Najdi forum

Obrvi

Ej, jaz sem res mislila, da je to štos. Ja, kaj pa potem, ko obrvi rastejo? A nimate “strnišča”? Ne vem, jaz si malo populim, če kaj zraste izven linije, res pa, da nimam prav močnih obrvi. Pa med očmi jih tudi nimam ;-)))

Joj no, jaz si jih kr s šmirgl papirjem pa je.

a imate tolk za pulit, da je treba kar z britvico? jaz si tega ne predstavljam 🙂 prvič je blo treba res mal več (pri kozmetičarki), potem pa vsak dan na vsaki strani ene 4 dlake, ki ravno ven pokukajo, nič več

Pa a jih mora biti res veliko da se brijejo.Pa sej ni to britvica ko za brado, pa pol strnišče.Če si pač ne moreš populit, ker imaš arkado vso zatečeno, se znajdeš, pa pobriješ. Pa sej to ne zgleda, da greš kar z brivnikom nad njih.Pa a se res ne da čist nič dopovedat, a smo res tolk čudne, pa samo ve zveličavne. Na zdej bomo pa še na usranih obrveh doktorat naredile. Je bilo več al manj povedano,vsak po svoje, a gremo še na dlake na nožnih prstih. Jaz jih imam toliko, da jih kar s škarjami za živo mejo prirežem, potem pa z brusilko finiširam. A mislite da je kaj narobe. Bi morala puliti ali depilirati. Bi morala vroče ali ledene obkladke.

Pulim, pulim in zraven tulim:):)

Pulim. Nekaj časa res boli, pol pa je bolje.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Jaz si jih pulim s pinceto že dolgo vrsto let. Pa me nič ne boli. Najbrž sem se sčasoma navadila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close