Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika obstojno pecivo

obstojno pecivo

Pozdravljene!

KEr se mi je že večkrat zgodilo, da sem nenapovedano dobila obiske in nisem imela kaj ponuditi (razen kupljenih piškotov), vas prosim za pomoč. Kaj naj napečem, da bom lahko imela dalj časa spravljeno?

Hvala!

udb

Kakšne piškote,ti počakajo v pločevinasti škatli kar nekaj časa,ali pa čokoladno salamo,ki jo lahko imaš v zmrzovalniku in ko obisli pridejo vzameš ven,narežeš in v parih minutah že lahko ponudimo.

domaci prijatelj. lp petra

Oprosti Petra ampak ne razumem kaj se mislila s tem “DOMAČI PRIJATELJ”. LP Silvia

Silvia, tako se imenuje suho pecivo.

lp, Maja

Lahko speces tudi londonske ali ruske rezine, mignon pecivo (ta se super obdrzi v zamrzovalniku), medenjake,…..
LP

Orehovi kifeljcki, domaci prijatelj, razni zepki z marmelado, peciva, ki jih umesimo s skuto( sladko ali slano pecivo),linsko pecivo( jedrca)…
Sicer pa imam zaradi sigurnosti marsikaj kar v zamrzovalniku in je krasno se po mesecu dni, ce ga prej ne pohrustamo. Lp

Skutine ledene kocke so tudi lahko v zamrzovalniku… ne vem le, kako dolgo bi zdržale, glede na to, da smo jih vsakič na hitro pohamsali (bolj so bile ledene, prej so šle ))))

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

Se enih sem se spomnila – huzarski krapki z marmelado na sredini so prekrasni (jih imamo doma), na obodu pa sta sladkor in grobo mleti orehi. Teta pece tudi nekaksne “culice” iz listenatega testa, ki so baje zelo zelo hitro narejene – v sredino da nadev (skutin, orehov, kokosov…..)zal pa ne vem, kako jih naredi.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close