Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obljuba dela dolg(ega)…

Obljuba dela dolg(ega)…

HAAAAAHAHAHAHA.

LOL 🙂

To je edini razlog da nisem registrirana – to bi morala vsak dan prebirat na zasebnih :))))))

kako pa to, da se še nisem pofočkal v tej temici ☺
keep me posted ☺

Registrirana nisi, ker bi bila dnevno na zatožni klopi zaradi besedišča:).

V glavnem, ni prvi ne, ampak tudi če sledita še dva z drugega naslova, ne bom odprl nove teme in okrivil kapitalizem, ženske in moderne smernice:))

Nisem še probala, ampak zagotovo nimaš prav, ker se še ni zgodilo. :)))))) Ti povem iz lastnih izkušenj.

Bravo, tako je treba. Taprav spirit.

Ampak, mogoče, če boš velikokrat vprašal… boš še veliko NE-jev od mene slišal. :))))))))

En ne mi je dovolj, štiri leta se čaka na olimpijske igre, ne na kavico; ). Ne glede kdo je v igri.

Priznam ti pa nekaj, tudi, če imaš v resnici debel podbradek, pogajalka si dobra. Ko en lobist z wall streeta.

Za podbradek mi manjka vsaj ene 20 kil več 🙂

Na žalost tega ne bom nikoli zvedel.

Sicer sem pa priden, še preveč. . In komaj čakam vikend 🙂

…ti specialone…baje če sto žensk uprašaš jih pet procentov “da”,lahko pa obrneš in lepolasko stokrat vprašaš…..:)

llasata hitro “da” – že pri 99 vprašanju bo rekla “ja” ☺

Zdej ful razmišljam, kakšno bi moralo bit to 99-o vprašanje…

:)))))))

Tkoke, tkole ti povem – ona je out of the box, kvečjemu bo me vsakič bolj grobo odjebala.

Bi teh sto poskusov, v vsakem primeru, kar malo razporedil, je tu kar nekaj zanimive robe gor, ki bi bila odlična družba za kavico:)

..Lepoalska…99-tič….a bi ti men dala ležet?

Specialc, če bi naredil domačo nalogo bi vedel, da hodi lepolaska edino v cut the bullshit štiri pike na kavsico… Za kavice je že prestara. Bodi direkten, vsaka ima svoje gumbe in zadrge, le pri njej je bolj očiten. Ne žicaj je ampak povabi 🙂 Kam pa sem ti dal dovolj hintov…

Na strelišče. Trap bo OK. Borisa za goloba. 🙂

Hja, mene dedc spravi na kavo samo tako, da me impresionira.
Impresionira me ne tako, da me povabi na kavo. 🙂
Čeprav verjamem, da je za večino že to višek poguma in mentalnega napora 🙂

stoprvo vpr.: DAŠ?,NE DAŠ?…mrš dol

Dam. Pravemu tipu. Vedno.

Dam. Pravemu tipu (). Vedno.[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=hSWTM88JZbc

Če se že hočeš zame izdajat, si vsaj prekopiraj moje ime, ker prepisat si ga že nesposoben…

ni vprašanje – je trditev: za tebe se mi je.be toliko, da se niti jebe NE ☺☺

Čeprav verjamem, da je za večino že to višek poguma in mentalnega napora :)[/quote]

zmaga vabilo na sladoled ☺

Čeprav verjamem, da je za večino že to višek poguma in mentalnega napora :)[/quote]

Včasih je potreben samo en komentar uporabnika/ce, da vem s kakšnega testa je, drugič jih rabim več, a pri 20ih komentarjih lahko zagotovo potem, če je nekdo dovolj zanimiv za kavico. Tole je moj 82. post tukaj. Če te do sedaj nisem impresioniral te ne bom tudi v naslednjih 500 objavah.

ja tko je,če ne gre iz prve,težk da bi sploh kdaj šlo (sama j.eba že na samem začetku 🙂

Ne vem, če bi kdaj šlo, ker ne bom več probal:)

Glede na njen renome tukaj, je zelo dosti ze, da napiše zgodbico na mojo željo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close