Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obnova

Obnova

Ojla, imam eno veliko tezavo in sicer ima moja hcerka veliko tezavo saj mora do torka narediti predstavitev knjige Babica barabica, ki jo je napisal David Walliams. Za seminarsko nalogo je izvedela sele vceraj, ker smo bili 2 tedna na smucanju v nasi knjiznici pa knjige ni… Se je kdo slucajno ze srecal s to knjigo in ce bi lahko napisali obnovo… hvala vammm❤️

Prvo nauci hci da se ni lepo lagati…kar bo tezko ker ji ti kot deklarirana laznivka nisi ravno za zgled…kot drugo raje sem brez obnove kot da bi prosjacil druge da mi jo napisejo…sram te bodi

Spravi se brat pa nehaj nas zaj….

ps

tuki pa se prijavi:
https://www.audible.co.uk/pd/Gangsta-Granny-Audiobook/B005XOXNDY

Ohjoj, ubogi otrok, tako zlobne učiteljice, čisto nesposobne, otrok pa pravi svetnik, kajne?!
Imate pa res dobre izgovore, moram priznati.
– V skoraj vsakem večjem nakupovalnem centru je knjigarna Mladinska knjiga, odprte so tudi ob nedeljah. V primerjavi s stroški 14-dnevnega smučanja se 20 evrov sploh ne bo poznalo.
– Če knjižnica v vašem kraju knjige nima, jo s pomočjo cobissa poiščete v drugi bližnji knjižnici, kajne?! Saj najbrž tudi niste čakali, da vam sneg zapade na domačem dvorišču, in ste šli drugam smučat, kajne?!
– Ne čudim se, da vam otrok laže, da jim je učiteljica naročila branje knjige šele dan pred božičem, saj tudi vi želite priti do rešitve vašega problema s pomočjo prevare. Vaš otrok mora namreč sam prebrati knjigo in narediti, kar mu je bilo naročeno. To je naloga vašega otroka, ni ne vaša, ne moja in ne od monovcev. In bolje je, da gre otrok v šolo brez naloge, kot da jo zanj naredi nekdo drug. Tudi v najslabšem primeru – bolje je, da dobi enico po pravici, kot petico s prevaro!
In ja, Babica barabica je knjiga, ki se jo bere za domače branje in o knjigi se nato v šoli pogovarja, diskutira o problemih, ki jih knjiga izpostavlja ipd. Če vaš otrok knjige ne bo prebral, ne bo mogel sodelovati v debati, imel bo probleme pri pisanju spisa, ki se ga navadno piše v povezavi z domačim branjem itd. itn. In tako se bodo začele težave, kriv pa bo na koncu seveda kdo drug kot grozni neumni učitelj.

Prvo nauci hci da se ni lepo lagati…kar bo tezko ker ji ti kot deklarirana laznivka nisi ravno za zgled…kot drugo raje sem brez obnove kot da bi prosjacil druge da mi jo napisejo…sram te bodi
[/quote]

Saj 2 tedna ni tako veliko, nekateri znanci so bili cel december.

Knjiga je zelo dobra in duhovita – zato ti tudi jaz svetujem, da jo kar kupiš. Jaz in moji otroci smo jo prebrali, sicer…

Bi ti bilo tezko tukaj napisati obnovo?

Pa jo pejte kupit v Mk jutri za dobrih 20 € Če je zgodba komedija, jo bo hči vsrkala. In hitro napisala kaj v smeri. Če pa radi smučarje, naj ostane doma. Obnovo bi pa brez tebe mogla oddati. A ni zadosti, da ta stari podpirate lenobo pri spisih, a sedaj še to? Spravi se jutri po knjigi, tamala je spočit in bo osvojila obnovo en dva tri.
Mi greste nekam. Ena je enkrat spraševala, kako naj otrok v 5. razredu napiše spis. Right. In pol vse odvetnike večere v šole, ker vaše znanje namesto otroka ne šteje, ko dobi manj kot pet.
Pojdi jo kupit. Pa preberi še sama. Sem samo poguglala in zna biti komedijantska zgodba. Zdej pa lenobo iz tudi smučanja in na delo. In kot da zveste to šele dan prej, right.
Pomoč ja, lenobe ne podpiram.

Bi ti bilo tezko tukaj napisati obnovo?
[/quote]

Daj no. Jutri kupit in boste naštudirali za sončke. Saj ni čudno, da so vsi razvajeni. Pa naj se ve, da kdaj tudi za brezsrbne počitnice, ko kdo pozabi na obveznosti, ne dobi vedno potice. Odgovornost.

Pa jo pejte kupit v Mk jutri za dobrih 20 € Če je zgodba komedija, jo bo hči vsrkala. In hitro napisala kaj v smeri. Če pa radi smučarje, naj ostane doma. Obnovo bi pa brez tebe mogla oddati. A ni zadosti, da ta stari podpirate lenobo pri spisih, a sedaj še to? Spravi se jutri po knjigi, tamala je spočit in bo osvojila obnovo en dva tri.
Mi greste nekam. Ena je enkrat spraševala, kako naj otrok v 5. razredu napiše spis. Right. In pol vse odvetnike večere v šole, ker vaše znanje namesto otroka ne šteje, ko dobi manj kot pet.
Pojdi jo kupit. Pa preberi še sama. Sem samo poguglala in zna biti komedijantska zgodba. Zdej pa lenobo iz tudi smučanja in na delo. In kot da zveste to šele dan prej, right.
[/quote]

Sicer ne razumem, zakaj bi kupili nekaj, kar bomo potrebovali samo enkrat v življenju. To ni najbolj v skladu z našimi načeli o trajnostnem življenju.

Mogoče bi vseeno napisali obnovo, vsaj toliko kot ste sedaj napisali kaj naj naredimo?

Sicer ne razumem, zakaj bi kupili nekaj, kar bomo potrebovali samo enkrat v življenju. To ni najbolj v skladu z našimi načeli o trajnostnem življenju.

Mogoče bi vseeno napisali obnovo, vsaj toliko kot ste sedaj napisali kaj naj naredimo?
[/quote]Ne provociraj.
Ni noben tolk glup, da bi po dveh tednih smučanja prosjacil za šolo.
Hočeš provokativno s kregat mon. Tepka.

Ta je pa dobra; “Ni najbolj v skladu z našimi načeli o trajnostnem življenju. ”
Moj moto je: Če se hoče kaj doseči ali imeti, se je za to treba potruditi.

[/quote]
Želiš da napišemo obnovo? Izvoli.

OBNOVA.

Ne morem verjet, da nekateri res mislijo, da piše stara, ne mula, ki hoče, da ji nekdo naredi nalogo 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Zivcna, 04.01.2020 ob 20:35

Ojla, imam eno veliko tezavo in sicer ima moja hcerka veliko tezavo saj mora do torka narediti predstavitev knjige Babica barabica, ki jo je napisal David Walliams. Za seminarsko nalogo je izvedela sele vceraj, ker smo bili 2 tedna na smucanju v nasi knjiznici pa knjige ni… Se je kdo slucajno ze srecal s to knjigo in ce bi lahko napisali obnovo… hvala vammm❤️

Lol

Odgovor na objavo uporabnika
Zivcna, 05.01.2020 ob 01:12

[/quote]

Včasih mi gre od tega modernega sveta res na bruhanje. Ne kupujejo knjig, ker živijo trajnostno?!? Knjigo bodo potrebovali le enkrat!?! Dobro knjigo vendar lahko prebereš dvakrat, trikrat, desetkrat v življenju. Jo nekomu posodiš. Dobra domača knjižnica je tudi dediščina za zanamce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close