obstojnost pudra in šminke
A mogoče katera ve kaj narest da ti puder ne zbledi in da je obstojen tudi ko greš vn žurat in plesat, ker meni takrt puder takoj zbledi in sm vsa čudna v obrz. A se da kj narest glede tega? Pa zanima me tut glede obstojnosti šminke na ustnicah, ker uporabljam večinoma svetle odtenke in tudi ko nanesem najprej puder in šele potem šminko, se mi ta hitro zbriše.
če je puder premasten in/ali imaš premastno kremo pod pudrom, se ti bo v hipu razmazal. Zato si kupi tak puder, da ko ga probaš na roki, da se ti lepo vpije in ima mat končni efekt. Sicer pa ga lahko fiksiraš s pudrom v prahu, ki ga naneseš čez tekoči puder.
Šminka: fiksiraš jo tako, da daš na ustnice malo tekočega pudra in nato šminko, ali isto malo pudra v prahu čez šminko. Je pa tako, da glosi hitro izginejo, klasične šminke, ki imajo veliko pigmentov, pa ostanejo dolgo (pigmenti ti dajo barvo še ko šminka izgine).
Se strinjam z obema. Plus, kadar greš ven, moraš itak imeti s sabo šminko in puder v prahu (ali pa stick) in se greš pač vsake toliko popravit. Samo pazi… neonske luči, kakršne so ponavadi v WC-jih, naredijo čudno barvo in je treba kar nekaj previdnosti (in vaje), da se ne namažeš preveč.
Pošlji oblikovano (12-04-04 00:07)
Forum je zaprt za komentiranje.