obnovljene zimske pnevmatike
Nihče te ne napada ampak so te vsi odsvetovali v tvoje dobro zakaj ne nalitih gum. Da ti je nek znanec natvezil, da se je 8 let vozil s takimi gumami pa vzemi malo za šalo oziroma kar naj se možu pa privošči nove gume sploh če je veliko na cesti. Če se kje ne špara se pri gumah in dobrih čevljih.
Vse dobro ti želim
ne vem zakaj tako slabo mnenje o nalitih oz. obnovljenih pnevmatikah.
če ti finančno ne znese novih kupit, kupi obnovljene…..na snegu ima globina profila zelo pomembno vlogo.
če še ne veste…..polovica lai več tovornjakov uporablja obnovljene pnevmatike.
seveda se kdaj zgodi kaka nesreča zaradi gum…..vedno se najde kak, ki govori, da mu jo je odtrgalo…..ne pove pa, kaj je prej počel z gumo….prav tako, tudi nova guma poči ali se zvije itd…o tem pa noben ne govori.
sam sem ogromno prevozil z nalitimi gumami, nikoli najmanjših problemov. lega na cesti kot pri novih, trajanje tudi…
To je obnovljena guma(reinforced)
in je kopija Goodyear F1 eagle
http://cokupic.pl/i/c_big1228605.jpg
Vozil sem jih na avtu z 170 KM in 3000 kubiki…240 km/h, kurjenje gum, itd…nikoli nobenih problemov…na mokri cesti zelo dobra, itd..
Poanta je pa v ceni…za eno gumo sem dal bivših 20.000 sit, medtem ko je bila F1 okrog 45.000 sit…
vidim, da dajete nasvete predvsem tisti, ki sploh nimate izkušenj za obnovljenimi gumami in pač radi pametujete.
Znanec ni vozil 8 let z istimi gumami, ampak jih je menjal, je pa imel 8 let obnovljene, torej izkušenj in kilometrov ogromno, pa nobene nesreče, je pa res, da je zmeren voznik, pač gumam primeren.
hvala tistim, ki govorite iz izkušenj, to me je zanimalo.
ne šparam jaz na gumah za možev avto, ampak firma za katero dela. Ne gre jim zelo dobro, pač poskušajo šparat kjer se da. S polno ritjo je pa lahko srat.
Forum je zaprt za komentiranje.