Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek oblikovanje postave?

oblikovanje postave?

Rada bi bolj cvrste noge in zadnjico. Sem pa zacetnica brez kondicije. Ne rabim hujsanja pac pa ucvrstitev. Kaksen trening torej?

Večkrat sem slišala in prebrala, da je to vaja IZPADNI KORAK (stojte na mestu, nogo pokrčite in naredite korak naprej in se s telesom spustite navzdol. Pazite, da vam koleno ne gre prek stopala. Zadržite kakšno sekundo ter se odrinite nazaj v osnovni položaj. Izmenjajte nogi.)

Bi kar verjela, da se pozna, če delaš nekaj takih izpadnih korakov redno vsak dan. Jaz sicer delam tudi to vajo, ampak na žalost (iz lenobe) bolj poredko.

Vaj je se pa se. ’Lunges’ od Sare so le ena takih vaj. Pocepi so druga, kjer sploh zenska ne rabi nobenih drugih pripomockov. Vsak drugi dan delas do odpovedi in po parih mesecih ni vrag, da se ne bo kaj poznalo. 😉

Rabiš osebnega trenerja? Koliko si pa stara, da vidim, če še lahko kaj rešim pri tebi? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za (pre)oblikovanje postave pomaga vsakodnevno pisanje na mon 😀

za začetek toži osnovno in srednjo šolo, ker te niso naučili osnov telovadbe in samodiscipline pri telovadenju

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

hodi in teci po stopnicah gor in dol in ne bo treba nobene dodatne vaje.

Ja, stopnice so tudi super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close