Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi

Pozdravljene!

Zanima me kako si oblikujete obrvi? Same ali vam jih oblikuje kdo drug? Britje ali puljenje? Obstaja še kakšen način?

Hvala in lp, Flipka

čao, priporočam ti da si jih sama puliš , če pa neveš kakšne oblike lahko za to vprašaš kozmetičarko, ker bo najbol vedla kaj ti na obraz paše.

Je pa fajn uporablat pinceto, ker imaš sčasoma dlak vedno manj, pri britju bi pa če bi hotela da si dlak ne vidi si jih briti vsak dan, pa še vedno močnejše so.

Jaz osebno si jih pulim v tanko ( 3 mm ) dolgo črto s pinceto, kar mi vzame pb. 3 minute vsake tri dni.

LP

Flipka,prosim samo ne brijte si obrvi.Predlagam,da puljenje prepustite izkušenim rokam vizažistke.Potem pa si lahko sama vzdržujete obliko.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

pozdravček- prosim za nasvet….
na koga pa naj se obrnem za oblikovanje obrvi v mariboru??

l.p. leni

Ne bi rada delala nikomur krivice,poznam Ksenijo Pehlič.Upam pa, da se še katera oglasi.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Tudi mene zanima kdo v Lj ureja obrvi in kakšna je približna cena?
Hvala in lep pozdrav!

Boja, med drugimi tudi sama veliko pozornosti posvečam puljenju obrvi.Za ceno me lahko pokličete.

Lep pozdrav
Branka

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Jasna Oklešen je na Divi pisala:

“Obrvi, ponos našega obraza

Oblika obrvi še vedno dela preglavice nešteto ženskam, saj ne vedo kako bi se lotile samega oblikovanja in kakšna oblika jim pristoji.

Zapomnite si nekaj… oblika obrvi mora biti prilagojena vašemu obrazu.

Velikokrat vidim na ulici najboljše prijateljice, ki majo natančno enako obliko obrvi. Druga napaka pa je sama oblika. Po cesti hodi veliko » jokavčkov«. Tako pravim obrvem, ki so populjene v obliki narobe obrnjene kljukice, ženske pa resnično izgledajo kot bi bile žalostne. Vam je to kaj znano?

Pojdimo po vrsti.

Standardna oblika obrvi je narejena tako, da sta prvi dve tretjini debelejši, potem pa se začno obrvi tanjšati.

Pomagajte si s svinčnikom.
Prislonite si ga navpično ob nos, linija pa naj poteka ob notranjem kotičku očesa.
Kjer se svinčnik približa obrvi, je točka kjer se obrv začne.

Najvišjo točko oziroma lok obrvi določimo zopet tako, da svinčnik prislonimo k nosu, drugi del pa gre ob zenici očesa. Kjer svinčnik seka točko na obrvi, tam se začne lok obrvi.

Obrv se zaključi, če s svinčnikom povežemo točki ob nosu in zunanjem kotičku očesa. Če obrvi tam več ni, jih pač dorišemo, če pa jih je preveč jih preprosto izpulimo.

Če je vaš obraz bolj okrogel, so lahko tudi obrvi bolj stroge oblike. To pomeni da je lok bolj izrazit. Če pa je obraz bolj droben, lahko lok omehčate.

Predolge obrvi, ki ne stojijo v liniji, preprosto postrižite. Z glavničkom za obrvi jih počesite navzdol in kar bo izven linije, odstranite. Če so obrvi preredke jih lahko pobarvate ali s svinčnikom za obrvi, ali pa s senčili v barvi obrvi.”

Zdaj pa veselo na delo. :-)))
Sicer pa urejanje obrvi v kozmetičnem salonu stane okoli 5 Eur. Sicer pa pobrskaj še malo na forumu Kozmetične storitve: http://med.over.net/forum5/list.php?175 ali na spletno stran moderatorke Petre http://www.cosmetic-line.si/

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close