Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obsedenci, kaj vas moti svetla polt??!!!

Obsedenci, kaj vas moti svetla polt??!!!

Ne morem verjeti, da sem v 21. stoletju, času seks svobode, tatujev, liberalizma (večinoma wannabe liberalizma), wannabe strpnosti do različnih barv kože, še vedno poslušam idiotske izjave “za kratke hlače pa moraš imeti malo rjave noge”, “kaj se nisi sončila” itd.

Pa kaj vam je, ljudje, naj se zdaj kdo, ki je bolj svetle polti, v vročini ovija v dolge hlače in dolge rokave??’ Komu na čast? Aja vam, ki ste ukalupljeni v kbvaziideale perfektnosti in vam je pod častjo gledati bele noge, stvarjene po naravi.

Bunite se še naprej … Tako kot je vam odvratna svetla polt v kratkih hlačah, tako je meni oranžna, zažgana, gubasta polt, ki niti ne pristaja vaši naravni barvni koloristiki in ste kot maske … Videti ste kot Romkinje z arijskimi potezami, skratka kot spake, ne tič ne miš.

Sem že mislil, da sem edini človek na tem svetu, ki ga ne moti bela polt.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ufff koliko grenkobe veje iz tegale…. in posploševanja…
Morda bi bilo res dobro da greš malo na sonce, kajti le znjim nastaja v našem telesu vitamin D, ki mu pravijo tudi vitamin sreče…
Se ti vidi, da ti ga manjka

Haha, podpis.

Jaz sem tudi precej svetle polti, čeprav imam temnorjave lase in oči. Sončim se ne, ker se mi ne da in koža mi je hvaležna, saj glede na starost nimam nič gubic. Ti kar lepo v kratke hlače, saj je bolj pomembno, da imaš dobre noge, kot to, da si porjavela. Moški se ne ozirajo toliko na porjavelost. :)))

Bolj je vprašanje, zakaj toliko vložene (negativne) energije zaradi mnenja okolice?

Notta, jaz jo razumem. Sem bila zadnjič na kavi v družbi nekaj žensk. Vsako malo boljšo žensko so komentirale – ali je lepo oblečena, kakšne lase ima, kakšne noge…a je dovolj “suha”, ali je mogoče malo preveč suha, skratka, obupno. Tako tudi komentirajo (ne)porjavelost. Glede tega so nekatere ženske prav obupne, saj so obsedene s svojim videzom. Posledično iz tega izhaja tudi ženska zavist, tekmovalnost in spletkarjenje.

Jaz pa mislim da je osnovni prispevek zelo žaljiv za tiste, ki slučajno ne delijo prepričanja avtorice, da je bela polt eno in edino pravo na svetu.. Me prav zanima s kakšnim tonom se je v živo pogovarjala z eno tako, in ker je dobla kar je dajala, zdaj svoj bes izliva tukaj
In se sprašuje zakaj za božjo voljo nihče ne uvidi, da imam le jaz prav na tem svetu…. vsi ostali pa žive v zmoti…

Ful dobr, da ste najdli novo kost za glodanje in kreganje.
Meni so “prismode” oboji – tako tisti, ki se skrivajo pred soncem , kot tisti , ki se na njem dobesedno prismodijo in prekurijo … res da sam med zaprtostjo med štiri stene in soncem izberem “sonce v senci” …vsakemu svoje …

Aja, pa da mislim resno … tole vam pišem iz sence izpod jablane na vrtu .

Notta, jaz jo razumem. Sem bila zadnjič na kavi v družbi nekaj žensk. Vsako malo boljšo žensko so komentirale – ali je lepo oblečena, kakšne lase ima, kakšne noge…a je dovolj “suha”, ali je mogoče malo preveč suha, skratka, obupno. Tako tudi komentirajo (ne)porjavelost. Glede tega so nekatere ženske prav obupne, saj so obsedene s svojim videzom. Posledično iz tega izhaja tudi ženska zavist, tekmovalnost in spletkarjenje.[/quote]

Zakaj pa hodiš na kavo v družbi takih žlehtnob? 🙂

Se pravi, ti nisi med strpnimi, se pa razburjaš nad nestrpnimi? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A to boli, kaj si drugi mislijo nas? 😉 Zakaj bi temu sploh posvečali pomen.
Če pa so trapaste, pa si naj gredo po svojo UV dozo žarčenja v solarije. 🙂
Med drugim ne vidim povezave med barvo polti in fizično lepoto, kje ga tu ženske vidijo, je zame prava uganka. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Men je pa svetla polt lepsa od rjavo zapecene, tud bolj zdrava mi je videt!

