Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obsedenci, kaj vas moti svetla polt??!!!

Obsedenci, kaj vas moti svetla polt??!!!

Itak, da je katastrofalna, če je pa nagrša od vseh štirih. Bela, ali rjava, še vedno ni za nikamor.[/quote]

Ja ampak tudi če bi recimo tisti njeno barvo kože vzela in greva v photoshop in nardiva tole na drugi sliki (ta seksi rjavo) in ji dama identično barvo bo še vedno tale porjavela 10x boljša od ENAKE z tako belo kožo![/quote]
Pri tej bi te motla barva ?

http://www4.slikomat.com/13/0607/79z-tabith.jpg

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

nc ni narobe s tem, da so ti ROMKINJE vsec :))))))))))))))) vsakmu svoje :P[/quote]

ker so vse porjavele romkinje, ni panike če si omejen v glavi 😉 vsakemu svoje tebi pač narava ni dala nič samo vzela ;)[/quote]

Matkic na tvoji zgornji sliki je objektivno daleč najgrša 4 – prva na z desne (nima polt tu veze). Kratek vrat, grda postava, starikav obraz kot transvestit. Tu ji noben solarij ne pomaga.

Mene ne brigajo drugi, sama sebi sem si pa bolj všeč s porjavelo kožo. Si ne pripravim ure, da se vsake 15 minut obrnem, sem na soncu samo toliko, da se malo ogrejem in za silo posušim, potem pa pičim v senco knjigo brat.

Ta druga mi je smotana do konca. Poza kot dedec, vsa načičkana kot božično drevesce. Na prvi sliki so vse štiri boljše od nje.

nc ni narobe s tem, da so ti ROMKINJE vsec :))))))))))))))) vsakmu svoje :P[/quote]

ker so vse porjavele romkinje, ni panike če si omejen v glavi 😉 vsakemu svoje tebi pač narava ni dala nič samo vzela ;)[/quote]

res ne bom panicarila, zarad tvoje omejenosti:P pejt raj na kompjutere apdejte namescat 😛 da ne bodo se uni omejeni :)))))))))

Ta druga mi je smotana do konca. Poza kot dedec, vsa načičkana kot božično drevesce. Na prvi sliki so vse štiri boljše od nje.[/quote]

Všeč mi je kak se vtaknete v vse razen o tem o čemer je GOVORA v temi in to je porjavelost… ali so ti prve 4 (oz 3 z leve proti desni) boljše od te druge slike v porjavelosti?

Drugo je irelevantno… jaz nisem iskal sliko ženske z oceno 9.5 ampak sliko ženske z PORJAVELOSTJO 9.5 in to je slika 2 in ne 1 😉

Vi pa iščite izgovore in tolažilne besede v čem vse je ta druga slabša od onih 4 zgoraj… saj morda je res v vsem ampak v eni zadevi GARANT ni to je v porjavelosti kože 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Itak, da je katastrofalna, če je pa nagrša od vseh štirih. Bela, ali rjava, še vedno ni za nikamor.[/quote]

Ja ampak tudi če bi recimo tisti njeno barvo kože vzela in greva v photoshop in nardiva tole na drugi sliki (ta seksi rjavo) in ji dama identično barvo bo še vedno tale porjavela 10x boljša od ENAKE z tako belo kožo![/quote]

Matkič, torej ta zate odpade, nič, bom jo pa jaz vzel s sabo, ko grem lovit k Dravi danes, da malo zagori. :))
[img]http://s1.postimg.org/rfd9syzb3/pale.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, take punce si ti lahko samo od daleč ogleduješ. Si preveč prijazen, spoštljiv, vljuden, ubogljiv, da bi ji izpadel dovolj zanimiv.

Matjazko nisem reko da je slaba… prosim beri pravilno.

Ampak ta slika ženske ki si jo pokazal bi bla vseeno vsaj 1x boljša z primerno porjavelostjo….

Ženske ki so v temi 2 mesca blede kot Jogurt brez dodatkov pač niso moj tip 😉

Ne gre se za absolutnost mojih besed.

Slaba-Dobra ampak za primerjalnost

SlabŠA – BoljŠA

Bi si mislo da taki ki tu komentirate že od pred kristusovim štetjem da boste vsaj razumeli osnovne pomene nekih besed in primerjave.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja že že Matkić, samo večino tipov ne bo to tok motilo kokr npr tebe. Če je huda je pač huda, pa naj bo bleda kot jogurt, ali porjavela, ni važno, še vedno se bo vsak obračal za njo.

