Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obupne čakalne dobe na ORL

Obupne čakalne dobe na ORL

Prosim, če mi zna kdo svetovati kam grem še lahko na poseg odstranitve nosnega polipa. Na Polikliniki so čakalne vrste neznosne.

Zaradi teh čakalnih dob sem bila jaz in moja hči v MS; v Mb bi prišle na vrsto čez leto, dve…v MS čez 6 mesecev.

Mi smo s Primorske – v Novi Gorici je en super zdravnica De Lorenci.

Poizkusi poklicat

Tudi jaz sem bila na operaciji nosnega pretirana v Murski Soboti.

Se opravičujem, sem se zatipkala- “pretirana”- pretina, mislim! Sem imela preglede na Polikliniki, pa se je vse skupaj tako vleklo, operacijo bi imela šele čez skoraj eno leto. Zato sem šla na pregled k privatniku in nato na operacijo v bolnišnico v MS.

De Lorezijeva dela privat in na koncesijo. Ambulanto ima v Novi GoricI. Hči sem peljala k njej po dodatno strokovno mnenje. Ker sem bila kot samoplačnik sem prišla hitro na vrsto. Mislim, da sem čakala 14 dni na pregled.

jo je ona tudi operirala?

Pozdravljeni!

Dr. Ksenija de Lorenzi je super. Splošni zdravnik ni nič odkril, na urgenci v bolnišnici s CT-jem niso nič videli, ona mi je pa takoj postavila diagnozo. Samo potrudila se je in mi dejansko pogledala v nos in je takoj videla, kaj je. Ostali si tega niso upali (verjetno zaradi Covid situacije).

Same pohvale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close