Obrito mednozje pri moskem
bolnik!!![/quote]
Ti si bolnik.mater poglej si malo na strani kjer se pari predstavljajo.sto let za napredkom si.
Nikoli v življenju nisem šel v savno z zanemarjenim in kosmatim tičkom.ko vidim tam plešaste dedce s trebuhi pa gusto šumo kocin med nogami bi najraje padel od muke na podn.pa kake ste to ženske,ko trpite zanemarjenost.kako ga ližete ko rabite pol zobotrebec za kocine odstranit.res ne vem kdo je bolnik.
Jaz si ne predstavljam šarit kaki ljubici spodaj z ustnicami med dlakami jauuuu
Moj se brije, za ostale me pa ne briga. Pa tudi ne gledam drugih v mednožje, tako da statistike ti ne znam povedat :))) Debate kaj je bolj higienično in kaj ne in kaj je bolj in in kaj ne me prav malo brigajo. Kakor je komu boljše, tako pač ima a ne? Treba prepričevat folk kaj je po vašem boljše?? Kot da imate eno in edino pravo mnenje na celem svetu ravno vi ej. Spustite se na zemljo in pustite ljudi da so takšni, kot jim paše. Torej, če jim je boljše na nulo obrito jim pač je! Če jim je boljše čisto naravno je pač to to. Matr se eni sekirate za tuja mednožja adijo pamet….
Moj je enkrat dobil preblisk in se obril… sem ga vprašala če ga lahko naslednji večer v petkah pričakujem. Meni sploh ni bilo moško. Sicer je pa znoru, ko so mu dlake začele rast…je bil tak, kot bi imel picajzle, skoz se praskat no…. Si malo skrajša kdaj pa kdaj, obrit se pa ne misli več….hvala bogu
Forum je zaprt za komentiranje.