Sadni, ni bila samozavest še pred časom, tisti ključ, ki odpira ženska srca, pardon , ženska telesa? 🙂
Se pravi – moški, ki so neprijazni, nespoštljivi, nevljudni in drzni, dobijo takšne “pupike”? 😀
A misliš ,da si vsi moški, pardon, hotel sem reči fanki, želijo zajčic in različnih playmate modelov?
Kateri uspešno prerastemo puberteto, se na srečo to precej spremeni glede okusa okrog teh tabloidnih “pup”. 😀

PS: Naj ti nekaj zaupam, z leksikonskim znanjem in gledanjem youtube videov, potem nadalje, kaj kje piše, in nazadnje, kakšne predstave imaš, kaj in kdo so ženske, jih res ne moreš spoznati, še posebej, če si izključno fokusiran v tazadnjo in v sprednja dvojčka. 😀

Ta druga mi je smotana do konca. Poza kot dedec, vsa načičkana kot božično drevesce. Na prvi sliki so vse štiri boljše od nje.[/quote]

99% se bi branilo 18-letnic, ker so “načičkana kot božično drevesce”, to je tisto prvo, na čemer se ustavijo povprečne moške oči, seveda….. :)))
Antilopa, pa tebi so še vedno moški velika neznanka v svoji banalni elementarni preprostosti? Kako je to mogoče? 😀

Maš prav matjazko okus se nam spremeni za 180 stopinj oziroma med puberteto so nam všeč take kot si nalimal ti potem pa so vam ki ste odrasli všeč take kot tale na sliki spodaj 😉

[img]http://topnews.net.nz/images/Jasmine-Sciascia.jpg[/img]

Upam da bom za vedno v puberteti 😉

Zaradi polti ženske niso tvoj tip? :)))

Saj mene tudi ne moti, gre se zato če bi mel 2 identični ženski (oz tega ni zato rečmo 2 v enakem rangu privlačnosti ) in bi bla ena pač tako bleda kot matjazkotova slika in druga tako porjavela kot tista na moji DRUGI sliki, bi zbral tisto ki je porjavela

to je point debate 😉

preveč grete v tisto al bi jo vseeno nategno al ne… seveda bi jo ampak samo če nebi blo enako seksi punce na voljo ki je bolj rjava v tistem ”trenutku”

99% se bi branilo 18-letnic, ker so “načičkana kot božično drevesce”, to je tisto prvo, na čemer se ustavijo povprečne moške oči, seveda….. :)))
Antilopa, pa tebi so še vedno moški velika neznanka v svoji banalni elementarni preprostosti? Kako je to mogoče? :D[/quote]

Jaz pravim, da je zame smotana. Sicer pa – glede na to, da si ti bolj “zahtevne” sorte, mislim da bi se za tako dečvo odločil v skrajni sili. :))))

Jah ,za tvojega može v krizi srednjih let pa niti približno ne bi bila smotana, ampak zanimiva kot Sadni. :)))

Sanje so dovoljene, pravijo Američani. Ne obupat (nad Ptujčankami)! 😀 ;))

Sadni, ni bila samozavest še pred časom, tisti ključ, ki odpira ženska srca, pardon , ženska telesa? 🙂
Se pravi – moški, ki so neprijazni, nespoštljivi, nevljudni in drzni, dobijo takšne “pupike”? 😀
A misliš ,da si vsi moški, pardon, hotel sem reči fanki, želijo zajčic in različnih playmate modelov?
Kateri uspešno prerastemo puberteto, se na srečo to precej spremeni glede okusa okrog teh tabloidnih “pup”. 😀

PS: Naj ti nekaj zaupam, z leksikonskim znanjem in gledanjem youtube videov, potem nadalje, kaj kje piše, in nazadnje, kakšne predstave imaš, kaj in kdo so ženske, jih res ne moreš spoznati, še posebej, če si izključno fokusiran v tazadnjo in v sprednja dvojčka. :D[/quote]
Kaj pa vmesna verzija, a to zate ne obstaja ? Če punce nekoga označijo za prijaznega, to ponavadi pomeni, da je s tem že nekoliko pretiraval, posledično jih kot takšen ne privlači in dlje od prijateljstva ne bo šlo. Veš o tem sem tudi pisal v tisti temi, samo si preveč površno bral, oziroma sploh nisi…bral.

