna katera kakšen res dober lak ali serum za uničene nohte? Že skoraj 5 let sem frizerka in imam zaradi dela res uničene nohte. Vsak dan se mi vsaj en razcepi in zlomijo se mi pri vsaki najmanjši stvari. Rokavice sicer uporabljam, ampak ne pomaga dovolj. Na gel nohte pa ne morem, ker moram imeti na delovnem mestu naravne nohte.

Jaz. ??‍♀️ Ne delam z vodo in kemikalijami kot ti, ampak vseeno opravljam delo z rokami, ker delam v proizvodnji. Essie ima lak za nohte, ki je prav namenjen tistim, ki imamo krhke nohte. Jaz ti ga namažen vsake 2-3 dni, je prozoren in mi še nihče ni nič rekel glede njega. Tudi nam v službi ne pustijo nalakiranih nohtov. Potem pa zraven jemljem še Procollagen, ker sem imela poleg nohtov še težave z lasmi. Res pomaga zadeva in jo vsem predlagam.

Odgovor na objavo uporabnika
linolada249, 27.07.2025 ob 18:57

Jaz. ??‍♀️ Ne delam z vodo in kemikalijami kot ti, ampak vseeno opravljam delo z rokami, ker delam v proizvodnji. Essie ima lak za nohte, ki je prav namenjen tistim, ki imamo krhke nohte. Jaz ti ga namažen vsake 2-3 dni, je prozoren in mi še nihče ni nič rekel glede njega. Tudi nam v službi ne pustijo nalakiranih nohtov. Potem pa zraven jemljem še Procollagen, ker sem imela poleg nohtov še težave z lasmi. Res pomaga zadeva in jo vsem predlagam.

Jap, se strinjam, da je Procollagen tukaj najboljša rešitev. Delam kot čistilka in ti lahko iz izkušenj povem, da se ti bodo razni laki in serumi takoj dol sprali od vode. Sicer vseeno uporabljaj tudi tiste lake za boljše nohte, ampak si jih moraš potem vsak dan lakirati.

orhideja518, 03.08.2025 ob 17:20

Jap, se strinjam, da je Procollagen tukaj najboljša rešitev. Delam kot čistilka in ti lahko iz izkušenj povem, da se ti bodo razni laki in serumi takoj dol sprali od vode. Sicer vseeno uporabljaj tudi tiste lake za boljše nohte, ampak si jih moraš potem vsak dan lakirati.

hvala 🙂 ga bom naročila, ampa a to moram potem vsak dan jemati al kako?

bely, 10.08.2025 ob 18:26

hvala 🙂 ga bom naročila, ampa a to moram potem vsak dan jemati al kako?

Jap, najboljše je, če ga jemlješ vsak dan. Itak telo rabi vse te vitamine, ki so v Procollagenu, tako da je tudi za preostalo telo super.

orhideja518, 18.08.2025 ob 17:12

Jap, najboljše je, če ga jemlješ vsak dan. Itak telo rabi vse te vitamine, ki so v Procollagenu, tako da je tudi za preostalo telo super.

Oki, hvala. 🙂 Sem ga ravno danes naročila.

Vsi jemljemo Procollagen.

hahaha425, 24.08.2025 ob 20:06

Vsi jemljemo Procollagen.

Še ena marketinška fora.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close