Solarij, zagorelost je pase 😛

Se ne sekiram, kaj si o moji beli polti mislijo drugi 🙂 Tudi drugih ne obsojam na podlagi njihove barve (naravne ali umetne). Če že katera (moških komentarjev na temo belih nog v kratkih hlačah še nisem slišala) pokritizira, da bele noge pa res niso za v takratke in ne namerava odnehati s kritiko, ji pač izrečem sožaje, ker ma tako bedn dan, da se more ukvarjati z mojimi nogami 😀

ne grem v solarij, pa kaj?? in zakaj te kritike še poslušaš? Naj govorijo kar hočejo. Ignoriraj.

hahahahhaahahhahahahaha

spet se tolažite ženske….

Nič ni lepšega kot lepa ženska/punca ki je za povrhu še ”primerno” rjava.

Recimo poglejmo kako bode v oči ta BELKA med belkami… ta slika je Swedish Bikini team! tretja od leve proti desni je katastrofa (še zaradi člesa drugega kot kože ampak ok)

http://www.uspsa2.org/images/SBT/sbt11.jpg

Zdaj pa recimo poglejmo naslednjo slikico kar je primerno porjavela punca

http://i.imgur.com/jhBBW.jpg

Ta drugo vzamem pred 4 skupaj zgoraj (tudi če bi bile identična punca samo porjavelost različna ostane enaka odločitev)

Tak pač je, ve se tolažite, sicer me ne moti če je ženska bleda/svetla, ampak če do septembra nimaš nič pigmenta pač ne misli da bodo moški v hordah gledali tebe ali te osvajali če so drugje bolše.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zakaj pa klikaš temo, če se ne prepoznaš že v naslovu? Saj ni na vesoljno Slovenijo naslovila teme, kaj zdaj javkaš?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

nc ni narobe s tem, da so ti ROMKINJE vsec :))))))))))))))) vsakmu svoje 😛

nc ni narobe s tem, da so ti ROMKINJE vsec :))))))))))))))) vsakmu svoje :P[/quote]

ker so vse porjavele romkinje, ni panike če si omejen v glavi 😉 vsakemu svoje tebi pač narava ni dala nič samo vzela 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Problem je, ker jim verjameš in meniš, da so one na boljšem, ker so bolj rjave kot ti.
Očitno nisi zadovoljna s tem kar si, zato te takšne izjave jezijo in prizadenejo.

jaz sem tudi ena izmed “jogurtov” in niti v septembru nisem tako rjava, kot so rjavi “normalni” ljudje pozimi. pač se me ne prime in se niti ne sekiram. kaj naj si zdaj kožo presadim, da bom moderna?!?!

Itak, da je katastrofalna, če je pa nagrša od vseh štirih. Bela, ali rjava, še vedno ni za nikamor.

Jaz pa ne bi imel nič proti, če bi mi takšna pričvrstila disk :))
[img]http://2.bp.blogspot.com/_Xg-onuKyD28/TQyNbmOp-7I/AAAAAAAAGW0/593O4XHoE3o/s1600/trailer-tron-legacy.jpg[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=0qk_Hi5ArKE

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se pravi, ti nisi med strpnimi, se pa razburjaš nad nestrpnimi? :))[/quote]

Marko, jaz vsaj ne težim ostalim, ki se ženejo za rjavo poltjo … Sama imam svetlo polt, ki na soncu precej porjavi. Res pa je, da se na silo ne pražim na soncu, še manj pa hodim v solarij. Niti se ne nameravam skrivati v hlačah, dokler nisem rjava. Res pa je, da so malenkostne večinoma ženske, tako kot glede vsega ostalega.

Itak, da je katastrofalna, če je pa nagrša od vseh štirih. Bela, ali rjava, še vedno ni za nikamor.[/quote]

Ja ampak tudi če bi recimo tisti njeno barvo kože vzela in greva v photoshop in nardiva tole na drugi sliki (ta seksi rjavo) in ji dama identično barvo bo še vedno tale porjavela 10x boljša od ENAKE z tako belo kožo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close