Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek obnovljene zimske pnevmatike

obnovljene zimske pnevmatike

uporablja kdo obnovljene (nalite) pnevmatike.Izkušnje?

hvala

Pa ne ga srat….A vam v soboto ni dalo nič misliti??? 10 evr daš več za novo najcenejšo, pa je še vedno boljše, kot obnovljeno. Edino, če so ti všeč zašite najlonke, gate…..potem je tudi guma dobra.

tocno zato se je zgodil, nobena druga stvar ni kriva…

Meni je nalito gumo “odtrgal” na avtocesti. Na mojo srečo in na srečo ostalih, brez posebnih posledic, ker mi je uspelo varno ustavit na odstavnem pasu. Ne bi še enkrat. Toplo odsvetujem.

Tudi jaz ti toplp priporočam nove gume in ne igraj se z življenjem tako svojim kot od drugih udeležencev v prometu.

pa saj zato sprašujem za izkušnje, kaj ste me takoj napadli. Imam na svojem avtu nove, možu pa hočejo na službenega dat nalite, zato sprašujem za izkušnje, ker sama jih pač nimam.
Mi je pa rekel znanec, da jih je vozil 8 let brez problema, seveda do 130 km/h.

Nihče te ne napada ampak so te vsi odsvetovali v tvoje dobro zakaj ne nalitih gum. Da ti je nek znanec natvezil, da se je 8 let vozil s takimi gumami pa vzemi malo za šalo oziroma kar naj se možu pa privošči nove gume sploh če je veliko na cesti. Če se kje ne špara se pri gumah in dobrih čevljih.
Vse dobro ti želim

8 let še original pnevmatike niso več dobre, kaj šele nalite. Mogoče bi držale, ampak… Res odsvetujem, niso tolk cenejše, da bi se splačalo tvegat.

Mene pa zanima,če ima kdo izkušnje z CELOLETNIMI pnevmatikami Goodyear?.
Kako se kaj obnesejo pozimi in poleti? Sicer prevozim največ 9000 km na leto.
Hvala za odgovore.

ne vem zakaj tako slabo mnenje o nalitih oz. obnovljenih pnevmatikah.

če ti finančno ne znese novih kupit, kupi obnovljene…..na snegu ima globina profila zelo pomembno vlogo.

če še ne veste…..polovica lai več tovornjakov uporablja obnovljene pnevmatike.

seveda se kdaj zgodi kaka nesreča zaradi gum…..vedno se najde kak, ki govori, da mu jo je odtrgalo…..ne pove pa, kaj je prej počel z gumo….prav tako, tudi nova guma poči ali se zvije itd…o tem pa noben ne govori.

sam sem ogromno prevozil z nalitimi gumami, nikoli najmanjših problemov. lega na cesti kot pri novih, trajanje tudi…

To je obnovljena guma(reinforced)

http://image.modified.com/f/16855742/modp_0906_24+performance_tire_buyers_guide+maxxis_victra_ma_z1.jpg

in je kopija Goodyear F1 eagle

http://cokupic.pl/i/c_big1228605.jpg

Vozil sem jih na avtu z 170 KM in 3000 kubiki…240 km/h, kurjenje gum, itd…nikoli nobenih problemov…na mokri cesti zelo dobra, itd..

Poanta je pa v ceni…za eno gumo sem dal bivših 20.000 sit, medtem ko je bila F1 okrog 45.000 sit…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

vidim, da dajete nasvete predvsem tisti, ki sploh nimate izkušenj za obnovljenimi gumami in pač radi pametujete.
Znanec ni vozil 8 let z istimi gumami, ampak jih je menjal, je pa imel 8 let obnovljene, torej izkušenj in kilometrov ogromno, pa nobene nesreče, je pa res, da je zmeren voznik, pač gumam primeren.
hvala tistim, ki govorite iz izkušenj, to me je zanimalo.
ne šparam jaz na gumah za možev avto, ampak firma za katero dela. Ne gre jim zelo dobro, pač poskušajo šparat kjer se da. S polno ritjo je pa lahko srat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close