Najdi forum

Obrvi

si jih oblikujete s puljenjem ali z britjem? kaj je bolje?

Zdaj se pa hecaš, a ne? Sicer pa – enako kot brke ;-))))

BRILA SEM SI ENKRAT ŽE PRED LETI KO SEM BILA ŠE MANJŠA, PA NIKOLI VEČ, SAJ SEM SI JIH SKORAJ POPOLNOMA POBRILA. PRI BRITJU NI OBČUTKA IN NE VEŠ KOLIKO GRE VSTRAN. JAZ SI JIH VEDNO PULIM. VŠEČ MI JE DA SO RAHLO POVZDIGNJENE KOT IMA NINA OSENAR. TRUDIM SE DA SI JIH TAKO SPULIM. MI PA GRE DOBRO PRAVIJO IN JIH ZATO MOREM ŠE KATERI DRUGI SPULIT.

Lej jo zaj; nič se ne hecam: mene ful boli, če si jih pulim; mi jih frizer vedno oblikuje z britvico; sam prehitro zopet zrastejo. zato sprašujem.

Prididem še jaz k tebi na puljenje! 🙂

Pulim si jih.

Sem probala tudi sama, pa imam takoj solzne oči…..porkaduš.

ma vzemi aspirin prej 🙂
jaz sem že razmišljala, zakaj ti v salonih pred depilacijo z voskom ne dajo lokalne anestezije. to bi bilo ful fajn.

kar pridi. :))) od začetka res boli, ampak se navadiš. pa ne smeš si jih več naenkrat pulit, ker potem res boli. ampak eno po eno.

hahahaha…….ni slaba ideja ja. :)))))))))

Si kje blizu MB? jaz bi res prišla. :))

Jest sem probala pulit, matr sem bla ko da mi je Tayson arkadu razbil. Zjutraj ko si umiješ obraz se fino pobriješ vsak dan, 3 sek. pa je zmeraj v redu.Vse se da, če se hoče.

Če se boš peljala do kranja pridi. 🙂

V nekaterih knjigah pa še kje na netu je podroben postopek puljenja. Jaz sem to nekje gledala že nekaj časa nazja, ampak nevem več kje. Če te boli si obrvi prej zdrgni z kocko ledu. Po puljenju pa si jih namaži z kremo.

no fajn……..zdaj si mi samo firbec nafutrala :))))))))) kje te naj najdem to na netu zdaj?
kaj, če bi se preselila mal bliže Maribora ha? :)))

Ko se preselim kam v bližino MB ti prvi javim.
Kje pa sem videla pa nevem več, ker je že dolgo nazaj. V knjižnici poglej v kakšne kjige o ličenju, friziranju, stilu in negi obraza.

Pa čim manj boleče puljenje ti želim. :)))

Prvič slišim da si obrvi kdo brije. Pa to z brivnikom ali žiletko? :))))

Lahko pa sprobaš prej led gor držat, potem manj boli. Moji sodelavki pomaga.

Jaz si jih tud ne morem populit. K meni pride prijateljica in mi jih uredi, boli me ne preveč se pa čisto razjočem in nakiham. Včasih sem šla h kozmetičarki, ker je bilo to smešno poceni nekih 400 sit, kok je zdaj nimam pojma.

Umiješ se s precej toplo vodo oz. si daš na obrvi brisačko, namočeno v vroči vodi, za par minut, pol pa s prsti mal nategneš kožo in spuliš eno po eno dlako. Potegneš čimbolj na hitro, pa je.

odvečne namažem z depilacijsko kremo, puliti pa si jih ne morem ker jočem kot dež 🙁

njur vse je enkrat prvič. Tudi meni je že frizerka z britvico pobrila obrvi. Jih nimam ko Greta Garbo, ampak bolj naravna linija, tako da z žiletko lepo vmes potegneš, ravno prava linija razmaka, malo nad njimi, če katera zraste in je vse ok.Enostavno mi tiste z velikim lokom, populjene skor do nule niso všeč.sploh če vidiš eno z močnimi tako populjeno, pa so še nezrihtane, to vidiš je pa meni mimo.Če si se že enkrat tako na veliko, potem to pač vzdržuj, ne.

Jaz imam tudi tako močne, da si jih ne morem pulit. Pa si obrijem. Začela mi je to delat frizerka, zdaj si pa v Avstriji kupim tako britev na palčki, namenjena je točno temu.

Res? Kje to kupiš? to bi jaz tudi imela.

Pulim!

Eh, grem h kozmetičarki. Se mi ne da še s puljenjem in jokanjem ubadati:))))

Britvico na palčki za britje obrvi sem kupila v DM

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close