Saj mene tudi ne moti, gre se zato če bi mel 2 identični ženski (oz tega ni zato rečmo 2 v enakem rangu privlačnosti ) in bi bla ena pač tako bleda kot matjazkotova slika in druga tako porjavela kot tista na moji DRUGI sliki, bi zbral tisto ki je porjavela

to je point debate 😉

preveč grete v tisto al bi jo vseeno nategno al ne… seveda bi jo ampak samo če nebi blo enako seksi punce na voljo ki je bolj rjava v tistem ”trenutku”[/quote]

je potem porjavelost bolj pomembna od tistega, kar ima v glavi? lahko greš pa izbirat na bolj južni kontinent, bo več izbire, in vse v tvojem rangu porjavelosti.:)

Sanje so dovoljene, pravijo Američani. Ne obupat (nad Ptujčankami)! 😀 ;))[/quote]

Večino Ptujčank je itak katastrofa matjazkec 😉

Saj če si od tu pol veš 😛

to je point debate 😉

preveč grete v tisto al bi jo vseeno nategno al ne… seveda bi jo ampak samo če nebi blo enako seksi punce na voljo ki je bolj rjava v tistem ”trenutku”[/quote]

je potem porjavelost bolj pomembna od tistega, kar ima v glavi? lahko greš pa izbirat na bolj južni kontinent, bo več izbire, in vse v tvojem rangu porjavelosti.:)[/quote]

Še 1 primer ko ne razume da se pogovarjamo IZKLJUČNO o porjavelosti kože (ali pač neporjavelosti) o ničemer drugem

samo to je merilo TRENUTNO v tej debati.

in rečt da je neka bleda ženska LEPŠA kot ”enaka” ženska primerno porjavela je laganje samemu sebi… ok so primeri moških ki so jim blede BOLJ všeč kot porjavele ampak so v manjšini

ti pa vnašaš v spremenljivke neke možgane al pa karkoli.

Ampak če pa že hočeš odgovor pa ti naj povem da jaz seksam z telesom ne z pametjo 😉

Sanje so dovoljene, pravijo Američani. Ne obupat (nad Ptujčankami)! 😀 ;))[/quote]

Saj če si od tu pol veš :P[/quote]

Ne vem, kakšne so Ptujčanke, mi vam samo lük eksportiramo in koruzo za piščance PP. 🙂
A Ptujčanke ne veljajo? Menda so zafrkjene kot njihove matere? 😀

Saj če si od tu pol veš :P[/quote]

Ne vem, kakšne so Ptujčanke, mi vam samo lük eksportiramo in koruzo za piščance PP. 🙂
A Ptujčanke ne veljajo? Menda so zafrkjene kot njihove matere? :D[/quote]

A z Dornave 😀

Ptujčanke so itak fail mel pa sem tudi sošolko z Dornave pa ostalih vasi in niso nič kaj bolše

je potem porjavelost bolj pomembna od tistega, kar ima v glavi? lahko greš pa izbirat na bolj južni kontinent, bo več izbire, in vse v tvojem rangu porjavelosti.:)[/quote]

Še 1 primer ko ne razume da se pogovarjamo IZKLJUČNO o porjavelosti kože (ali pač neporjavelosti) o ničemer drugem

samo to je merilo TRENUTNO v tej debati.

in rečt da je neka bleda ženska LEPŠA kot ”enaka” ženska primerno porjavela je laganje samemu sebi… ok so primeri moških ki so jim blede BOLJ všeč kot porjavele ampak so v manjšini

ti pa vnašaš v spremenljivke neke možgane al pa karkoli.

Ampak če pa že hočeš odgovor pa ti naj povem da jaz seksam z telesom ne z pametjo ;)[/quote]

ok, če je merilo LE porjavelost, potem ti dam prav, če je TEBI BOLJ všeč rjava barva. tudi jaz ne padam na blede moške, čeprav se je zgodilo, da sem hodila z enim.
ne moreš pa metati vseh v isti koš in pisati, da so moški, ki so jim všeč (ali bolj všeč) blede, v manjšini. kaj pa tisti, ki jim je vseeno in tega kriterija sploh ne upoštevajo pri izbiranju (za sex, partnerko…)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close